نقل قول نوشته اصلی توسط cloudu نمایش پست ها
چرا همیشه باید بیاین تو تاپیک اعلام کنید! کسی به جایی نمیرسه!
این اقا خدایی نکرده اگر سرویس دهنده نیستن میتونید شکایت کنید نه اینک بیاید بیخودی تاپیک رو به حاشیه بکشید
من چند ساله تو این انجمن عضوم و تا به حال نشده بود از سرویس دهنده ای تعریف بکنم یا بد بگم و این اولین تجربه بد از سرویس دهنده های این انجمن نبوده برام ولی رفتار نامناسب استارتر تاپیک مجبورم کرد اینکارو انجام بدم. با وجود اینکه مدت نسبتا طولانی بود که مشکل داشتم با سرور های ایشون و توی تیکت هام میگفتم که این وضعیت اگر اینطور پیش بره به ضررتون هست بازم در زبان میگفتن چشم قربان مشکل شما رو در اولویت قرار میدیم ولی در عمل چندین ساعت (10 ساعت برای تعویض سیستم عامل اونم نه یک بار) گاهی چندین روز طول میکشید. بنده حتی برای کنسل کردن تیکتی زدم در ادامه تیکتی که 6 روز پیش شروع شده بود و متوسط جوابدهی اون تیکت 30 ساعت بود و گفتم اگر میتونید تا یک ساعت مشکل سرور ها رو حل کنید که ممنون اگر نمیتونید کنسل کنید. بلافاصله کنسل کردن بدون حتی یک عذر خواهی ساده برای تلف کردن وقت من. این نشون میده تیکت های قبلی هم میخوندن ولی جواب نمیدادن و این حرکت زشتی بود. اینکه مشکلی پیش بیاد و نتونن حل کنن عیب نیست اینکه مشتریو سرکار بزارن عیبه.

در ثانی چرا شکایت؟ چرا نباید تجربه هامونو بگیم؟ این کار باعث افزایش کیفیت سرویس دهی و رقابت سالم میشه و کسانی هم که سرویس دهنده نیستن و فقط بازار سرویس دهنده های خوب و خراب میکنن از دور خارج میشن.