بله کشور ایران قصد نداره فرهنگ داشته باشه به واضح مشخصه قصد نداره
بنده نگفتم از نظر من باید محدود بشه بلکه دولت مجبور میشه و بالا هم گفتم موافق به بستن چیزی نیستم
کشوری که بچه 3 سالش دستش تبلت میاد ایا قصد داره فرهنگ سازی کنه؟ مگر دولت باید خانواده هارو تربیت کنه؟ مگر دولت باید بیاد بگه عزیزم جونم درست زندگی کنید؟
مگر دولت خودش درست میشه؟
دولت رو همین ملت میسازن
البته تلگرام به گفته بزرگان مملکت کارهای جاسوسی هم میکنه البته اینو اونا میگن من ندیدم
خب چیزی که به قول اقایون جاسوسی میکنه لازم به بستنش نیست؟
من برخالف افکار شما معتقدم باید کشور ایران با کمک به جون هاش و نخبه ها کشور رو بکوبه از نوع با تکنولوژی روز جهان که هیچ تکنولوژی ایرانی حرفه ای بیاد بالا
مگر کشورهای دیگه جز برده داری از ایرانیان چیزی بیشتر دارن؟ ایرانیان هستن که توی دانشگاه های بزرگ درس میدن طراحی های ماشین میکنن تو ناسا جا خوش کردن
چراشو باید برسی کرد
همش یا میندازین تقصیر اخوندا یا نیرو های مسلح
فقط موندم دولت رو یا افریدن اینجوری یا از سقف افتاده خب خود همین مردم بودن که حمایت های نابجا میکنن
توی ایران یه ماشین بدون سوخت فسیلی اوردن دولت تدبیرو امید گفت نابودش کن

مگر دولت روشنفکرا نبود این؟
خانواده ها وقتی اصالتشون فراموش بشه به سمت دیگه میرن و توی ایران همین اتفاق رخ داده
اگر قراره ایران اباد بشه باید ملتش بخوان نه مسئولین
مسئولین که هر 4 سال یک بار میان جیب پر میکنن
بازم میگم ملت نمیخوان نه دولت
چون وقتی ملت چیزی رو هدف بگیرن کسی نیست بگه امسال اکی میکنم فردا بگه نه کی کو کجا
ملت وقتی حرف همو دست نمیشنون و افکار خودشون رو وسیله و حمله قرار میدن و بدون تحقیق و خوندن صحبت های دیگرون حمله میکنن انتظاری بیش از این نخواهد بود
در مورد جمله اخرتون هم باز هم برید صحبت های منو بخونید فکر نمیکنم جایی حمله نادرست کرده باشم