از آمريكا و آلمان در خدمتيم
خدمات ميزباني و ثبت دامنه تهران سرور |سرور اختصاصي|سرور مجازي|هاستينگ حرفه اي|ثبت دامنه
ویرایش توسط NiceIran.net : December 3rd, 2010 در ساعت 01:23
- انجمن
- بخش آموزشی
- سرور مجازی
- سوالات و مشکلات
- خرید سرور مجازی
![]()
☼☺☼ به زودی دوباره با هم خواهیم بود بهتر از قبل به همراه ارائه تسهیلات بانکی خاص به هموطنان عزیز ☼☺☼
.:::. نسخه جدید ماژول مجازی ساز ESXI برای سیستم WHMCS تحت وب = Module W3esxi For ESXI .:::.
من یکبار آفر در جای نا مناسب دادم که بن شدم
این همه آ؛دم هر کاری دوست دارند انجام میدند ، کسی هم کاری بهشون نداره
دوست عزیز ، اگه آفر می خواهید در بخش فروش تاپیک بزنید
اگه آموزش می خواهید ، پس درخواست آفر نکنید در اینجا
[CENTER]فروش ویژه سرور های مجازی با منابع اختصاصی
هدیه ما به شما یک عدد لایسنس دایرکت ادمین و LiteSpeed
اینم از پیشنهاد من:
سرور المان به دلیل پینگ کمتر بهتره
هاستینگ سرا تحولی نوین در ارائه خدمات هاستینگ
اینم از امریکا:
هاستینگ سرا تحولی نوین در ارائه خدمات هاستینگ
يادم هست حدوداً مربوط ميشه به 16 روز پيشمن یکبار آفر در جای نا مناسب دادم که بن شدم
این همه آ؛دم هر کاری دوست دارند انجام میدند ، کسی هم کاری بهشون نداره
البته آقاي حشمتي اگر قرار باشه كه قوانين هميشه سريع ، به موقع و درست اجرا بشه كه ديگه نميشه زندگي كرد
با اين اوضاع همه اينها مسدود بشن ، 24 ساعت آينده كي ميامد واسه كاربران درخواست كننده آفر ميداد
سخت نگير
☼☺☼ به زودی دوباره با هم خواهیم بود بهتر از قبل به همراه ارائه تسهیلات بانکی خاص به هموطنان عزیز ☼☺☼
.:::. نسخه جدید ماژول مجازی ساز ESXI برای سیستم WHMCS تحت وب = Module W3esxi For ESXI .:::.
- انجمن
- بخش آموزشی
- سرور مجازی
- سوالات و مشکلات
- خرید سرور مجازی
جای مناسبی مطرحی نشده اینجا جای خرید و فروش نیست !
مگه دست من هست كه به من ميگي ؟؟خوب برای منم سخت نگیرید ، چی میشه ؟؟
اون موقع شما يك نفر بودي با خودشون گفتن يك نفر بن باشه زياد تو انجمن تاثيري نداره - نبود هم هم به جاش ميان چند نفر ديگه آفر ميدن
ولي وقتي اين همه باهم بن بشن كه نشدني هست - كي بياد تو 24 ساعت آينده به درخواست ها پاسخ بده
حالا 24 ساعت بن بودي چي شد مگه اينقدر سخت ميگيري ؟؟
يه كم از حاشيه ها دور بودي
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)