سلام دوستان
می خواستم بدونم php.ini وب سرور litespeed کجاست
می خواهم چند تا Disabled functions بزارم که پیدا نمیکنمش
شل که اپ میکنم میگه هیچ functions بسته نیست
خیلی ممنون
سلام دوستان
می خواستم بدونم php.ini وب سرور litespeed کجاست
می خواهم چند تا Disabled functions بزارم که پیدا نمیکنمش
شل که اپ میکنم میگه هیچ functions بسته نیست
خیلی ممنون
کد PHP:
php -i | grep php.ini
کد:whereis php.iniبا پسوند litespeed میاره . مشخصه .کد:locate php.ini
بهترین راه اینکه موقتا یک فایل php با محتوی
روی یک سایت موجود در سرور ایجاد کنید و با مرورگرتون فراخوانی اش کنید . مسیر دقیق php.ini مورد استفاده به شما نمایش داده خواهد شد .کد:<?php phpinfo(); ?>
و عموما در مسیر :
هست .کد:/usr/local/lib/php.ini
این کارو کردم و ادرس زیر رو دادبهترین راه اینکه موقتا یک فایل php با محتوی
روی یک سایت موجود در سرور ایجاد کنید و با مرورگرتون فراخوانی اش کنید . مسیر دقیق php.ini مورد استفاده به شما نمایش داده خواهد شد .
/usr/local/lsws/lsphp5/lib
ولی اینجا هیچ فایلی به نام php.ini هست فقط توش یه پوشه php هست که داخلشم php.ini نیست
چیکار کنم؟
ولی اینجا هیچ فایلی به نام php.ini هست فقط توش یه پوشه php هست که داخلشم php.ini نیست
فكر كنم جمله بالا اگر اينطوري باشه قشنگتره :
ولی اینجا هیچ فایلی به نام php.ini نيست و فقط توش یه پوشه php هست که داخلشم php.ini نیست
يه نگاه بندازيد همينجاستکد:/usr/local/lib/php.ini
من هم از litespeedاستفاده ميكنم در همين آدرس هست
☼☺☼ به زودی دوباره با هم خواهیم بود بهتر از قبل به همراه ارائه تسهیلات بانکی خاص به هموطنان عزیز ☼☺☼
.:::. نسخه جدید ماژول مجازی ساز ESXI برای سیستم WHMCS تحت وب = Module W3esxi For ESXI .:::.
نه توی این ادرسی که گفتید نبود من php.ini را توی ادرس زیر کپی کردم
usr/local/lsws/lsphp5/lib
حل شد و Function ها رو بستم و کم و زیاد کردم با shell دیدم که حله
اقای Warez-Host.IR شما هم بهتره با یه اسکریپت shell تست کنید که واقعا این ادرسی که گفتید ادرس php.ini هست یا نه چون مال من که نبود
php.ini در قسمتهای مختلف سرور میتونه وجود داشته باشه (به صورت نمونه و بر حسب انجین و ماژولهایی که نصب شده):
اما شما در این مورد (لایت اسپید) فایل مورد نظرتون رو در مسیر :کد:/opt/lsws/admin/conf/php.ini /opt/lsws/admin/misc/php.ini /opt/lsws/conf/php.ini /root/lsws/admin/conf/php.ini /root/lsws/admin/misc/php.ini /root/lsws/php/php.ini /root/php-5.2.4/php.ini-dist /root/php-5.2.4/php.ini-recommended /usr/local/Zend/etc/php.ini /usr/local/directadmin/customapache/php-4.4.7/php.ini-dist /usr/local/directadmin/customapache/php-4.4.7/php.ini-recommended /usr/local/directadmin/customapache/php-5.2.4/php.ini-dist /usr/local/directadmin/customapache/php-5.2.4/php.ini-recommended /usr/local/lib/php.ini /usr/local/lib/php.ini-zend_optimizer.bak
کپی کنید. البته این مورد هیچ درگیری و عصبانی شدنی ندارهکد:/usr/local/lsws/php/php.ini![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)