-
December 10th, 2017, 16:11
-
تعداد تشکر ها از Peugeot به دلیل پست مفید
-
December 10th, 2017 16:11
# ADS
-
December 10th, 2017, 17:57
عضو انجمن
پاسخ : بهنظرتون این تغییر مثبته یا منفی؟ [طرح جدید مخابرات]
td-lte مبین نت هزینه هاش فکر کنم کمی سنگین هست .
شما مگر چاره ای جز تغییر سرویس در مخابرات دارید ؟ چون فکر می کنم دیگه امکان تمدید نامحدود قبلی براتون میسر نیست
td-lte ایران سل هم بدک نیست البته کیفیت ثبات نداره و نوسان داره از نظر سرعت پلان نامحدودش 80 هزار در میاد
قیمت و کیفیت را مقایسه کنید !! تلگرام : Xdlhost
-
-
December 10th, 2017, 18:10

نوشته اصلی توسط
dertgtr
td-lte مبین نت هزینه هاش فکر کنم کمی سنگین هست .
شما مگر چاره ای جز تغییر سرویس در مخابرات دارید ؟ چون فکر می کنم دیگه امکان تمدید نامحدود قبلی براتون میسر نیست
td-lte ایران سل هم بدک نیست البته کیفیت ثبات نداره و نوسان داره از نظر سرعت پلان نامحدودش 80 هزار در میاد
امکان ادامهی تمدید تا زمانی که طرح رو تغییر ندم وجود داره.
-
تعداد تشکر ها از Peugeot به دلیل پست مفید
-
December 10th, 2017, 18:39
عضو انجمن
سلام ,
اگه سرعت و کیفیت براتون مهمه از اینترنت ایرانسل و همراه اول استفاده کنید .
واقعا کیفیت و سرعت هردو بالا هست و قیمت ها هم مناسبه .
میتونید برانامه ریزی کنید :
برای ایرانسل میتونید بسته صبح 6 تا 12 خریداری کنید که 5 گیگ هفتگی 2000t هست . و 5 گیگ ماهانه 3000t . خوب برای همراه اول هم ترافیک از 3 شب تا 9 صبح رایگان هست و میتونید برای عصر از همراه اول استفاده کنید .
بنده الان از دو جای دیگه هم اینترنت دارم ولی با وجود ایرانسل و همراه اول سمت اون سرویس دهنده ها نمیرم .
زکات علم نشر آن است . حضرت علی (ع)
-
تعداد تشکر ها از wapmaster به دلیل پست مفید
-
December 11th, 2017, 22:13
عضو انجمن
اگر مصرف دانلودتون بالاتر هم هست ، روی سرور مجازی که هاردتون رو ببرید و دیتا انتقال بدید هم میتونید فکر کنید
IRANVPS.ORG
Tel: (021) 95119886 - Telegram - WhatsApp: (0935) 8382884
تهران-میدان امام خمینی-پاساژ طبس-طبقه سوم-پ ۳/۴
-
-
December 12th, 2017, 11:20
عضو جدید
سلام
بهترین انتخواب همین اپراتور های تلفن همراه هستن
برتر وی پی اس
دارای نماد اعتماد دو ستاره
شیراز - بلوار ازادی - نبش کوچه 10 طبقه فوقانی شیرینی لادن- همراه: 09210361263
-
-
December 12th, 2017, 11:54
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
rahimi_m321
سلام
بهترین انتخواب همین اپراتور های تلفن همراه هستن
همره اول شبانه رایگان از ساعت 3 شب تا 9 صبح داره ؟ ایران سل هم td-lte . فکر کن ماین دو مورد رو با هم استفاده کنیم نجات پیدا کنیم از این طرح ضالمانه وزیر جدید کاخ نشین دولت امید !
قیمت و کیفیت را مقایسه کنید !! تلگرام : Xdlhost
-
-
December 13th, 2017, 21:27
عضو انجمن
سلام
هرگز تغییر ندید منم 512 نامحدود مخابرات از همون طرح های قدیمیش دارم و مثل شما برام سوال شد با همین قیمت 24 تومن ماهانه (که 48 تومن دو ماهه میاد روی قبض) می تونم تو سرویس های جدید سرعت 2 مگابیت با قیمت 25 تومن ماهانه رو بگیرم.
اما وقتی رفتم مرکز مخابراتی چیزی گفتن که کاملاً پشیمون شدم.
من پرسیدم "تو سایت ها خوندم که اگه حجم تموم بشه سرعت به 128 کیلوبیت کاهش پیدا میکنه درسته؟ خب حالا می خوام بدونم یعنی وقتی سرعت 128 کیلوبیت (معادل 16 کیلوبایت) بشه همچنان میشه با سرعت پایین هم دانلود کرد؟؟"
ایشون جواب دادن نه اگه حجم تموم بشه گیگ آزاد میشه و هر گیگ براتون خودکار 2 هزار تومن میفته و میاد روی قبض!!!
یعنی در واقع مخابرات در سرویس های پس پرداخت (همونایی که میاد روی قبض) اگه حجم تموم بشه خودکار با استفاده شما حجم اضافه گیگی 2 هزار تومانی براتون خریداری میشه که اصلاً به صرفه نیست.
من همین الانش سرویس 512 نامحدود فعلیم جدیداً کاری کردن از یه تعداد گیگ خاص که دانلود میکنم سرعتم میاد پایین در حد 128 کیلوبیت برای همین چون با یه مینی کامپیوتر با سرعت 16 کیلوبایت تو idm هم 24 ساعته میزنم دانلود برام فرقی نداشت با تموم شدن حجمم سرعت 128 بشه اما اینکه بعد از تموم شدن حجم بیفته تو گیگ آزاد و خودکار 2 تومن 2 تومن اضافه کنه رو قبض اصلاً به صرفه نیست.
خود خانمه هم تو مرکز مخابراتی میگفت این سرویس شما اصلاً دیگه ارائه نمیشه حیفه نگهش دار از دست میدی.
ویرایش توسط AtrafNet : December 13th, 2017 در ساعت 21:29
-