-
November 19th, 2017, 18:10
پاسخ : دروغ ثبت کنندگان سود جو دامنه تا کی؟

نوشته اصلی توسط
mizbanwebhost
باسلام .
جهت راهنمایی شما دوست عزیز . دقت کنید که بیشتر سرویس دهنده ها پس از اعلام تحریم ریسلو به کاربران خود توصیه کردند که حتی اگر چند سال دامنه آن ها فرصت دارد . باز هم تمدید کنند تا دامنه منتقل شود .
به نظر بنده این مسئولیت اون سرویس دهنده را نشان میده . نه سود جوئی آن .
به هر حال ما دقیقا نمی دانیم بین شما چه گذشته است . ولی توصیه این هست که تمدید کنید تا برای شما منتقل کنند . 2 ماه دیگه میتونید کد انتقال بگیرید و دامنه را منتقل کنید جای دیگر
ما همه اینکاره هستیم میدونیم که اگر یهو 100 دامنه با هم ببریم روی یه ریجستر دیگه حتما اون ریجستر تخفیف خوبی به ما میده دقیقا این موردی بوده که این طوری گفتن
اصلا سود جویی نیست که همه چیز نگیم و بگیم باید همین الان انتقال بدید؟؟ لطفا معادل درستش به من بگید!!
میتونید بگید وقتی طرف نه پنل اصلی میده و نه کد انتقال اسمش چی میتونه باشه؟؟
اسم این سایت آفاق هاستینگ هستش بیاد بگه بنده با چه لحنی حرف زدم فقط فقط یاد آور شدم بنده مثل بقیه از این کلک ها نمیخورم
-
-
November 19th, 2017 18:10
# ADS
-
November 19th, 2017, 18:39

نوشته اصلی توسط
justsupport
ما همه اینکاره هستیم میدونیم که اگر یهو 100 دامنه با هم ببریم روی یه ریجستر دیگه حتما اون ریجستر تخفیف خوبی به ما میده دقیقا این موردی بوده که این طوری گفتن
اصلا سود جویی نیست که همه چیز نگیم و بگیم باید همین الان انتقال بدید؟؟ لطفا معادل درستش به من بگید!!
اسم این سایت آفاق هاستینگ هستش بیاد بگه بنده با چه لحنی حرف زدم فقط فقط یاد آور شدم بنده مثل بقیه از این کلک ها نمیخورم
عزیز ما اینجا از کسی دفاع نمیکنیم اما حقیقت اینه که ریسجترار هایی که داریم جدیدا باهاشون کار میکنیم هیچ کدوم تخفیفی خاصی ارائه نکردن ... ( ما حدود 750 دامنه انتقال دادیم و فقط برای ما 3 درصد تخفیف در نظر گرفتن ! )
البته پنل Joker المان چون داشتن ورشکست میشدن ایران هاست اومد باهاشون قرار داد بست کلی دامنه انتقال داد ( حدودد 1 میلیون دامنه ) تخفیف خیلی زیادی ازشون گرفت ( البته انحصار خودش و نه نمایندگی هایی که داد ) الانم هرشخص ایرانی که در JOker عضو بشه به عنوان نماینده مستقیم زیر مجموعه ایران هاست میشه چه بخواد چه نخواد ...
واسه من سوال هست شما که میخواید انتقال بدید و اول اخر باید هزینه کنید برای انتقال پس چرا انقدر یک موضوع را بزرگ میکنید !
-----------------
درصورتی هم که نیاز به کمک برای انتقال دامنه به هر ریسجترار دیگه دارید برای مکاتبه را ریسلو میتویند به من در تلگرام پیام بدید ...
-
-
November 19th, 2017, 18:50
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
justsupport
با توجه به اینکه در این پاسخ نوشته بنده را نقل قول کردید مجددا در این تاپیک شرکت کردم .
در مورد تخفیف : اگر نماینده یک رجیسترار تخفیف می گیرد این تصمیم خودش هست که این را به مشتری ارایه کند یا خودش استفاده کند .
در مورد تخفیف در رجیسترار های جدید : تقریبا همه رجیسترار هایی که ایرانی ها به آن ها رو آوردن همانطور که یکی از همکاران هم توضیح داد . قدرت آنچنانی نداشتند که تخفیفی بدن به نماینده .
و در مورد معادل کلمه ای که گفتید : "عدم اطلاع رسانی کافی" فکر نمی کنم به هیچ عنوان این کار سودجویی باشه .
به نظرم به تازگی این رسم شده که وقتی به توقعات نابجای خود نرسیم . بیایم و تاپیک بزنیم و فرد مورد نظر را تخریب کنیم .
به نظرم به طور کاملا مسالمت آمیز به سایت مورد نظر مراجعه کنید و دامنه خودتون را تمدید کنید .
ویرایش توسط mizbanwebhost : November 19th, 2017 در ساعت 18:51
-
تعداد تشکر ها از mizbanwebhost به دلیل پست مفید
-
November 19th, 2017, 19:15
عضو انجمن
درود
دامنه ها باید منتقل بشه چون ریسلو تحریم کرده همه چیزو و دیگه پشتیبانی نمیکنه این دامنه ها را.
این حرفتون درست هست که برحی شرکت ها ایمیل میزنند و گفتند همین الان باید انتقالو انجام بدین وگرنه دامنتون مسدود میشه این کارشون خیلی ناجوان مردانه هست.
آقا راست میگید سفارش جدید بگیرید تا بتونید رقابت کنید این مدل رفتار اصلا درست نیست.
دوستانی هم که گفتند اطلاع رسانی هست بله درسته خوبه اطلاع رسانی اما نه به عنوان فریب یا جمع کردن مشتری بقیه .خدا روزی هر کسیو میده این کار درست نیست
در مورد پنل دامنتون بگیرید هم اگر ملیت خودتون در دامنه و نماینده تون غیر ایرانی باشه میتونید بگیرید پنلتون ازشون اگر هم نیست به فکر منتقل کردن به شرکت رجیسترار جدید کنید چون پشتیبانی در مورد دامنه ها نخواهید داشت و تمدید هم نمیتونید بکنید در این شرکت.
کاکوهاست -کیفیت هدف ماست 07132319174/با 11 سال سابقه در زمینه هاستینگ
فروش سرور مجازی از کشورهای هلند،انگلستان،لهستان،سوئد ،امارات ،ایران
-
-
November 19th, 2017, 19:25
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
k-h
درود
دامنه ها باید منتقل بشه چون ریسلو تحریم کرده همه چیزو و دیگه پشتیبانی نمیکنه این دامنه ها را.
این حرفتون درست هست که برحی شرکت ها ایمیل میزنند و گفتند همین الان باید انتقالو انجام بدین وگرنه دامنتون مسدود میشه این کارشون خیلی ناجوان مردانه هست.
آقا راست میگید سفارش جدید بگیرید تا بتونید رقابت کنید این مدل رفتار اصلا درست نیست.
دوستانی هم که گفتند اطلاع رسانی هست بله درسته خوبه اطلاع رسانی اما نه به عنوان فریب یا جمع کردن مشتری بقیه .خدا روزی هر کسیو میده این کار درست نیست
در مورد پنل دامنتون بگیرید هم اگر ملیت خودتون در دامنه و نماینده تون غیر ایرانی باشه میتونید بگیرید پنلتون ازشون اگر هم نیست به فکر منتقل کردن به شرکت رجیسترار جدید کنید چون پشتیبانی در مورد دامنه ها نخواهید داشت و تمدید هم نمیتونید بکنید در این شرکت.
فکر کنم شما کلا موضوع این تیکت را اشتباه متوجه شدین .
اون سایت به مشتری خودش گفته باید تمدید کنید . نه به مشتری شرکت دیگری !!!
-
-
November 19th, 2017, 19:54

نوشته اصلی توسط
mizbanwebhost
فکر کنم شما کلا موضوع این تیکت را اشتباه متوجه شدین .
اون سایت به مشتری خودش گفته باید تمدید کنید . نه به مشتری شرکت دیگری !!!
شما هم بد متوجه شدید بنده وقتی نمیخوام یک سایت که با سیاست بنده مجبور به کاری میکنه که مجبور نیستم ادامه بدم و ازش پنل اصلی و یا کد انتقال برای جای که خودم مستقیم گرفتم میخوام و از دادن دامنه خودم داره سر باز میزنه باید چی کار کرد؟؟
بنده به ایشون هم توی تیکیت گفتم اگر کد انتقال دامنه بنده نده تا انتقال ندم و موجب ضرر بشه 100% شکایت خواهم کرد و تا قرون اخر ضررم خواهم گرفت.
شما بگید الان PublicDomainRegistry.com جوری تحریم کرده که حتی نمیشه دامنه انتقال داد؟؟
شما که میگید به توافق برسید تضمین میکنی دو روز دیگه با یه اطلاعیه ساده دیگه نمیاد خالی بننده که باز پول بگیره؟
ویرایش توسط justsupport : November 19th, 2017 در ساعت 19:58
-
-
November 19th, 2017, 19:57
عضو دائم
PublicDomainRegistry همان ریسلر کلاب می باشد .
-
-
November 19th, 2017, 20:16

نوشته اصلی توسط
mhiizadi
PublicDomainRegistry همان ریسلر کلاب می باشد .
میدونید چطوری میشه به پنل اصلی دسترسی داشت؟
-
-
November 19th, 2017, 21:42
عضو انجمن
درود
اگر ایمیل ثبت دامنه به نام شما هست
شما ایمیل بزن به رجیسترار و کد انتقال دریافت کنید
کاکوهاست -کیفیت هدف ماست 07132319174/با 11 سال سابقه در زمینه هاستینگ
فروش سرور مجازی از کشورهای هلند،انگلستان،لهستان،سوئد ،امارات ،ایران
-
-
November 19th, 2017, 21:47
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
justsupport
شما هم بد متوجه شدید بنده وقتی نمیخوام یک سایت که با سیاست بنده مجبور به کاری میکنه که مجبور نیستم ادامه بدم و ازش پنل اصلی و یا کد انتقال برای جای که خودم مستقیم گرفتم میخوام و از دادن دامنه خودم داره سر باز میزنه باید چی کار کرد؟؟
بنده به ایشون هم توی تیکیت گفتم اگر کد انتقال دامنه بنده نده تا انتقال ندم و موجب ضرر بشه 100% شکایت خواهم کرد و تا قرون اخر ضررم خواهم گرفت.
شما بگید الان PublicDomainRegistry.com جوری تحریم کرده که حتی نمیشه دامنه انتقال داد؟؟
شما که میگید به توافق برسید تضمین میکنی دو روز دیگه با یه اطلاعیه ساده دیگه نمیاد خالی بننده که باز پول بگیره؟
کد انتقال که باید همیشه در دسترس صاحب دامنه باشه . حالا یا به صورت آنلاین بتونید دریافت کنید یا پنل اصلی داشته باشید .
بنده در مورد اینکه شما می فرمایید چون میگن باید تمدید کنید تا منتقل شود دارن سود جویی می کنند نظر دادم .
-
تعداد تشکر ها از mizbanwebhost به دلیل پست مفید