از نظر من دوستانی که میخوان الکی این همه هزینه کنن برای antminer که اتریوم هم فک کنم این سیستمارو غیر مجاز معرفی کرده و شناسایی میکنه من پیشنهاد میدم از ریگ های ماینینگ لیون کامپیوتر استفاده کنن
چون میتونن واکاوی و استخراج به صرفه تری براتون داشته باشن و همینطور باهاش اتریوم هم اوکی کنند .

نوشته اصلی توسط
mibfa
ایا اینکار بنظر دوستان عقلانی است که حدود 110 میلیون هزینه کرد که این مقدار بیت کویین استخراج کرد . ایا از لحاظ بیزینسی ارزش دارد ؟
ایا هزینه خرید این دستگاه ها و زیر ساخت های مورد نیاز ان مانند شبکه و برق و .. صرف اقتصادی میکنه ؟
باسلام، باید خودتان در مورد آینده بیت کوین یا ارز های دیجیتال تحقیق و تصمیم گیری کنید، دنبال راه حل از کسی نباشید چون اگر کسی هم اطلاعی از سود و نتیجه این کار داشته باشد، شما را در جریان نمیگذارد (مخصوصا در ایران)
دستگاه S9 شرکت bitmain در 24 ساعت 41.25 کیلو وات مصرف می کند، میانبری حساب کنیم ماهیانه 168 هزار تومان هزینه برق شما خواهد شد.
دستگاه های bitmain از تراشه های asic استفاده می کند، یعنی این تراشه فقط برای استخراج بیت کوین طراحی و پروگرام شده است = نرخ هش بالا + مصرف کم انرژی
استخراج CPU/GPU = مصرف انرژی بسیار بالا
هیچ شرکتی تا به امروز دستگاهی با تراشه asic برای اتریوم تولید نکرده و امکان طراحی آن هم به دلیل الگوریتم اتریوم نیست به دلیل اینکه یکی از اهداف اتریوم جلوگیری از استخراج کنندگان بزرگ بوده که مثل بیت کوین 50 در صد شبکه در دست آن ها نباشد.
لیون کامپیوتر هم کارت گرافیک، فن، پاور، شاسی و .. در قالب یک پکیج یا ریگ، برای GPU Mining می فروشد.
کد:
http://s6.uplod.ir/i/00906/yrwecg2eqlvx.jpg