سلام و خسته نباشید
من یه سرور مجازی سی پنلی دارم، میخوام تنظیم کنم که مثلا یکبار در هفته تمامی فایل های Error_log موجود در هاست ها رو حذف کنه
من نگاه کردم یک فایل ارور لاگ بود 500 مگ حجم داشت
ممنون میشم راهنمائیم بفرمائید
من یه سرور مجازی سی پنلی دارم، میخوام تنظیم کنم که مثلا یکبار در هفته تمامی فایل های Error_log موجود در هاست ها رو حذف کنه
من نگاه کردم یک فایل ارور لاگ بود 500 مگ حجم داشت
ممنون میشم راهنمائیم بفرمائید
انجمن سئو فروم (Https://seoforum.ir)؛ تالار پرسش و پاسخ سئو و دیجیتال مارکتینگ ایران
سلام ؛ وقت بخیر
فایل Error-Log تمامی ارور هایی که در سایت موجود می باشد را در زمانی که مشکل بروز پیدا کرده ثبت می کند
بهتره به فایل نگاهی کنید و ببنید ارورهای سایت شما در چه بخشهایی می باشد
و نسبت به رفع آن ارور ها اقدام کنتید
با احترام.
انجمن سئو فروم (Https://seoforum.ir)؛ تالار پرسش و پاسخ سئو و دیجیتال مارکتینگ ایران
سلام ,
از کد زیر میتونی استفاده کنی ,کد ساده ای هست ولی خیلی کاربرد داره !
یک فایل با عنوان error.php در هاستتون ایجاد کنید و کد بالا رو در اون قرار بدید ,بعد به قسمت کرون جاب برید و یک کرون جاب ایجاد کنید با عنوانکد PHP:
<?php
$files = glob('error_log*');
foreach($files as $file){
if(is_file($file))
unlink($file);
}
?>حالا میتونید زمانبندی رو مشخص کنید .
کد PHP:
GET http://mydomain.ir/delete.php
موفق باشید
زکات علم نشر آن است . حضرت علی (ع)
با عرض سلام و احترام
شما با این دستور میتوانید کران جاب برای پیدا کردن تمام error_log های شاخه /home و پاک کردن انها تنظیم نمایید . همینطور با کمی اشنایی می توانید تغییرات دلخواه هم ایجاد کنید
این کد مختص سنتوس 6 هست با دستور which find مسیر find را جایگزین کنید در کد زیر
کد:10 * * * 5 /bin/find /home -type f -iname error_log -delete
ویرایش توسط TeraServerCo : December 9th, 2017 در ساعت 21:53
سرور اختصاصی|سرورمجازی|هاست لینوکس حرفه ای (ایران و خارج)| پشتیبانی 24 ساعته تلگرام : @h_myahya تلفن تماس :021.5568.68.61
,سفارش سرویس نماد اعتماد الکترونیکی دوستاره
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)