نقل قول نوشته اصلی توسط justsupport نمایش پست ها
ما همه اینکاره هستیم میدونیم که اگر یهو 100 دامنه با هم ببریم روی یه ریجستر دیگه حتما اون ریجستر تخفیف خوبی به ما میده دقیقا این موردی بوده که این طوری گفتن
اصلا سود جویی نیست که همه چیز نگیم و بگیم باید همین الان انتقال بدید؟؟ لطفا معادل درستش به من بگید!!

میتونید بگید وقتی طرف نه پنل اصلی میده و نه کد انتقال اسمش چی میتونه باشه؟؟

اسم این سایت آفاق هاستینگ هستش بیاد بگه بنده با چه لحنی حرف زدم فقط فقط یاد آور شدم بنده مثل بقیه از این کلک ها نمیخورم
عزیز ما اینجا از کسی دفاع نمیکنیم اما حقیقت اینه که ریسجترار هایی که داریم جدیدا باهاشون کار میکنیم هیچ کدوم تخفیفی خاصی ارائه نکردن ... ( ما حدود 750 دامنه انتقال دادیم و فقط برای ما 3 درصد تخفیف در نظر گرفتن ! )

البته پنل Joker المان چون داشتن ورشکست میشدن ایران هاست اومد باهاشون قرار داد بست کلی دامنه انتقال داد ( حدودد 1 میلیون دامنه ) تخفیف خیلی زیادی ازشون گرفت ( البته انحصار خودش و نه نمایندگی هایی که داد ) الانم هرشخص ایرانی که در JOker عضو بشه به عنوان نماینده مستقیم زیر مجموعه ایران هاست میشه چه بخواد چه نخواد ...

واسه من سوال هست شما که میخواید انتقال بدید و اول اخر باید هزینه کنید برای انتقال پس چرا انقدر یک موضوع را بزرگ میکنید !

-----------------

درصورتی هم که نیاز به کمک برای انتقال دامنه به هر ریسجترار دیگه دارید برای مکاتبه را ریسلو میتویند به من در تلگرام پیام بدید ...