نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 142

موضوع: فروش ویژه اسکریپت اشتراک ویژه vip (کاملا اپن سورس و بدون محدودیت)

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو جدید riranet آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    148
    تشکر تشکر شده 
    68
    تشکر شده در
    57 پست

پیش فرض پاسخ : فروش ویژه اسکریپت اشتراک ویژه vip (کاملا اپن سورس و بدون محدودیت)

با سلام.
    ما بعد از کلی سوال و جواب در این تاپیک و مقادیری صبر، بالاخره بعد از انتشار پلاگین وردپرس این اسکریپت رو تهیه کردیم.
    دیدم شاید بد نباشه از مزایا و معایب اسکریپت - به زعم خودم البته - توضیح بدم. شاید تسلی بخش خاطر کاربرهایی بشه که مثل من دو دل بودن و زخم میلاد مالدار بر پیکره سایت شون هک شده!

قبل عنوان کردن مزایا و معایب بگم این موارد کاملا شخصی هست و ممکنه با توجه به نحوه عملکرد و سیاست های سایت شما کمی تغییر کنه.
    در حال حاضر تمام اکانت های سایت من روزانه و ماهانه هست و صورت نا محدود.

معایب(کمبود ها یا هر عبارتی که دوست دارید!)
    - تراکنش ها به تلگرام فرستاده نمیشه. و این کار فقط از طریق ایمیل انجام میشه. برای منی که با سیستم تراکنش مالدار در تلگرام کار کردم. با تلگرام خیلی راحت تر می تونم کنار بیام (مشکل برطرف شد)
    - ایمیل هایی هم که برای مدیریت ارسال میشه، داخل مشخص نشده که کدوم کاربر پرداخت یا تمدید رو انجام داده (مشکل برطرف شد)

- شکل نا مناسب صفحه بندی در لیست کاربرها و تراکنش ها(مشکل برطرف شد)

0002.JPG

- باز هم اگر مالداری بوده باشید، با امکان سورت ستون ها اشنا بودید. این اسکریپت این امکان رو نداره. به این معنی که نمی تونید کاربرها رو براساس زمان عضویت، تراکنش و ... رو سورت کنید. که خب این امکان تو امارگیری و مدیریت کاربرها کمبودش حس میشه.

0001.JPG

- دکمه حذف هر کاربر در ستون کناریش هست. این واسه زمانی ست که بخواید صفحه به صفحه بگردید و کاربر مورد نظرتون رو پیدا کنید. اما اگر بخواید مثلا کاربر admin رو با فیلد جستجو پیدا کنید، نتیجه زیر میاد. کاربر رو پیدا می کنه ولی دکمه حذف کاربر کنارش نیست. و همینطور که گفتم این یعنی برای پاک کردن یه اکانت خاص، باید تمام صفحات رو دستی چک کنید!
    (مشکل برطرف شد)

0004.JPG

- بنظرم بد نبود برای تسهیل کار ادمین، یه فرم برای تغییر متن پیامک و ایمیل هم بود. البته این بخش رو بنده از داخل فایل های php درست کردم. ولی بهرحال بودنش داخل پنل هم خالی از لطف نیست.

- بد نبود تو بخش تراکنش ها یه دکمه ای مثل اسکریپت مالدار باشه که تراکنش های ناموفق گذشته رو پاک کنه.

- بخش پلاگین وردپرس هم تو موارد زیر با اسکریپت سینک نیست. منظورم این هست که اگر تغییری توی اسکریپت بدید، توی وردپرس به صورت اتوماتیک اعمال نمیشه و باید مجدد تو وردپرس هم همون کار رو بکنید! این مشکل مربوط به موارد زیر میشه:
    1- تغییر ایمیل کاربر
    2- حذف کاربر ( البته این مورد رو برای من با دریافت هزینه درست کردن)

- تعداد کاربرها که زیاد باشه، وقتی اشتراک هدیه می خواید بدید، سیستم کند میشه تا برای همه ارسال بشه. این کندی رو در نسخه اول اسکریپت مالدار ملعون ( از این پس با نام اختصاری میم میم ) نداشتم.

و حالا مزایا(نظر به اینکه اقای برنامه نویس قیمت هاش رو بالا نبره )

- خیالتون رو راحت کنم، الان چند ماهی هست دنبال یه برنامه نویس هستم ک یه اسکریپت اختصاصی یا پلاگین با همین عملکرد تو وردپرس بنویسیه، قیمت زیر 3-4 تومن پیدا نکردم. تازه اونم یه مورد کاملا ساده و نه با این امکانات. در نتیجه بنظرم قیمت 200 تومن برای پلاگین وردپرس عادلانه ست. و دلچسب هم میشه اگر اون مورد سینک هم بهش اضافه بشه.

- از زمانی که نصب کردم حتی یک گزارش هم از سمت کاربرها فرستاده نشده.

- سرعت لود صفحات اسکریپت خیلی بهتر از اسکریپت میم میم هست.

- سرعت اتصال به سرور دانلود اصلا حس نمیشه. و سریع شروع به دانلود میکنه.
    (البته این مورد در نسخه دو اسکریپ میم میم هم بهینه شده بود، ولی بارم بنظرم این اسکریپت خیلی سریع تر هست.)

- امکان بستن تیکت. پاک کردن کاربرها در حالت اجاکس خیلی کاربردی هست.

- ارسال ایمیل گروهی واقعا کار راه انداز هست که تو نسخه میم میم نبود!

و از همه مهم تر پشتیبانی همیشه آنلاین.
    مطمئنا نمیشه توقع داشت برنامه نویس همیشه و در ثانیه جوابتون رو بده. ولی فعلا این اتفاق افتاده و واقعا در کمتر از یک ساعت پاسخگو هستن.
    امیدوارم خریدهای بعدی و اضافه شدن کاربرهاشون هم این روحیه رو داشته باشن.

درکل من راضی هستم فعلا. البته یک ماهی باید بگذره تا قطعی گفت ک اسکریپت باگی نداره. ولی اون چیزی ک الان شاهدش هستم این موارد بود که گفتم. و اینکه بر خلاف اسکریپت میم میم، راه به راه تیکت نمی زنن که فلان فایل تو سیستم ما دانلود نمیشه، ارور میده، تا دیروز میشد ولی امروز نمی شه و ....
    ویرایش توسط riranet : December 8th, 2017 در ساعت 16:26

2. تعداد تشکر ها از riranet به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)