سلام مجدد ، ابتدا از تمامی دوستانی که در تاپیک شرکت به عمل آوردن ، تشکر و قدردانی میکنم
در مورد این تاپیک و پروژه ای که مد نظر ماست ، حدودا همون 10 روز قبل که تاپیک رو ایجاد کردیم ، قرار شد سه نفر/گروه که در حوزه طراحی وب فعالیت داشتن ، پروژه ها رو برای ما پیش ببرن اما هر کدوم به یک دلیل ( مسافرت ، سرشون بیش از حد شلوغه و ...! ) کار رو نیمه تمام رها کردن (فقط دو نکته مهم : 1 - بخاطر احترام متقابل به حقوق این دوستان از نام بردن معذوریم ، 2 - از حق هم نباید گذشت ، تمام مبلغی که گرفته بودن رو هم کامل برگردوندن ) اما خب این وسط وقت و زمان طلایی ما مهم بود که به این شکل از دست رفت و فرصت طلایی به اتمام رسوندن پروژه ها و رسیدن به اهدافی که داشتیم رو از دست دادیم.
البته یه نکته دیگه هم عرض کنم که جمعی از عزیزان هم بودن که میخواستن بالای یه فارسی سازی ، هزینه چند میلیونی طراحی یه سایت کامل رو از ما بگیرن که در نوع خودش عجیب و شگفت انگیز بود!
حالا این تاپیک رو بالا آوردم تا از دیگر دوستانی که به عنوان "طراح حرفه ای و فوق حرفه ای وردپرس و دیگر اسکریپت ها" مطرح هستن هم خواهش کنم اگر کسی توانایی انجام داره ، اعلام حضور کنه و صد البته کار رو هم به دلایل مختلف نیمه تمام رها نکنن . اگر قرار هست اینطور بشه ، پس پیام ندید ، ممنون میشم
با تشکر