صفحه 2 از 4 نخستنخست 1234 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 20 , از مجموع 33

موضوع: این کار هاستینگ درسته یا نه؟

عضو انجمن iroo آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,482
    تشکر تشکر شده 
    211
    تشکر شده در
    169 پست

پیش فرض پاسخ : این کار هاستینگ درسته یا نه؟

نقل قول نوشته اصلی توسط wapmaster نمایش پست ها

سلام ,
    از حرفتون اطمینان دارید ؟
    من یکساله از نت افراز هاست دارم ,یبار هاست یکساله گرفتم بعد از یکماه درخواست لغو دادم هزینه رو به حساب بانکیم با کسر مابه التفاوت برگشت زدن بدون هیچگونه مشکلی .
    از جوان سرور هم هاست دادم که هربار خواستم هاست رو لغو کنم هزینه رو به پنل برگشت دادن بدون هیچگونه مشکلی .
    ایشون هم وقتی سررسید تمدید کردن یعنی یکماه دیگه سرویس دارن پس در سه روز اول(طبق قانون اکثر هاستینگ ها) باید هزینه رو برگشت بزنن .
    این کار نه تنها باعث افزایش سطح کار میشه بلکه کاربری که هاست گرفته برای بار بعدی هم از همون هاستینگ میاد هاست رو خریداری میکنه .
    البته اینا نظر شخصی من هست .

آفرین، منم از وب داده، نت افراز، عرفان هاست چندین بار شده خرید و تمدید داشتم ولی هاست رو کنسل کردم بدون هیچ مشکلی عودت دادن
    اما دوستان گفتن هر هاستی قوانین خودش رو داره دیگه بحث نکردم، اگه قوانین خودش رو داره پس بهتره توی قوانین خودش صریح اشاره کنه که کنسل کردن هاست توی تمدید سرویس امکان پذیر نیست، چرا می نویسه عودت تا 7 روز!

من هم نظر شخصی خودم رو میگم:
    به نظرم این کار هاستینگ درست نیست، با این کارشون مشتری یکسالشون رو از دست دادن، خدا شاهده همزمان دو یا سه تا سرویس فعال داشتم توی این هاستینگ داشتم، ولی این بار دیگه سمتشون هم نمیرم
    انجمن سئو فروم (Https://seoforum.ir)؛ تالار پرسش و پاسخ سئو و دیجیتال مارکتینگ ایران

2. تعداد تشکر ها از iroo به دلیل پست مفید

3. # ADS

عضو انجمن wapmaster آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    290
    تشکر تشکر شده 
    285
    تشکر شده در
    214 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط .Hamed. نمایش پست ها
    سلام ؛ وقت بخیر
    منظور بنده تمدید سرویس بود نه خرید سرویس

ممکنه در بعضی هاستینگ ها امکان عودت مبلغ بعد از تمدید سرویس هم باشه اما میشه گفت در 90 درصد هاستینگ ها این امکان فقط در خرید سرویس وجود داره
    با احترام.
    بنده هم تمدید و هم خرید رو عرض کردم !!!

ویرایش توسط wapmaster : December 10th, 2017 در ساعت 18:48
    زکات علم نشر آن است . حضرت علی (ع)

5. تعداد تشکر ها از wapmaster به دلیل پست مفید

عضو انجمن mizbanwebhost آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    128
    تشکر تشکر شده 
    884
    تشکر شده در
    682 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط iroo نمایش پست ها
    آفرین، منم از وب داده، نت افراز، عرفان هاست چندین بار شده خرید و تمدید داشتم ولی هاست رو کنسل کردم بدون هیچ مشکلی عودت دادن
    اما دوستان گفتن هر هاستی قوانین خودش رو داره دیگه بحث نکردم، اگه قوانین خودش رو داره پس بهتره توی قوانین خودش صریح اشاره کنه که کنسل کردن هاست توی تمدید سرویس امکان پذیر نیست، چرا می نویسه عودت تا 7 روز!

به نظرم این کار هاستینگ درست نیست، با این کارشون مشتری یکسالشون رو از دست دادن، خدا شاهده همزمان دو یا سه تا سرویس فعال داشتم توی این هاستینگ داشتم، ولی این بار دیگه سمتشون هم نمیرم

باسلام

خود شما می فرمایید 7 روز . نه 3 ماه و 7 روز . نه یکسال و 7 روز . نه 2 سال و 7 روز

البته اگر سرویس در ایران با قیمت معقول خودش فروخته شود دست شرکت های هاستینگ هم برای عودت مبلغ باز هست .

ولی وقتی در شرایطی داریم کار می کنیم که مجبور هستیم با قیمتی کمتر از یک دهم یا حتی یک بیستم قیمت واقعی یک سرویس ، سرویس دهی کنیم .

مطمئنا جای اینکه در هر زمان امکان عودت مبلغ سرویس باشد نیست .

در همین جا خدمت شما عرض می کنم . طبق قوانین سایت اینماد ، سرویس های هاست و دامنه خدمات محسوب می شوند و عودت مبلغ به این سرویس ها تعلق نمی گیرد .

و اون موضوع 7 روز هم حتی شاملش نمیشه .

ولی در آخر باز هم قرارداد ( قوانین اشتباه هست . قانون را مجلس تصویب می کنه و هر کسی حق قانون گذاری ندارد ) اولیه اعلام شده به مشتری در این مورد صادق ترین مورد برای تصمیم گیری هست .

اگر در این قرار داد اعلام شده که هر زمان کاربر می تواند کنسل کند . پس باید مبلغ هم بازگردانده شود

اگر نوشته شده 7 یا 3 یا 14 یا هر عددی . باز هم این عدد هست که صدق می کند .
    شركت داده پرداز نت افروز ثبت 11189 و داراي نماد اعتماد الكترونيكي 2 ستاره از سازمان صنعت و معدن
    XZN Hosting

7. تعداد تشکر ها ازmizbanwebhost به دلیل پست مفید

عضو انجمن amin karimi آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    228
    تشکر تشکر شده 
    274
    تشکر شده در
    210 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط .Hamed. نمایش پست ها
    سلام ؛ وقت بخیر
    تنها در خرید سرویس امکان عودت وجود دارد
    فک نکنم هیچ کدوم از هاستینگ ها هزینه تمدید سرویس رو عودت بدن
    با احترام.
    با اجازه استارتر

شما طراح گرامی !!!!

با بنده در تماس باشید هم دلیت اکانت کردین هم گوشیتون خاموشه !

9. تعداد تشکر ها از amin karimi به دلیل پست مفید

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    6
    تشکر تشکر شده 
    73
    تشکر شده در
    64 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط amin karimi نمایش پست ها
    با اجازه استارتر

شما طراح گرامی !!!!

با بنده در تماس باشید هم دلیت اکانت کردین هم گوشیتون خاموشه !
    سلام ؛ وقت بخیر
    تلگرام جوابتون رو ارسال کردم
    با احترام.

11. تعداد تشکر ها از .Hamed. به دلیل پست مفید

عضو انجمن farhadhelix آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    41
    تشکر تشکر شده 
    448
    تشکر شده در
    384 پست

سلام و خسته نباشید
    دو تا هاست پر بازدید ماهانه از آبتین وب abtinweb.com دارم، که یکی 13 تومن و یکی 16 تومن در ماه هزینه بهش میدادم، که هر کدومش 1 گیگ فضای اشغال شده داره

هر ماه این دو تا هاست تمدید میشد، که این بار تمدید کردم و بعد از گذشت کمتر از 48 ساعت به آبتین وب تیکت دادم و گفتم سرویس رو لغو کنید، و مبلغ رو عودت بدین
    چرا که این سایت ها دست من امانت بوده و هم اکنون به سرور دیگری منتقل کردند، پس از سرویس های فوق شاید خیلی کمتر از 48 ساعت استفاده شده و بعد رفته روی سرور دیگری و درخواست کنسل کردن هاست ثبت شده

چندین روز هم تیکت بازی آبتین وب طول کشید تا اینکه گفتن پول رو نمیدن... و واحد مالی قبول نمیکنه

من از مشتریان یک ساله آبتین وب بودم و همیشه چندین سرویس فعال از اینا داشتم..

دوستانی که تو کار هاستینگ هستند، درخواست من غیر منقطی هست؟

بازگشت وجه فقط برای معمولا 7 روز اول در صورت نارضایتی هست

درخواست شما به دلیل اینکه دیگه نیازی به سرویس ندارید قابل قبول نیست چون دلیل قانع کننده ای نیست برای بازگشت وجه

موفق باشید
    انجام کلیه امور تخصصی روتر های میکروتیک | طراحی و پیاده سازی شبکه و راه کارهای اجرایی | امنیت شبکه و راه کارهای مقابله با دیداس | Whatsapp : 09125803584 | Telegram : http://t.me/tsiran

13. تعداد تشکر ها از farhadhelix به دلیل پست مفید

عضو دائم delta آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,468
    تشکر تشکر شده 
    5,180
    تشکر شده در
    2,621 پست

یه شرکت میره یه سرور میخره 1 ساله هزینشم جلوتر میده مثلا 10 میلیون تومان یک ساله.بعد میاد روش هاستینگ میزنه میفروشه..100 بارم پولتو پس بگیری میده..راحتم قوانین مانی بک میزاره..جشنواره یه ماه استفاده رایگان میزاره...قیمتهای مفتاد تومانی میده و...یک شرکت دیگه میاد یه سرور میخره ماهانه بر اساس مشتریهایی که بهش پول میدن سرور رو تمدید میکنه...
    شما میای به ان بدبخت پول میدی میگی هاست میخوام.انم پولو میگیره میده تمدید سرور...بعد شما بعد دو روز میگی نمیخوام پولمو پس بده!! خودتو بزار جای ان بیچاره...خودت بودی پس میدادی؟ ان به هوای تمدید شما پول داده تمدید کرده نمیخواستید باید قبل تمام شدن میگفتید..اینجا همون قانون هر شرکتی فرق داره هست..بسته به شرایط شرکت قوانین فرق میکنه و شما تابع قوانین ان شرکت هستید..

اما راجب نت افزار که اینقدر سنگشو به سینه میزنید...یه سایت سنگین واقعی ببرید رو سروشون بهتون بگم یه من ماست چه قدر کره داره!! هر چی سایت سبک رو برداشته میزبانی میکنه همه به به چه چه میکنن..من و رفیقم 3 سال پیش سایتمون رو بردیم رو سرورش اخرین سرویس که فکر کنم الماس 2 بود و کلی هم پولشو میدادیم 1 ماه نتونست تحملمون کنه به بهانه هایی ما رو دک کردند...

حرف اخر هر شرکتی قوانین خودشو داره..قبل خرید از هر شرکتی قوانینش رو بخونید...
    ویرایش توسط delta : December 11th, 2017 در ساعت 02:39
    فروشگاه بازی , کنسول, لوازم دیجیتال دلتافوکس
    فروش و واردات محصولات در منطقه ازاد انزلی

15. تعداد تشکر ها ازdelta به دلیل پست مفید

عضو دائم asrhosting آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    564
    تشکر تشکر شده 
    2,405
    تشکر شده در
    1,448 پست

سلام و خسته نباشید
    دو تا هاست پر بازدید ماهانه از آبتین وب abtinweb.com دارم، که یکی 13 تومن و یکی 16 تومن در ماه هزینه بهش میدادم، که هر کدومش 1 گیگ فضای اشغال شده داره

هر ماه این دو تا هاست تمدید میشد، که این بار تمدید کردم و بعد از گذشت کمتر از 48 ساعت به آبتین وب تیکت دادم و گفتم سرویس رو لغو کنید، و مبلغ رو عودت بدین
    چرا که این سایت ها دست من امانت بوده و هم اکنون به سرور دیگری منتقل کردند، پس از سرویس های فوق شاید خیلی کمتر از 48 ساعت استفاده شده و بعد رفته روی سرور دیگری و درخواست کنسل کردن هاست ثبت شده

چندین روز هم تیکت بازی آبتین وب طول کشید تا اینکه گفتن پول رو نمیدن... و واحد مالی قبول نمیکنه

من از مشتریان یک ساله آبتین وب بودم و همیشه چندین سرویس فعال از اینا داشتم..

دوستانی که تو کار هاستینگ هستند، درخواست من غیر منقطی هست؟

به قوانین وب سایتشون مراجعه کنید
    میزبانی هاست لینوکس و ویندوز | نمایندگی دایرکت ادمین ، سی پنل ، پلسک روی سرورهای ایران
    ارائه سرور مجازی از ایران با پهنای باند نامحدود و لایسنس رایگان دایرکت ادمین ، سی پنل ، پلسک

17. تعداد تشکر ها از asrhosting به دلیل پست مفید

عضو انجمن iroo آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,482
    تشکر تشکر شده 
    211
    تشکر شده در
    169 پست

از وب داده سرور مجازی گرفتم، چندین روز روش زحمت کشیدن، و بعد چند روز بدون هیچ مشکلی عودت رو قبول کردن، تازه 7 روزش هم گذشته بود، هاستینگ به این میگن همه چیز رو تو پول نمی بینه، و بیشتر سعی داره مشتری راحت باشه...، درسته شما راست میگید هر سایتی قوانین خودش رو داره، ولی هاستینگی هم که بتونه مشتری مداری بکنه مسلما مشتری بیشتری خواهد داشت...
    انجمن سئو فروم (Https://seoforum.ir)؛ تالار پرسش و پاسخ سئو و دیجیتال مارکتینگ ایران

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    3,571
    تشکر تشکر شده 
    537
    تشکر شده در
    423 پست

باتوجه به سیاست کاری هر شرکت هست این مورد ، لکن اکثر سرویس دهندگان در تمدید سرویس عودت وجه ندارند .

موفق باشید .

20. تعداد تشکر ها از gharibion به دلیل پست مفید

صفحه 2 از 4 نخستنخست 1234 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)