نقل قول نوشته اصلی توسط iraniam2000 نمایش پست ها
سلام
من ماندم ما نخوایم دولت محترم جمپولی اسلامی تو کار شرکت ها دخالت نکنه کی را باید ببینیم ؟
شرکت ها موظف هستند قانون را رعایت کنند ولی یک وزیر دروغگو میاد تو ظاهر از کاهش هزینه ها حرف میزنه ولی فهم مردم را باباش عوضی گرفته چون فرداش میاد قیمت ها را چند برابر میکنه و فکر میکنه کسی نفهمید !
این قانونی هست که تصویب کردن و شرکت ها موف به اجرای اون هستن
https://worldup.ir/file/7bde704055957.pdf

اگر دقت کنید اکثر شرکت ها قیمت هاشون یکسان هست ولی سوال اینه کدام شرکت قیمتش از سال قبل کمتر هست ؟
نمونه آفر شرکت آسیاتک را با آفرهای امسال مقایسه کنید
365 گیگ حجم بین الملل که 100 گیگ اون در ساعات معمولی و 265 گیگ اون محدود به 4 ساعت در عصر بود .
این پیشنهاد جذاب فقط دو روز بعد مصاحبه وزیر وقت دولت راستگویان مبنی بر کاهش قیمت ، از سایت مذکور حذف شد

حالا یک نفر پیدا کنه ببینیم کدام سرویس و پلن جدید برابر با اون پیشنهاد هست که جناب وزیر از ارزان شدن حرف زدن ؟
همان زمان مصاحبه وزیر را آقا رامین تو انجمن قرار دادن و همان زمان گفتم اینها مثل دیو تو شاهنامه هر چی بگن برعکس عمل میکنند
کل حرف وزیر تو ظاهر کاهش قیمت و تو پشت پرده دعوا با شرکت های ISP که چه خبره افتادید تو دور رقابت و هر روز ارزان میکنید ، بود
عمروعاصی هستن اینها برای خودشان
خوب دیگه معلومه چه خبره و ما فقط فریب حرف های عده ای را که جز دروغگویی و پرخوری و دذدی هنری ندارند را مثل همیشه خوردیم و اون حرف ها را باور کردیم ( این حروف مشابه تو فارسی لااقل تو این انجمن به درد میخوره تا فیلطر کلمات را دور بزنیم )

اما در مورد سرویس های جدید و تعریفی که از اون شده چیه ؟
سرویس‌های مصرف منصفانه (Fair Usage Policy) سرویس هایی هستند که کاربر نسبت به سرعت سرویس مبلغی ماهانه به عنوان اشتراک اینترنت پرداخت میکنه . برای هر یک از سطوح سرعت‌، یک آستانه مصرف منصفانه در نظر گرفته شده . به این معنی که تا زمانی که کاربران طبق الگوی عادی (منصفانه) مصرف کنند، می‌توانند از سرعت مورد نظر برخوردار شوند. با رسیدن مصرف کاربر به آستانه در نظر گرفته شده برای سرویس، سرعت سرویس مطابق میزان مشخص شده در مصوبه ۲۶۶ ( که فایل pdf اون را کمی بالاتر قرار دادم ) کاهش پیدا می‌کند ولی ارتباط اینترنتی کاربر قطع نمی‌شه. بنابر این سرویس‌های غیرحجمی یا مصرف منصفانه قطعی ندارند، به این معنی که پس از این با خرید اینترنت ADSL، همیشه ارتباط برقرار هست و با پایان محدودیت حجمی قطع نمیشه ولی یک صفحه دو کیلوبایتی هم دو ساعته براتون باز نمیشه تا مجبور به خرید حجم اضافه بشید و صفرهای جلو حساب های یک عده مرتبا زیاد بشه
والسلام

برادر من شما میای میگی فلان شرکت در فلان ساعت فلان قد حجم میذاشت برای دانلود
چرا میگید سیستم مشابهی نیست؟
4 ساعت در روز میشد دانلود کرد به نظره من طرح بسیار چرتیه
شما میای نظر میدی درست نظر بده
قبلا بنده میومدم اینترنت می خریدم 90 گیگ 3 ماهه 140 تومن و این قیمت با 50% تخفیف و در طرح ویژه بود
هر گیگ ترافیک اضافه 3000 تومان
حالا میاید اینترنت می خرید 50000 تومان و 3 ماهه 150 تومان با 215 گیگ ترافیک بین الملل
به نظره خودتون الان پست رفت داشتیم
یه حرف بزنید قابل درک و درست و درمون باشه
حالا این اوله راه هست
در ادامه شرکت هایی که ببیند از قافله عقب موندن مطمئن باشید ترافیک ها رو بالا می برند و مطمئن باشید تا 6 ماه دیگه برای سرویس های 8 مگ که در حال حاضر تقریبا 100 گیگ حجم بین الملل میدن در آینده نزدیک به 500 گیگ خواهد رسید
والسلام