نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 142

موضوع: فروش ویژه اسکریپت اشتراک ویژه vip (کاملا اپن سورس و بدون محدودیت)

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو جدید riranet آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    148
    تشکر تشکر شده 
    68
    تشکر شده در
    57 پست

پیش فرض پاسخ : فروش ویژه اسکریپت اشتراک ویژه vip (کاملا اپن سورس و بدون محدودیت)

نقل قول نوشته اصلی توسط R.Haghighi نمایش پست ها
    قالب بوت استرپ شبیه به مالدار اگر سراغ دارید که معرفی کنید به ایشون بدیم جایگزین کنن حالا کمی هم هزینه رو خواستن بالا ببرن ...

مشکل هم که متوجه شدم اینه : گزینه ای قرار داده نشده برای فعال یا غیرفعال کردن تراکنش موفق و یا اطلاع تیکت و ... !
    (یعنی یه کسی که تراکنش سایتش زیاد باشه روزانه چندین ایمیل باید براش بیاد که اصلا جالب نیست)

و مورد بعدی برای ورود کاربر نیاز به فعال کردن کد کپچای گوگل هست که اگر فعال کنیم یه کاربر عادی یا بهتر بگم بی سواد اذیت کننده اس پاسخ به سوالات امنیتی گوگل و سپس ورود به حساب

اگر هم اینو غیرفعال کنیم که دیده شده طرف با هک کزدن به یوز های فعال به صورت رندوم دسترسی پیدا میکنخ و در اختیار عموم قرار میده ...

نظر من اینه این امنیت ورود کپچا باید در پس زمینه اسکریپت انجام بشه مثل پلاگین Akismet که جلوی ارسال کامنت اسپم و .. رو میگیره و در عمل هنگام ارسال کامنت از کاربر سوال امنیتی پرسیده نمیشه
    من پلاگین وردپرس رو تهیه کردم که بنظرم کاربردی تره.
    توی پنل اسکریپت امکانات شاید بیشتر باشه ولی زیاد بکار نمیاد. مثلا سینک با تلگرام رو کمتر کاربری وقت میزاره واسش.
    تو پنل ورپرس همه اطلاعات لارم و ضروری هست.
    و حسن بزرگش اینکه کاربر برای خرید اکانت و مشاهده پنل کاربری، محیط گرافیکیش عوض نمیشه.
    این باعث شد من امکاناتی مثل بوک مارک رو هم بتونم به پنل اضافه کنم ک خیلی کاربرها رو جذب کرد.

و پنل اسکریپ هم میمونه فقط واسه مدیر سایت. به شخصه فید بک خوبی از نصب این پلاگین گرفتم.

2. تعداد تشکر ها ازriranet به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)