نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 218

موضوع: تعرفه های جدید اینترنت غیر حجمی

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن مینا-صیفی آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    958
    تشکر تشکر شده 
    1,029
    تشکر شده در
    733 پست

پیش فرض پاسخ : تعرفه های جدید اینترنت غیر حجمی

اینکه تعرفه ها یکپارچه شده خوبه اما این تعرفه ها برای افرادی که فقط روز مره نت میان میرند دانلودی به اون صورت ندارند در ماه همین هایی که مشخص شده مناسبه واقعا و همچنین قیمت اما و اما بیشتر درصد مردم دانلودر هستند یعنی باید باید تعرفه شبانه رایگان باشه مثله قبل وگرنه اصلا به نفع مردم نیست و بدرد مردم نمیخوره این تعرفه ها بازم باید حجم اضافه بخرند و هزینه بیشتر .
    اگر به این تعرفه ها شبانه رایگان اضافه بشه عالی میشه همین تعرفه ها جدید .
    لطفا همگی انتقاد کنید به شرکت ها و وزارت مربوطه من به شرکت خودم این انتقاد رو کردم . با تشکر

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    29
    تشکر تشکر شده 
    49
    تشکر شده در
    25 پست

پیش فرض پاسخ : تعرفه های جدید اینترنت غیر حجمی

نقل قول نوشته اصلی توسط مینا-صیفی نمایش پست ها
    اینکه تعرفه ها یکپارچه شده خوبه اما این تعرفه ها برای افرادی که فقط روز مره نت میان میرند دانلودی به اون صورت ندارند در ماه همین هایی که مشخص شده مناسبه واقعا و همچنین قیمت اما و اما بیشتر درصد مردم دانلودر هستند یعنی باید باید تعرفه شبانه رایگان باشه مثله قبل وگرنه اصلا به نفع مردم نیست و بدرد مردم نمیخوره این تعرفه ها بازم باید حجم اضافه بخرند و هزینه بیشتر .
    اگر به این تعرفه ها شبانه رایگان اضافه بشه عالی میشه همین تعرفه ها جدید .
    لطفا همگی انتقاد کنید به شرکت ها و وزارت مربوطه من به شرکت خودم این انتقاد رو کردم . با تشکر
    کجا عالی میشه؟! از یه طرف میگن مصرف منصفانه واسه اینکه پر مصرف ها پهنای باند رو کامل نگیرند و .... از یه طرف دیگه میگن اگه کسی حجمش تموم شد میتونه حجم اضافه بخره!! جلل الخالق! ما ایرانیا چقدر باحالیم.

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط سرزمین نمایش پست ها
    شش صفحه بحث بی فایده و دیگر هیچ

یکسری فقط خوششون میاد با هر بهانه ای به خودشون و ایرانیان فحش بدن یکسری به نظام فحش بدن و دیگر هیچ

آدم متأسف میشه سر اینترنتی که همه رو سر کار گذشته! اینقدر توهین و بی احترامی صورت میگیره!

- - - Updated - - -

فعلاً که به قول بعضیا با همین نت ضایع نفر اول تلگرامیم!
    بعضیا بیکار میشن هاستینگ باز میکنن!
    هزاران فروشگاه اینترنتی!
    و در کل کدوم کشور جهان سومی (به قول آمریکا) این طوری در سطح نت کاربر و فروشنده و غیره داره!

برادر، چی میگی؟ وزیر احمق و بی شعور کشورت اومده میگه به طور متوسط حجم مصرفی هر کاربر ایرانی 10-12 گیگه. یکی نیست بهش بگه آخه الاغ، اگه سرعت درست حسابی به این کاربر ایرانی بدی و نت هم بیخودی گرون نباشه و یوتوب و ... هم بیخودی مسدود نباشه ببین هر کاربر ایرانی چقدر مصرف داره. الان اگه به قول تو بی شعور به اصطلاح وزیر، مصرف متوسط هر کاربر 10-12 گیگه به این دلیله که دولت کثافتت نمیذاره کاربر ایرانی بیشتر از این مصرف کنه. واقعا چقدر مسئولین این مملکت و سیاسیون این مملکت پست و بی سعور تشریف دارن. واسه حفظ نظام از هر رذالتی استفاده میکنن.

3. تعداد تشکر ها ازserver95 به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)