عجب وضیه این جور افرادی بی شعور و عوضی ای به وفور یافت میشن توی کشور بی قانون میگن برو قانونی پیگیری کن چون میدونن قانونی وجود نداره باید مشتری بدو بدو کنه.از این گونه افراد بیمار روانی بسیار موجوده.شما اشتباه کردید باید هرچی میگفت رو الکی هم که شده تایید میکردید تا لینک بک اپ بدن.در برخی موارد نباید زیاد اهل گفت و گو بود و باید مستقیم و حضوری رفت جلوی در اون خراب شده و بک اپ رو گرفت.
دوستان هاست شوخی نیست و حتماً حتماً حتماً باید از شرکت بسیار معتبر و معروف و بزرگ خریداری بشه از هر کسی خرید نکنید که دودش توی چشم خودتون میره.طبق تجربه گفتم دوستان از هر لحاظ شرکت های بزرگ این موارد : بی شعوری و لمپن بازی، دروغگویی،بی ادبی، نداشتن سواد و... در اون شرکت ها وجود نداره.
شرکت های معتبر مثل : پارس پک،نت افراز، میهن وب هاست و.... پیشنهاد میشن.
ویرایش توسط ColdWorld : November 22nd, 2017 در ساعت 10:37
کلا چیزی بنام مسدود سازی کامل نداریم
وقتی از کمیته مصادیق دستور مسدود سازی هاست یا وبلاگی میاد شرکت ارئه دهنده فقط باید دسترسی اونو به اینترنت(اینترانت) ببنده و حق دسترسی مدیر یا وبلاگ نویس به پنلش رو ندراه( یا بهتر بگم کمیته مصادیق هم همچین انتظاری نداره)
عموما این افراد کم تجربه و خام هستند وگرنه ما سایتهای کاربر محور زیادی داریم و این مطلب بارها با کمیته مصادیق در میان گذاشته شده حتی تاکید میکنند حق ندارید اطلاعات کاربر رو پاک کنید و فقط مسدود کنید همین!
.............
حق مسدود سازی ندارند
همونطور که دوستمون گفتن صرفا دسترسی وب به اینترنت و اینترانت رو میبندن همین و کاربر میتونه جابجا کنه همین و همین
اینکه بیاد مسدود کنه حرف زور بزنه و از اینکه صرفا یک میزبان هست و هاست شما دستشه کاملا غیر حرفه ای هست و از صمیم قلب برای چنین افراد یونجه مغزی شفای عاجل مسئلت مینمایم
باشد که رستگار شوند انشالله
تهمت نمیزنم فقط در حد سواله ولی احیاناً هاستینگ مورد نظر pars.host نیستن؟ چون این هاستینگ سابقه عدم ارائه بکاپ در ساده ترین مشکلات ممکن هم داشته.
مثلاً نمونه اش من 1 روز از مهلت سرویس سالانه ام گذشت اما هفته آخرش کار داشتم وقت نکردم بکاپ بگیرم وقتی هم آمدم بکاپ بگیرم دیدم دیگه به خاطر اینکه 1 روز از مهلتش گذشته Suspend هستش تیکت زدم درخواست بکاپ دادم گفتن باید یکسال دیگه تمدید کنی تا بتونی بکاپ بگیری![]()
درود و احترام
جالب شد برای بنده دم از قانون میزنن ولی خودشون در بی قانونی کامل به سر میبرن
برای من سوال هست که این شرکت بزرگ و عزیز و فهمیده قانون رو به چی و چگونه تعریف میکنن ؟
یکی نیست بگه اقای فهمیده وقتی پول میگیری فکر اینجاشو هم میکردی فقط پولو نبین![]()
دارای نماد اعتماد --- Skype:host_net9 TEL:09360011171
تعمیرتخصصی نوت بوک - PC شماره ثبت 11009
خوب کاملا مشخص شد با چه هاستینگی روبرو هستید ...
شما هیچ نگران نباشید و برای بار دیگر محترمانه درخواست کنید بکاپ را به شما بدهند و اگر ندادند در همین تاپیک معرفی شان خواهید کرد.
نگران وکیل و .. هم نباشید در همین اسکرین شات همین یک جمله برای شما کافیست " در پی باز کردن هاست و ترفند جهت مشخص نشدن میزبانی شما بودم .... ".
یک نکته، کلا این کشمکش ها از روی بیکاری و مریض حال بودن افراد است .
ویرایش توسط BenYamin313 : November 22nd, 2017 در ساعت 18:10
مجددا سلام دوستان.
برای آخرین بار باهاش اتمام حجت کردم و سایت رو باز کردن ... اما متن زیر رو تیکت زدند:
سایت شما باز شد .
اطلاعات کاربری شما به انضمام آی پی های لوگین شده و تراکنش های ثبت شده با درخواست فتا و با حکم برای این مرجع ارسال شد
موفق باشید
سلام
بکاب بردار و سریعا سایتت را انتقال بده
هشت ماه از یکی شکایت کردم هنوز که هنوز رسیدگی نکردن و میگن طرف موارد دیگه ای داره و اگر احضار بشه ممکن برای اون پرونده ها مشکل ایجاد بشه و نتونند تحقیقات را تکمیل کنند !
حالا بیان واسه دو تا بازی کاری بکنند ؟
بکابت را بردار و دیگه هم از دامنه ملی استفاده نکن و برای هاست جدید هم از کلود فلار استفاده کن تا نتونند ردیابی کنند
موضوع مهم تر اینکه همیشه از سایتت بکاب بردار چون هاست های ایرانی بکاب براشون شوخی هست ، وقتی نت افراز درست بکاب برنمیداره بقیه دیگه تکلیفشون معلومه ... البته بکاب برمیدارن اکثرا ولی روی همان سرور !
agar gül bağdan ayrilsa;bulutlar dağdan ayrilsa ;manin istakli AZARBAYJAN, IRANdan ayrilmaz...
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)