-
December 3rd, 2010, 12:17
سوال در باره ssl
سلام من می خوام روی سایتم ssl ست کنم
چندتا سوال داشتم
اگر کسی ssl میفروشه قیمت رو برام ارسال کنه
من از خیلی ها قیمت گرفتم هرکس یک قیمیت می گفت می خوام بدونم اینا باهم فرق دارن یعنی ssl چند نوع هست ؟
وقتی ssl روی سات ست میشه یک صفحه cer میاد میشه کاری کرد که اون صفحه نمایش داده نشه؟
بدون اینکه کاربر توی مرورگر خودش تنظیمات رو انجام بده یعنی از توی هاست تنظیم کرد که اون صفحه نمایش داده نشه؟
-
-
December 3rd, 2010 12:17
# ADS
-
December 3rd, 2010, 12:23
عضو انجمن
پاسخ : سوال در باره ssl
1.فرق داره بعضی از شرکت ها هستند که دامین های .ir ساپورت نمیکنند
2.قیمیت ها از سالی 15 تومان است تا 90 تومان
3.فکر نکنم بشه چون این واسه مرورگر هست که ازت اجازه میخواد چون بعضی جاهاش واسه تو امنیتت رو کم میکنه ( اونجوری که فایر فاکس فارسی این ارور رو میده )
-
-
December 3rd, 2010, 14:40
فقط فرق بین 15 تومان با 90 تومانه چی هست؟
-
-
December 3rd, 2010, 15:33
عضو انجمن
با سلام
از 18 هزار تومان در سال شروع میشه تا یک و نیم میلیون تومان در سال
فرقش هم از نظر نوع رمز گذاری هست تا غرامتی که سایت پشتیبان میده و سایتی که صادر میکنه
تماس با ما:
تلفن : 00448432897224
آی دی یاهو : tehran.mostafa
ایمیل پشتیانی سایت : چون سایت در دست تعمیر هست و یکسری تغییرات داره اعمال میشه نمیتونیم آدرس رو فعلا بدیم!
گمشده این نسل، اعتماد است نه اعتقاد. اما افسوس، که نه بر اعتماد اعتقادیست و نه بر اعتقادها اعتماد!
تنها راه ارتباطی با من:
s.w.a.t@webhostingtalk.ir
-
-
December 3rd, 2010, 16:52
اگر اس اس ال رو بخرید اصلا اون صفحه ای که ازش صحبت میکنید نمیاد ... ( اونایی که اون صفحه میاد اصل نیست فکر کنم ... یچیز تو همین مایه ها ...)
فرقش تو امنیت و رمز گذاریش هست ...
فقط یه سوال نیاز به ای پی اختصاصی هست ؟ من از هاست دی ال پرسیدم گفت باید ای پی اختصاصی داشته باشم ...
-
-
December 3rd, 2010, 16:56

نوشته اصلی توسط
lvlehrad
اگر اس اس ال رو بخرید اصلا اون صفحه ای که ازش صحبت میکنید نمیاد ... ( اونایی که اون صفحه میاد اصل نیست فکر کنم ... یچیز تو همین مایه ها ...)
فرقش تو امنیت و رمز گذاریش هست ...
فقط یه سوال نیاز به ای پی اختصاصی هست ؟ من از هاست دی ال پرسیدم گفت باید ای پی اختصاصی داشته باشم ...
بله نیاز به آی پی اختصاصی است در غیر این صورت ssl نصب نمی شود.
-
-
December 3rd, 2010, 17:40
یعنی الان من بخوام فقط برای اینکه سایت ف ی ل ت ر نشه از ssl استفاده کنم و اینکه میخوام اون صفحه نیاد
چقدر هزینه میشه و چه جوری هست؟
-
-
December 3rd, 2010, 17:48

نوشته اصلی توسط
navids_69
یعنی الان من بخوام فقط برای اینکه سایت ف ی ل ت ر نشه از ssl استفاده کنم و اینکه میخوام اون صفحه نیاد
چقدر هزینه میشه و چه جوری هست؟
هزینه ip را باید از شرکتی که از آن هاست دارید سوال کنید و ssl هم می توانید ارزانترین نوع ssl را خریداری کنید. البته با فروشنده صحبت کنید که صادر کننده ssl معتبر باشد.
-
-
December 10th, 2010, 23:42
من به یک شرکت درخواست دادم که برام ssl ثبت کنه گفتن چون توی دامین شما کلمه iran هست نمیشه ثبت کرد می خواستم ببنم این درسته یعنی توی دامین هایی که کلمه iran باشه نمیشه ssl ست کرد؟
-
-
February 24th, 2011, 00:28
دوست عزیز این بر میگرده به تحریمی که توش هستیم
برای این مورد هم راه زیاده
کاری که بانکها برای استفاده از ssl میکنند و تحریم رو دور میزنند باید انجام بدی که یه کم قیمتش میره بالا
اون صفحه هم برای همین تو بعضی سایتها میاد چونکه طرف برای یه دامین دیگه خریده ولی توی یه دامین دیگه اجرا میکنه و مرورگر به یوزر اخطار میده که این گواهی مال این سایت نمیباشد
-