-
December 2nd, 2010, 19:45
عضو انجمن
پاسخ : دیگر از چند سایت اکانت پرمیوم نخرید ، از آی آر لیچ یک اکانت پرمیوم خریداری کنید !!!

دنیا که به کار ناکسان راضی شد گوساله بمرد و کره خر قاضی شد

-
-
December 2nd, 2010 19:45
# ADS
-
December 2nd, 2010, 23:07
عضو انجمن
پاسخ : دیگر از چند سایت اکانت پرمیوم نخرید ، از آی آر لیچ یک اکانت پرمیوم خریداری کنید !!!

نوشته اصلی توسط
GOD
ایمیل ارسال شد
اکانت شما ساخته و پیغام خصوصی شد .
همون طور که گفتم دیگه اکانت تست نداریم .
دوستانی که اکانت تست رو دریافت کردن لطفا نظرشون رو در مورد کیفیت سرویس ارائه بدن.
یا علی.
-
-
December 3rd, 2010, 19:59
عضو انجمن
کسی اکانت نمی خواد ؟!! بابا اکانت به این ارزونی از کجا می خواید گیر بیارید ؟!!! :دی
-
-
December 3rd, 2010, 20:25
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
CYB3R
کسی اکانت نمی خواد ؟!! بابا اکانت به این ارزونی از کجا می خواید گیر بیارید ؟!!! :دی
بیشتر بچه های اینجا یا سرور دارند یا وی پی اس. رو همون دانلود و آپلود میکنند با سرعت بالا.. برای همین تقاضا کمه.. بهتره تبلیغات در سایتهای دیگر کنید... خواستید برای تبلیغات ما هم در خدمتیم..
-
-
December 3rd, 2010, 22:52
آخه میدونید چیه ؟ خب بگید دیگه 
سرور یه بخشه اکانت های پرمیوم و پلاگین های سایت های شیر هم یه چیزه . اگه کسی عجله نداشته باشه برای دانلود همون سرور کارشو راه میندازه ولی من و امثال من که باید توی 5 دقیقه سه تا فایل رو لیچ کنم بعد انتقال بدم توی سرور خودم سرعت خیلی برام مهمه / الان که تا 20 این ماه اکانت دارم از یه جای دیگه 10 گیگ هم که ایشون مرحمت کردم بعدش خودم در خدمتشونم .
---------- Post added at 10:52 PM ---------- Previous post was at 10:51 PM ----------
سرعت انتقالش که خوبه به سرور من متوسط 2 مگ .
لیچش هم که خوب بود . فایل سروشم کار میکنه .
-
تعداد تشکر ها از hoka به دلیل پست مفید
-
December 4th, 2010, 01:02
عضو انجمن
سرعت خوبه
هات فایل فقط یکم کنده

دنیا که به کار ناکسان راضی شد گوساله بمرد و کره خر قاضی شد

-
-
December 4th, 2010, 01:29
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
god
سرعت خوبه
هات فایل فقط یکم کنده
سرعت به سرور هات فایلی که داره ازش دانلود میشه هم مربوط هست ، میانگین سرعت دانلود از هات فایل 10 mb هست .
یا علی.
---------- Post added at 01:29 AM ---------- Previous post was at 01:27 AM ----------
منظور از mb مگابایت هست .
-
-
December 4th, 2010, 01:35
اگر امکان داره به من هم تست بدید:دی
-
-
December 4th, 2010, 14:30
من هم اکانت تستم رو گرفتم کیفیت خیلی خوبه
-
-
April 25th, 2013, 00:32
معضرت به خاطر بالا آوردن تاپیک قدیمی
اما چرا سایت آی آر لیچ بالا نمیاد؟!!!!!!!
من اکانت دارم ازش حدود 2 هفته هست بالا نمیاد. اگه تغییرات میدن لطفا اطلاع رسانی کنند.
-