-
December 13th, 2017, 23:15
عضو جدید
اگر یک دامنه مهم خودتان را از دست بدهید چکار میکنید؟
دوستان اگر یک دامنه مهمی که خیلی روی آن زمان گذاشتید رو به هر دلیلی از دست بدید چکار میکنید؟
-
-
December 13th, 2017 23:15
# ADS
-
December 14th, 2017, 00:05
پاسخ : اگر یک دامنه مهم خودتان را از دست بدهید چکار میکنید؟
سلام ؛ وقت بخیر
پشت هر شکست یک پیروزی است
خیلی از پیشرفتها در نتیجه یک شکست ایجاد شده
صد در صد از صفر شروع میکنم و به مشکلات احتمالی نیز فکر میکنم تا دوباره تکرار نکنم اشتباه قبلی رو.
با احترام.
ویرایش توسط .Hamed. : December 14th, 2017 در ساعت 00:06
-
-
December 14th, 2017, 00:10
عضو انجمن
سلام،
چرا باید از دست بدم دقیقا؟!
با احترام.
کارشناس سئو، مشاور خدمات و خرید سرور
-
-
December 14th, 2017, 00:48
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
.Hamed.
سلام ؛ وقت بخیر
پشت هر شکست یک پیروزی است
خیلی از پیشرفتها در نتیجه یک شکست ایجاد شده
صد در صد از صفر شروع میکنم و به مشکلات احتمالی نیز فکر میکنم تا دوباره تکرار نکنم اشتباه قبلی رو.
با احترام.
یه رفیق داشتم 8 دفعه بیچاره زمین خورد..هر بار خودشو جمع و جور کرد..همش ضرر میخورد دوباره شروع میکرد...واقعا افرین داشت...بار هشتم خودشو از پل پرت کرد پایین 
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
Omnia
دوستان اگر یک دامنه مهمی که خیلی روی آن زمان گذاشتید رو به هر دلیلی از دست بدید چکار میکنید؟
از عکس اواتارت معلومه خیلی داغونی...
چی از دست دادی حالا؟
-
تعداد تشکر ها ازdelta به دلیل پست مفید
-
December 14th, 2017, 00:56
یه رفیق داشتم 8 دفعه بیچاره زمین خورد..هر بار خودشو جمع و جور کرد..همش ضرر میخورد دوباره شروع میکرد...واقعا افرین داشت...بار هشتم خودشو از پل پرت کرد پایین
اولاشو خوب اومدی انرژی میگرفت آخرش انرژی هایی که گرفته بودیم رفت انرژی های خودم هم رفت 
درکل میخواستم اینو بگم که هیچ وقت برای شروع کردن دیر نیست !
-
-
December 14th, 2017, 01:21
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
Farid Saadat
سلام،
چرا باید از دست بدم دقیقا؟!
با احترام.
هایجک شدن دامنه. سرقت از سوی رجیسترار (مثلا Go Daddy خیلی این کار رو میکنه) و صدها دلیل دیگه
-
تعداد تشکر ها از Omnia به دلیل پست مفید
-
December 14th, 2017, 01:25
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
Omnia
هایجک شدن دامنه. سرقت از سوی رجیسترار (مثلا Go Daddy خیلی این کار رو میکنه) و صدها دلیل دیگه
سلام،
من شخصا وقتی بخوام دامنه خفنی رو داشته باشم، به جایی مثل گوددی که میدونم سابقه خوبی نداره اعتماد نمی کنم! احتمال هایجک شدن دامین خیلی کمه...
من شخصا تنها موردی که دیدم سر کسی کلاه رفته، به خاطر شریک ناباب
بوده... نمیدونم شاید به پست من کسی نخورده ولی اگر هم باشن اینقدر کم هستن که وقتتون رو به فکر کردن براش نذارید بهتر هست.
با احترام.
کارشناس سئو، مشاور خدمات و خرید سرور
-
تعداد تشکر ها از Farid Saadat به دلیل پست مفید
-
December 14th, 2017, 01:55
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
Omnia
سلام
بستگی به ساعتش داره
مثلا اگه ساعت دو ظهر باشه نهار میخورم 
مرد مومن ما عزیزانمون را از دست میدیم کاری نمیکنیم حالا برای یک دامنه مثلا باید چیکار کنیم ؟ خودمان خفه کنیم ؟
طرف ورشکست میشه و هست و نیستش نابود میشه ، تا دیروز مثلا کارخانه دار بود و شخص محترم و زندگی آسوده ای داشت ، الان رفته زیر بدهی ولی امیدش را از دست نمیده
از دست دادن یک دامنه خیلی خیلی مهم نهایتش از دست دادن سرمایه هست و حتی فکر نکنم کسی تمام سرمایه مالی اون هم یک دامنه باشه
پس تنها کاری که من میکنم اینه که به زندگی ادامه میدم ولی تلاش میکنم ، تمام تلاشم و تمام سعی خودم را خواهم کرد که دامنه ام را اگر سرقت شده پس بگیرم ولی برام دنیا به آخر نمیرسه
راستی من یک مورد سرقت دامنه با ارزش را دیدم و اون هم دامنه p30download بود که هاست ایران از مالکش دز/دید
تازه سایت و دامنه را با هم دز/دید و چون پول و قدرت داشت با وجود اینکه د/زد ایرانی بود مالک اصلی کاری نتونست انجام بده
ویرایش توسط iraniam2000 : December 14th, 2017 در ساعت 01:57
agar gül bağdan ayrilsa;bulutlar dağdan ayrilsa ;manin istakli AZARBAYJAN, IRANdan ayrilmaz...
-
تعداد تشکر ها ازiraniam2000 به دلیل پست مفید
-
December 14th, 2017, 01:58
عضو انجمن
موضوع سایتتون چی بوده؟؟ به چه زبانی بوده سایت (انگلیسی یا فارسی) ؟؟
تا به حال ندیده بودم گو ددی از اینکارا بکنه!
-
-
December 14th, 2017, 02:09
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
iraniam2000
سلام
بستگی به ساعتش داره
مثلا اگه ساعت دو ظهر باشه نهار میخورم
مرد مومن ما عزیزانمون را از دست میدیم کاری نمیکنیم حالا برای یک دامنه مثلا باید چیکار کنیم ؟ خودمان خفه کنیم ؟
طرف ورشکست میشه و هست و نیستش نابود میشه ، تا دیروز مثلا کارخانه دار بود و شخص محترم و زندگی آسوده ای داشت ، الان رفته زیر بدهی ولی امیدش را از دست نمیده
از دست دادن یک دامنه خیلی خیلی مهم نهایتش از دست دادن سرمایه هست و حتی فکر نکنم کسی تمام سرمایه مالی اون هم یک دامنه باشه
پس تنها کاری که من میکنم اینه که به زندگی ادامه میدم ولی تلاش میکنم ، تمام تلاشم و تمام سعی خودم را خواهم کرد که دامنه ام را اگر سرقت شده پس بگیرم ولی برام دنیا به آخر نمیرسه
راستی من یک مورد سرقت دامنه با ارزش را دیدم و اون هم دامنه p30download بود که هاست ایران از مالکش دز/دید
تازه سایت و دامنه را با هم دز/دید و چون پول و قدرت داشت با وجود اینکه د/زد ایرانی بود مالک اصلی کاری نتونست انجام بده
منظور من عکسالعمل برای بازگردانی دامنه بود. مثلا اگر شما خودتون رو به عنوان مالک دامنه در کنسول گوگل سرچ معرفی کرده باشید ظاهرا میتوانید یک دامنه جدید رو به گوگل اعلام کنید و بگید دامنه قبلی به دامنه جدید منتقل شده این گونه گوگل تمام جستجوها و رنک شما رو منتقل میکنه به دامنه جدیدی که شما معرفی میکنید. منظور من از باز کردن این تاپیک آشنایی با روشهای مقابله با هایجک شدن دامنه بود نه گریه و زاری! از شما بعید بود.
-
تعداد تشکر ها از Omnia به دلیل پست مفید