نمایش نتایج: از شماره 21 تا 30 , از مجموع 32

موضوع: آیا تلگرام فی لتر خواهد شد؟

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو جدید host-net آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    294
    تشکر تشکر شده 
    362
    تشکر شده در
    276 پست

پیش فرض پاسخ : آیا تلگرام فی لتر خواهد شد؟

نقل قول نوشته اصلی توسط iraniam2000 نمایش پست ها
    چرا لقمه را دور سر میچخونی برادر ؟ شما جستجو کن اسم اون پیام رسان را تو فرانسه و انگلیس بگو !
    چین و روسیه را بیخیال چون کمونیستی هستند و تنها مجبور شدن کمی آزادی بدن وگرنه همانی هستند که بودن و دلیل نزدیکی به حکومت ایران هم همین هست
    در مورد فساد تو تمام دنیا بحثی نیست و واقعیت هست ولی مردم آمریکا میتونند چهار سال دیگه ترامپ را کنار بزارند و فساد اخلاقی ایشان را هم شخصی میدانند و تا جایی که میدانم ترامپ فساد اقتصادی و مالی و رانت نداشته ، ساده بگم 68 حساب نداره که سود پول ملت توش انباشته بشه ! چهار سال بعد هم نخوانش میزارنش کنار نه اینکه نود و بوقی سال هر کاری هم بکنه تو راس امور بمانه و خدای نکرده حرفش بشه وحی ...
    هر وقت خواستن میزارنش کنار و اگر درست کار کرد میمانه
    ترامپ میره تو عربستان و کویت و امارات 1000 میلیارد دلار در مجموع قرارداد میبنده و رفاه مردمش بیشتر میشه ما هم تو کشورمان پول نفت و گاز را یک عده ژن برتری اختلاص و ***ی میکنند و مابقی هم خرج جنگ تو یمن ، سوریه ، لبنان ، فلسطین ، میانمار و ... میشه اونوقت زمانی که کانکس برای مردم کرمانشاه نیست و مردم تو سرما ماندن ، هلال احمق ایران اعلام میکنه ما بودجه برای کمک به مردم کرمانشاه نداریم ولی فرداش خبر میزارن میلیاردها به ابوکمال سوریه کمک شده
    http://parstoday.com/fa/iran-i106005

با منطق و دلیل حرف بزنید وگرنه روی هوا بگید فلان جا و فلان جا هم همین هست فقط یک آدم ساده میتونه باور کنه

شما از جهان اولی صحبت کردید از چین و روسیه جهان اول صحبت کردیم

انگلیس رو حتما بخونید فرانسه روهم بخونید میخوام سطح تحقیقتون بالا بره چون قصد ندارین سرچ کنید

وات ساپ رو برید برسی کنید

به نظرم بحث با شما به جایی نمیرسه
    دلیلش هم اینکه بدون هیچ تحقیقی حمایت های ایران از کشورهای گفته شده بیان کردین

بهتون پیشنهاد میدم بیشتر مطالعه بفرماید

و از بعد شخصی خودتون نگاه نکنید چون قبلا گفتم من یک جا نیستم بیرونم هم سر میزنم و با خیلی ها در ارتباط هستم

یک موردم هم اضافه کنم

لطفا در مورد قوانین نظام هم یک مطالعه بفرمایید
    دولت موظف به یاری ملت هستن
    و نیرو های مسلح باید از کشور حفاظت کنه

دولت تدبیر و امید وظیفه داشت حمایت کنه چرا نکرد؟
    کی بود که ملت رو نجات داد؟
    چشماتون رو بستین یا قصد تگاه ندارید
    انکار کمک های ایران نیمشم ولی دولت ها وظیفه دارن داخل ایران رو بسازن نه نیروهای مسلح
    موفق باشید
    ویرایش توسط host-net : November 28th, 2017 در ساعت 19:02
    دارای نماد اعتماد --- Skype:host_net9 TEL:09360011171
    تعمیرتخصصی نوت بوک - PC شماره ثبت 11009

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)