نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: مصرف منابع کدام کمتر است؟

رأی دهندگان
19. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
  • دروپال

7 36.84%
  • وردپرس

10 52.63%
  • جوملا

2 10.53%
صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 20 , از مجموع 20

موضوع: مصرف منابع کدام کمتر است؟ وردپرس، جوملا یا دروپال

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    191
    تشکر تشکر شده 
    84
    تشکر شده در
    69 پست

پیش فرض پاسخ : مصرف منابع کدام کمتر است؟ وردپرس، جوملا یا دروپال

نقل قول نوشته اصلی توسط firebox نمایش پست ها
    یک نصیحت دوستانه ، اگر قصد دارید توی زمینه توسعه تحت وب فعالیت کنید ، همون اول برید سرغ فریمورک ها و وقت تون رو با CMS ها هدر ندید. اونم هم نه فقط php ، زبان هایی مثل پایتون ، Node.js و یا حتی Net. نسخه .NET Core تو بنچمارک ها نتایجی خوب داشت (من تا حالا از net استفاده نکردم و نمکینم ، اما چند سال اخیر خیلی پیشرفت کرده ، نمیشه به راحتی ازش گذشت)
    فرمایش شما کاملا صحیحه دوست عزیز و ممنون از راهنماییتون، این تاپیک صرفا برای مقایسه میزان استفاده از منابع در این ۳ سیستم هست. باز هم ممنون

2. # ADS

عضو انجمن Gh-Moradi آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    397
    تشکر تشکر شده 
    138
    تشکر شده در
    88 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط server95 نمایش پست ها
    بستگی داره که معیار سنجش رو توی چه سطحی در نظر بگیرید.

طبق تجربه شخصی، در سطح هسته اصلی، اول دروپال، بعد وردپرس و بعد هم جوملا به ترتیب از مصرف کم به مصرف زیاد و با توجه به هسته ساده تر دروپال نسبت به وردپرس، اگر بخواییم یه نسبت بین پیچیدگی هسته و مصرف منابع بگیریم، وردپرس در کل اول میشه، یعنی کم مصرف ترین.

در ضمن در سطح یه پروژه کامل، اون دیگه بستگی به کدنویسی برنامه نویس داره. یه مثال ساده. شما فرض کنید قراره یه آرایه 2000 عنصری رو لوپ کنید. اگر وقتی کارتون با هر عنصر تموم میشه، اون عنصر رو unset نکنید دوباره باید 2000 بار لوپ بعدی رو تکرار کنید و دوباره و دوباره. این دیگه بر میگرده به نوع برنامه نویسی برنامه نویس.

فچ داده از پایگاه داده هم مثال خوبی از مصرف منابع هست. شما وقتی داده های مورد نظر رو یه بار فچ کردید و query result خودتون رو ساختید و دیدید میشه از همین کوئری ریزولت واسه جاهای دیگه هم استفاده کرد چه دلیلی داره دوباره همین داده ها رو فچ کنید؟

شما اصول صحیح برنامه نویسی رو که رعایت کنید با هیچ کدوم از این 3 تا به مشکلی بر نمیخورید.

در ضمن، گذاشتن دروپال کنار وردپرس و مقایسه با اون درست نیست. وردپرس در حال حاضر، یه فریم ورکه که یه سیستم مدیریت محتوا هم به صورت پیش فرض داخل خودش داره. یادش بخیر روزایی که فقط یه پلتفرم وبلاگ نویسی بود.

راستی اینم یادم رفت بگم. اگر از وردپرس استفاده می کنید بجای فچ مستقیم داده از پایگاه داده از توابع اماده و بهینه خودش استفاده کنید.

موفق باشبد.
    عزیز محترم برخی اطلاعات شما نادرسته. هرچیزی واسه کاری ساخته شده چرا با کامیون میخوای بری نانوایی و با دوچرخه میخوایدی بار حمل کنی؟
    چرا نباید همه چیز سر جای خودش قرار بگیره؟ آخه چرا برای هر پروژه‌ای وردپرس.!؟ من خودم برای پروژه‌های کوچک مدیریت محتوا مینویسم و اگر از دستم خارج بود از وردپرس استفاده میکنم ولی برای پروژه‌های بزرگ میرم سمت دروپال و اصلا نمیشه دروپال را با وردپرس مقایسه کرد چون فقط دوتا افزونه‌ش از کل وردپس هم بیشتر کارایی داره و مقایسه این دوباهم کار درستی نیست

جواب استارتر: دوست عزیز عامیانه بگم که همه چیز بستگی به پروژه شما داره که چقدر حساسه و چقدر بزرگه و چقدر به اینده‌اش فکر میکنی
    به ترتیب میتونی از کوچک تا بزرگ روی اینا حساب باز کنی:
    1- وردپرس
    2- جوملا
    3- دروپال

مراتب یادگیری و گسترش هم به همان ترتیب خواهد بود یعنی برای وردپرس کمترین نیاز به تخصص کدنویسی را دارید ولی برعکس در دروپال باید حداقل php را 50% به بالا بیاموزید چون دروپال یک چهارچوبه و بیشتر مورد هدف توسعه دهندگان است

4. تعداد تشکر ها از Gh-Moradi به دلیل پست مفید

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    191
    تشکر تشکر شده 
    84
    تشکر شده در
    69 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Gh-Moradi نمایش پست ها
    عزیز محترم برخی اطلاعات شما نادرسته. هرچیزی واسه کاری ساخته شده چرا با کامیون میخوای بری نانوایی و با دوچرخه میخوایدی بار حمل کنی؟
    چرا نباید همه چیز سر جای خودش قرار بگیره؟ آخه چرا برای هر پروژه‌ای وردپرس.!؟ من خودم برای پروژه‌های کوچک مدیریت محتوا مینویسم و اگر از دستم خارج بود از وردپرس استفاده میکنم ولی برای پروژه‌های بزرگ میرم سمت دروپال و اصلا نمیشه دروپال را با وردپرس مقایسه کرد چون فقط دوتا افزونه‌ش از کل وردپس هم بیشتر کارایی داره و مقایسه این دوباهم کار درستی نیست

جواب استارتر: دوست عزیز عامیانه بگم که همه چیز بستگی به پروژه شما داره که چقدر حساسه و چقدر بزرگه و چقدر به اینده‌اش فکر میکنی
    1- وردپرس
    2- جوملا
    3- دروپال

مراتب یادگیری و گسترش هم به همان ترتیب خواهد بود یعنی برای وردپرس کمترین نیاز به تخصص کدنویسی را دارید ولی برعکس در دروپال باید حداقل php را 50% به بالا بیاموزید چون دروپال یک چهارچوبه و بیشتر مورد هدف توسعه دهندگان است
    ممنون دوست گرامی
    تنها موردی که فراموش کردم در همون پست اول بگم این بود که برای اجرای سایتی خبری با تعدادی نویسنده (و همینطور امکان ارسال مطلب توسط عضوهای جدید) و خلاصه بسیاری موارد دیگر که در یک سایت خبری/مجله ای مورد نیاز هست. مثلا یک پست چند نویسنده داشته باشه. قابلیت ایجاد چینش های اختصاصی برای بعضی از مطالب و صفحات و... تقریبا سایت مثل طرفداری و زومیت. البت این رو هم باید ذکر کنم که قطعا به بازدید بسیار بالا در آینده اون هم باید توجه بشه چون در هر صورت آدم پروژه ای رو که شروع میکنه باید به آینده ش هم فکر کنه.
    من تقریبا از نظرات دوستان نتیجه گرفتم که دروپال گزینه مناسب تری هست چون هم فشار کمتری به سرور میاره و هم امنیت بالاتری داره و از همه مهتر قابلیت توسعه بسیار بالایی داره که اگه در آینده به امکانات و تغییرات نیاز باشه حتما جوابگو خواهد بود. بر اساس تجربه خودم وردپرس صرفا برای اجرای وبلاگ بهترین گزینه هست.
    حالا باز امیدوارم دوستان دیگه بیان و نظراتشون رو بگن تا نتیجه گیری کامل تر باشه.

عضو دائم T.Toosi آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    278
    تشکر تشکر شده 
    2,936
    تشکر شده در
    1,329 پست

باسلام،

وردپرس و جوملا به عنوان Web Content Management معرفی شده و با ماهیت Application می باشند، نام بردن فریم ورک برای آن ها اشتباه می باشد، با اینکه دروپال که خود از کامپوننت های سمفونی استفاده میکند اما به عنوان Content Management Framework معرفی شده است که یک سی ام اس pre-built در خود دارد. پس تا اینجا متوجه فرق بزرگ وردپرس و جوملا با دروپال شدیم و استارتر در صورت مشخص بودن هدف خود باید تا اینجا پاسخ خود را گرفته باشد.

هیچ بنچ مارک معتبری نمی توانید پیدا کنید که مصرف منابع این 3 تا سیستم با هم مقایسه کرده باشد، چون به عوامل زیادی بستگی دارد، وردپرس به دلیل داشتن استاندارد متادیتا در ساختار دیتابیس همچنین جنریک کد های زیاد، احتمال کرش و سنگین بودن آن نسبت به سایر سی ام اس ها (در صورت Dirty Code) بیشتر است.

دروپال مثل تکه های پازل آماده چینش برای دولوپر ها می باشد، اما در وردپرس تمام این تکه های پازل از قبل سرهم شده است، در نتیجه با دروپال شما می توانید یک سی ام اس سفارشی شده و اختصاصی پیاده سازی کنید همچنین توجه داشته باشید دولوپر دروپال کم در نتیجه گران تمام خواهد شد.

7. تعداد تشکر ها ازT.Toosi به دلیل پست مفید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    29
    تشکر تشکر شده 
    49
    تشکر شده در
    25 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط firebox نمایش پست ها
    یک نصیحت دوستانه ، اگر قصد دارید توی زمینه توسعه تحت وب فعالیت کنید ، همون اول برید سرغ فریمورک ها و وقت تون رو با CMS ها هدر ندید. اونم هم نه فقط php ، زبان هایی مثل پایتون ، Node.js و یا حتی Net. نسخه .NET Core تو بنچمارک ها نتایجی خوب داشت (من تا حالا از net استفاده نکردم و نمکینم ، اما چند سال اخیر خیلی پیشرفت کرده ، نمیشه به راحتی ازش گذشت)
    حرفتون رو قبول دارم. به خصوص که چسبیدن به CMSها باعث میشه هیچ پیشرفتی توی برنامه نویسی نداشته باشیم. قطعا درسته اما در مورد .Net Core یه چیزی رو هم در نظر داشته باشید: هزینه پیاده سازی! یه وب سایت معمول واسه یه فروشگاه کوچیک یا یه شرکت کوچیک یا یه سایت شخصی قطعا خیلی خیلی ارزون تموم میشه اگه بریم سمت PHP. هزینه سرور و لایسنس و .... اما در سطح برنامه نویسی اینترپرایس، .Net Core به نظرم نظام مند تره.

9. تعداد تشکر ها از server95 به دلیل پست مفید

عضو انجمن GOD آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    317
    تشکر تشکر شده 
    1,300
    تشکر شده در
    543 پست

بین دروپال و وردپرس مصرف دروپال کمتر هست.طبق چیزی که من تجربه کردم.حالا شاید هم اشتباه باشه
    دنیا که به کار ناکسان راضی شد گوساله بمرد و کره خر قاضی شد

11. تعداد تشکر ها از GOD به دلیل پست مفید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    29
    تشکر تشکر شده 
    49
    تشکر شده در
    25 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Gh-Moradi نمایش پست ها

1- وردپرس
    2- جوملا
    3- دروپال

من نگفتم واسه هر چیزی از وردپرس استفاده کنید! کلا هر کی چنین چیزی بگه معلومه یه جای کارش میلنگه! اتفاقا خود منم واسه پروژه های کوچیک، خودم کد مینویسم ولی یه مشتری با یه پروژه متوسط قطعا کارش با وردپرس بهتر راه میفته. من همیشه به مشتریا میگم این هست، این یکی هم هست، اونم هست ولی من واسه کار شما به این دلایل، وردپرس رو پیشنهاد میکنم که سه تا از اصلی ترین دلایلم: هزینه پایین تر، توسعه راحت تر و توسعه دهنده بیشتره که اگر مثلا خودم نتونستم در آینده باهاشون همکاری کنم بدون کوچکترین مشکلی پروژه رو بدند به یکی دیگه.

در کل به نظر میاد شما با وردپرس میونه خوبی ندارید

13. تعداد تشکر ها از server95 به دلیل پست مفید

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    50
    تشکر تشکر شده 
    382
    تشکر شده در
    251 پست

از نظر من هیچکدوم!
    سی ام اس اماده فقط نیوک سبکه به کم مصرف بودنش دروپالم نمیرسه به ترتیب نیوک بعد دروپال بعد وردپرس بعد جوملا
    ولی من وردپرسو ترجیح میدم چون پشتش یه تیمه فعاله ...

عضو انجمن M.Abooali آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    149
    تشکر تشکر شده 
    841
    تشکر شده در
    385 پست

اونجا که حرف از مصرف منابع هست. واقعا اهمیت نداره یک اسکریپت برای چه منظور هست.

این که دروپال، وردپرس و جوملا CMS هستند امری واضح هست و بحث بیهوده در موردش نباید کرد، حالا اگر یکی سعی داره خودش را فریمورک معرفی کند یا کسانی جایی از یکی از این CMS ها جای فریمورک بهره می برند دلیل نیست که ما CMS ها رو فریمورک کنیم.

در خصوص مصرف منابع باید اول یک خط اعتدال یا مبنا داشته باشید. 3 مبنا متداول برای این نوع سنجش ها وجود دارد:

1. Hello world

یعنی جنریت کردن یک صفحه ساده توسط این CMS ها و سنجش منابع مصرفی / زمان مورد نیاز برای تولید این خروجی سمت کاربر.

2. Per Visit

این که یک خروجی یکسان در سمت کاربر داشته باشیم (مثل همان hello world اما با قالب یکسان از نظر حجم دریافتی در سمت کاربر). بعد مثلا تست هایی با 100 بازدید 1000 بازدید و ... همزمان بگیریم و بیاریم روی نمودار تا بتوانیم بسنجیم با بالا رفتن بازدید هر CMS چه رفتاری از نظر مصرف منابع از خودش نشان خواهد داد.

3. Over run

این تست البته بیشتر مناسب فریمورک ها هست تا CMS ها. در این گونه تست ما همان hello world را با تک تک این CMS ها جنریت کرده و اندازه می گیریم. سپس سخت افزار رو ارتقا میدیم مثلا 2 برابر پردازنده و 2 برابر رم بعد مجدد تست می گیریم و میاریم روی نمودار. اینطور ضریب بهره وری یا پرفرمنس بهره از سخت افزار سیستم ها رو میتونیم درک کنیم. چون بعضی از کندی ها به گونه ای نیست که اصلا منابع سخت افزاری قوی تر جبران کننده آن باشد. این تست بیشتر برای کشف این نقطه ضعف در سیستم ها هست.

اما تجربه بنده از این 3 تا :

وردپرس پر مصرف ترین هست.

جوملا و دروپال نسبتا نزدیک به هم هستند اما در بازدید بالا جوملا با ثبات تر هست. ضریب بهره وری از سخت افزار نیز در جوملا بیش از دو مورد دیگر است.

اما فرای سوال استارتر ...

همگی می دانیم هم مدیریت پذیری جوملا پیچیده تر از وردپرس هست. هم توسعه پذیریش دشوار تر و پر هزینه تر از وردپرس. همینطور در قیاس دروپال با این موارد باید اعتراف کرد وردپرس به طور کامل طیف مصرف کاربران جوملا و دروپال را پوشش داده ... و عملا این دو CMS خارج از میدان عملکرد وردپرس حرفی برای گفتن ندارند. اما وردپرس خارج از میدان عمل این دو اسکریپت حرف های زیادی برای گفتن دارد.

با وجود همه این موارد، همچنان این که کدام اسکریپت مناسب ترین برای یک پروژه هست باید حتما علمی بررسی شود و هیچ گزینه مطلقا برتری وجود ندارد.
    [ فعالیت تجاری در اینجا ندارم | پاسخ سوالات فقط در تاپیک | اطلاعات بیشتر درباره من: https://abooali.ir ]

16. تعداد تشکر ها ازM.Abooali به دلیل پست مفید

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    191
    تشکر تشکر شده 
    84
    تشکر شده در
    69 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط gdfire نمایش پست ها
    از نظر من هیچکدوم!
    سی ام اس اماده فقط نیوک سبکه به کم مصرف بودنش دروپالم نمیرسه به ترتیب نیوک بعد دروپال بعد وردپرس بعد جوملا
    ولی من وردپرسو ترجیح میدم چون پشتش یه تیمه فعاله ...
    نیوک بسیار کم استفاده هست در حال حاضر و برای همین فقط مقایسه بین این ۳تا هست.

18. تعداد تشکر ها از pouryamb به دلیل پست مفید

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)