-
November 11th, 2017, 03:13
پاسخ : ساخت اپلیکیشن

نوشته اصلی توسط
mehran_moh2004
خب اینم یه بحثیه ؟ و حالا با این شرایط اپلیکیشن هم بخواد انجام شه هزینه ش چقده ؟
صرفا جهت قیمت دادن :
قیمت من برای ساخت همچین اپی برای اندروید چیزی بین یک ، یکونیم هستش
دمو یک هفته بعد از شروع بهتون میدم
کل کارو دو هفته بعدش تموم میکنم
فریم ورک و اینچیزام کار نمیکنم (از این اپای سنگین و کاربر آزار)
به صورت نیتیو اندروید با اندروید استدیو کلاس بندی شده و تمیز (که بعدا دولوپر دیگه هم بتونه کارو ادامه بده)
قسمت سرور هم php برای این کار کافیه (که با هاست اشتراکی هم کار کنه)
قسمت سمت سرور همراه با داکیومنت بهتون داده میشه که برای پلتفرم های دیگه مثل ios در اختیار دولوپر بذارید ...
طبق چیزایی هم که گفتید اندروید 4 برای این کار کافیه البته باید کامپتیبیلیتی برای 5 ، 6 ، 7 ، و 8 توش رعایت بشه
در کل چیزایی که بهتون گفتم برای آشنایی با نحوه ی سفارش برای ساخت اپ بود و متاسفانه خودم فعلا انجام نمیدم
اما هنوز هم پیشنادم به شما همون ربات تلگرامه ...
یه ربات که همه این کارارو بکنه بین 200 تا 500 تومن میتونی بسازی کراس پلتفرم هم هست
-
-
November 11th, 2017 03:13
# ADS
-
November 11th, 2017, 09:04

نوشته اصلی توسط
mehran_moh2004
معرقی محصولات داشته باشه ، بخش آپلود عکس دلخواه داشته باشه که مثلا بخوایم رو قاب گوشی یا هر سطح دیگه ای بزنیم ، امکان انتخاب محصولات سایت اعم از گوشی ، تیشرت لیوان و ... وجود داشته باشه و بعدش انتخاب عکس مورد نظری که میخواد روش چاپ شه ، اعلام قیمت برا هر مجموعه و پرداخت آنلاین و ... ، بخش اعلام فروش های ویژه با تخفیفات اعلامی ، دقیقا از انتخاب محصول دریافت سفارش تا چاپ و تحویل هرچیزی که نیازه
با سلام پ.خ شد
-
-
November 17th, 2017, 20:48

نوشته اصلی توسط
bigcowboy
صرفا جهت قیمت دادن :
قیمت من برای ساخت همچین اپی برای
اندروید چیزی بین یک ، یکونیم هستش
دمو یک هفته بعد از شروع بهتون میدم
کل کارو دو هفته بعدش تموم میکنم
فریم ورک و اینچیزام کار نمیکنم (از این اپای سنگین و کاربر آزار)
به صورت نیتیو اندروید با اندروید استدیو کلاس بندی شده و تمیز (که بعدا دولوپر دیگه هم بتونه کارو ادامه بده)
قسمت سرور هم php برای این کار کافیه (که با هاست اشتراکی هم کار کنه)
قسمت سمت سرور همراه با داکیومنت بهتون داده میشه که برای پلتفرم های دیگه مثل ios در اختیار دولوپر بذارید ...
طبق چیزایی هم که گفتید اندروید 4 برای این کار کافیه البته باید کامپتیبیلیتی برای 5 ، 6 ، 7 ، و 8 توش رعایت بشه
در کل چیزایی که بهتون گفتم برای آشنایی با نحوه ی سفارش برای ساخت اپ بود و متاسفانه خودم فعلا انجام نمیدم
اما هنوز هم پیشنادم به شما همون ربات تلگرامه ...
یه ربات که همه این کارارو بکنه بین 200 تا 500 تومن میتونی بسازی کراس پلتفرم هم هست

لطفا شماره تماس جهت هماهنگی بیشتر
-
-
November 17th, 2017, 20:51
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
mehran_moh2004
با درود
میخواستم بپرسم هزینه ساخت اپلیکیشن اختصاصی اندروید حدودا چقد میشه و دوستانی که دراین زمینه تخصص دارن میتونن راهنمایی کنن و شماره تماسی جهت هماهنگی های بیشتر که بشه با یه قیمت منصفانه این کار رو انچام داد ؟
پروژتون چی هست؟
-
-
November 17th, 2017, 21:00

نوشته اصلی توسط
Ashkankamangar.ir
پروژتون چی هست؟
دز مورد خدمات آنلاین و آفلاین چاپ روی اجسام مختلف ، مشتری تصاویر دلخواه خودش یا تصاویر موجود در سایت رو انتخاب کنه بر روی سطوح مختلف مثل لیوان ، پازل و هرچیزی چاپ کنه
-