-
November 17th, 2017, 16:04
پاسخ : معلق شدن هاست به دستور کمیته *****ینگ

نوشته اصلی توسط
taranoome
دوست عزیز به نظر من رفع ***** کنید بهتر است
چون تمام اطلاعات شما در ایرنیک موجود میباشد
نسبت به رفع ***** اقدام کنید شاید مشکل جزعی بوده
اگر اونا پا پیش بگزارند برای شما خیلی گرون تموم میشه
این توصیه من هست
سلام.
دوست خوبم شرایط سایت طوری هست که اگه برای رفع فــیلتـر اقدام کنم باید نزدیک ۹۰درصد مطالب رو حذف کنم.
متاسفانه مشکل دیگه از طرف هاستینگ هست که هنوز دسترسی به پنل و سایت رو فعال نکرده. بک آپی هم ندارم...
-
-
November 17th, 2017 16:04
# ADS
-
November 18th, 2017, 10:12
عضو انجمن
شما که میفرمایین باید 90 درصد مطالبم رو حذف کنم یا باید حذف کنین و مطابق قوانین مطالب بزارین و یا از سرور های وی پی اس با دامنه های بین المللی استفاده کنین
فکر کنم اینطوری مشکلی براتون پیش نیاد و فقط تو شیلتر باقی بمونین ولی بادامنه های ای ار مشخصاتتون ثبت شده هست و براتون مشکل ساز میشه
-
تعداد تشکر ها ازAINALE به دلیل پست مفید
-
November 19th, 2017, 18:21
بهترین کار اینه که توی ساماندهی ثبت نام کنید براتون پیام میاد که لینکهای مشکل دار رو میگه حذف کنید من چند بار برام پیش اومده که یکبار هاستم بخاطر یک عکس ساده کرم صورت که هیچ مشکلی نداشت مسدود شد.
-
تعداد تشکر ها از hassanrezaie به دلیل پست مفید
-
November 21st, 2017, 00:38
تجربه های کافی در این زمینه داریم بهترین کار استفاده از هاست مناسب و در نهایت دامین مناسب است کمک خواستید اطلاع بدید.
-
تعداد تشکر ها از BenYamin313 به دلیل پست مفید
-
November 21st, 2017, 12:04
ممنون از همگی عزیزانی که پاسخ دادید و بهم پیغام خصوصی دادید.
متاسفانه از سایت بک آپی نداشتم و الان هم هرچقدر به پشتیبانی هاست التماس میکنم که حداقل بک آپ رو بهم بدید پاسخ نمیدن!...
تا امشب صبر میکنم اگه پاسخی ندادن مجبور میشم اسم هاستینگ رو معرفی کنم...
-
تعداد تشکر ها ازsajadtnt به دلیل پست مفید
-
November 21st, 2017, 14:53

نوشته اصلی توسط
BenYamin313
تجربه های کافی در این زمینه داریم بهترین کار استفاده از هاست مناسب و در نهایت دامین مناسب است کمک خواستید اطلاع بدید.
دوست عزیز بک آپ رو بهم نمیدن، این کار هاستینگ قانونی هست؟
-
تعداد تشکر ها از sajadtnt به دلیل پست مفید
-
November 21st, 2017, 15:33
عضو جدید
درود
مگه میشه بک آپ هم ندن ؟
به هاستینگ مربوط نیست سایت شما فـــیلتر شده یا نه ! باید بک آپ بدن !
یکی از دوستان بنده سایتشون در نت افراز بود و سایتشون فیــــلتر شد و هاستشون بسته شد اما بک آپ و همون ثانیه به ایشون دادن که به هاستینگ های دیگه انتقال بدن !
ارادت
-
تعداد تشکر ها از Lordeh به دلیل پست مفید
-
November 21st, 2017, 17:06
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
sajadtnt
دوست عزیز بک آپ رو بهم نمیدن، این کار هاستینگ قانونی هست؟
باید بده
نداد تهدیدش کن به اینکه علیه.ش مطلب مینویسی و به دیگران خواهی گفت هاستینگ معتبری نیست...!
-
تعداد تشکر ها از starting به دلیل پست مفید
-
November 22nd, 2017, 00:56

نوشته اصلی توسط
Lordeh
درود
مگه میشه بک آپ هم ندن ؟
به هاستینگ مربوط نیست سایت شما فـــیلتر شده یا نه ! باید بک آپ بدن !
یکی از دوستان بنده سایتشون در نت افراز بود و سایتشون فیــــلتر شد و هاستشون بسته شد اما بک آپ و همون ثانیه به ایشون دادن که به هاستینگ های دیگه انتقال بدن !
ارادت
هر هاستینگ حرفه ای و با سابقه ای این کار بچه گانه را نمیکند ! این کار بیشتر یک زورآزمایی است.
پیشنهاد بنده به شما این است، اگر هاستینگ شناخته شده ای میباشد، لینک این تاپیک را برایشان تیکت کنید و اطلاع بدید در صورت ندادن بکاپ در همین تاپیک اطلاعات هاستینگ را منتشر خواهید
کرد./
-
تعداد تشکر ها از BenYamin313 به دلیل پست مفید
-
November 22nd, 2017, 01:10

نوشته اصلی توسط
starting
باید بده
نداد تهدیدش کن به اینکه علیه.ش مطلب مینویسی و به دیگران خواهی گفت هاستینگ معتبری نیست...!

نوشته اصلی توسط
BenYamin313
هر هاستینگ حرفه ای و با سابقه ای این کار بچه گانه را نمیکند ! این کار بیشتر یک زورآزمایی است.
پیشنهاد بنده به شما این است، اگر هاستینگ شناخته شده ای میباشد، لینک این تاپیک را برایشان تیکت کنید و اطلاع بدید در صورت ندادن بکاپ در همین تاپیک اطلاعات هاستینگ را منتشر خواهید
کرد./
اتفاقا قبل از اینکه پست های شما دوستان عزیز رو ببینم همین بحث رو مطرح کردم که کارشون واقعا غیرحرفه ای و غیر قانونی هست.
با کمال تعجب در پاسخ ببینید به بنده چی گفتن!!!!!
is
متاسفانه برای همینکه معتبر بودن این هاستینگ رو انتخاب کردم.بعداز اینکه 48ساعت گذشت و کاری انجام ندادن فهمیدم کاسه ای زیر نیم کاسه هست...
فقط برای خودم متاسفم که به کی اعتماد کردم...
-
تعداد تشکر ها از sajadtnt به دلیل پست مفید