نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 13

موضوع: مشاوره در زمینه خرید vps

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    203
    تشکر تشکر شده 
    161
    تشکر شده در
    123 پست

پیش فرض پاسخ : مشاوره در زمینه خرید vps

کد:
     مخاطبین سایت اکثرا داخل ایران هستند. با این اوصاف بنظر شما بازم هارد NVMe و دیتاسنتر مهمتر از سرور داخلی هست؟
    بله هارد NVME بسیار مهمه توی سرعت و تا 4 برابر SSD معمولی از نظر تئوری طرعت بیشتری داره حتی مهمتر از سرور داخلی هست قطعا!!
    کد:
     چطور میشه این مواردی که فرمودین رو قبل از خرید تست کرد؟مثلا تعداد سرور مجازی شده رو سرور اصلی و کاربرد اونهارو؟
    اگه بگم نمیشه واقعا و باید به صداقت فروشنده امیدوار بود و اوورسل نکردن سرور دروغ نگفتم
    بهترین راهش اعتماد به صداقت فروشنده و سوالات قبل از خرید هست .در مورد کاربرد سرورها خود فروشنده هم ممکنه ندونه.یک مشتری ازش یه سرور مجازی میخره مثلا دانلود /آپلود مداوم هست کارش مدیر سرور نمیتونه دقیقا کاربرد مشتریش رو بفهمه مگه خود مشتری اعلام کنه بهش برای چه منظوری میخواد سرور رو .
    کد:
     از بین دیتاسنترهای خارجی با توصیفاتی که فرمودین سرورهای مجازی کدوم دیتاسنتر رو توصیه می کنید؟
    من هتزنر آلمان رو توصیه میکنم چون با توجه به ارائه سرور با هارد های NVME قیمت مناسب تریم داره میده اگرنه میتونید هزینه کنید OVH یا Redstation توصیه من هست ولی گرانتر هستن
    ویرایش توسط Aria90 : December 1st, 2017 در ساعت 02:10

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)