-
November 14th, 2017, 23:11
عضو جدید
پاسخ : ----- سبک جدید کلاهبرداری ...مراقب باشید----
متاسفانه این موارد زیاد شده ، امروز از طرف وزارت دادگستری به من ایمیلی ارسال شد (با سربرگ و همه چیز) که از شما شکایت شده و باید شکواییه رو مطالعه کنید و به محل ذکر شده مراجعه کنید ، نامه به قدری معتبر به نظر میرسید که منیکه خاک خورده فضای مجازی ام به شک افتاده بودم که نکنه از این قسمت شکایتی از من شده . من مشکوک شدم و با خود وزارت تماس گرفتم و متوجه شدم این ایمیل جعلی هست و جاسوسی و... هست.
متاسفانه روز به روز با پیشرفت تکنولوژی عده ای کوته فکر که معمولا بچه دبیرستانی هم هستن به دنبال درست کردن دردسر هستند.
ویرایش توسط leberman : November 14th, 2017 در ساعت 23:13
-
تعداد تشکر ها ازleberman به دلیل پست مفید
-
November 14th, 2017 23:11
# ADS
-
November 14th, 2017, 23:23
عضو جدید
فقط کمبوده ک باعث میشه یه همچین مورد هایی پیش بیاد!!!
و وقتی این مورد ها زیاد میشه یعنی کمبود زیاده !!! یعنی یه جای کار میلنگه!!!
-
تعداد تشکر ها از codfather به دلیل پست مفید
-
November 14th, 2017, 23:38

نوشته اصلی توسط
codfather
فقط کمبوده ک باعث میشه یه همچین مورد هایی پیش بیاد!!!
و وقتی این مورد ها زیاد میشه یعنی کمبود زیاده !!! یعنی یه جای کار میلنگه!!!
والا کمبودای ما تکنولوژی بود ، کمبود بچه های این دوره زمونه گیم ، من تازه 25 سالگی ینی 6 سال پیش تازه فهمیدم گیم ینی چی ، آنلاین شدم و خیلی زود دست کشیدم البته یه مدت واقعا گرفتار شدم اما دلیل بر ***ی نمیشه ، این نسل درصد کمی ازشون حلال حروم سرشون میشه
-
-
November 14th, 2017, 23:40
عضو انجمن
سلام دوستان . مرسی از اطلاع رسانی هاتون . هر روز واسه ما انواع و اقسام ایمیل های کلاه برداری میاد . واسه whmcs پلاگینی چیزی ندارین که شماره موبایل وریفای کنه ؟
-
-
November 14th, 2017, 23:44
عضو انجمن
دوستان اسم این شخص /((((بهرام امامی پور))))) هستش و با یه سرچ زدن میتونید کلی از تاپیک های شکایت از این فرد رو ببینید
مراقب باشید گول این فرد رو نخورید صرفا اسم بردم ک تو ذهنتون باشه
-
-
November 15th, 2017, 01:02
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
milad221
دوستان اسم این شخص /((((بهرام امامی پور))))) هستش و با یه سرچ زدن میتونید کلی از تاپیک های شکایت از این فرد رو ببینید
مراقب باشید گول این فرد رو نخورید صرفا اسم بردم ک تو ذهنتون باشه
مهم سبکش بود چون خیلیا ازین سبک استفاده میکنند
-
-
November 15th, 2017, 13:25
عضو انجمن
راه دور زدنو ***یو کلاهبرداری همیشه هست" هر امنیتی ایجاد بشه باز راهی برای دور زدنش هست
مهم از همه اینا انسانیته" وقتی این انسانیت و حق الناس توی وجود هر انسانی باشه دست به هر کاری نمیزنه. باید این چیزا توی وجود هر انسانی از آموزشو فرهنگ سازی جای بگیره تا این اتفقا کم بشه
-
-
November 15th, 2017, 14:56
عضو جدید
دمش گرم اضافه کاری نداشته باشه یه چیزی از این پسره در میاد
-
-
November 15th, 2017, 16:09
عضو دائم
اینجا حماقت و عجله فروشنده برای دریافت پول و فروش مشخص میشه..5 سال پیش یکی 20 میلیون تلفنی به حسابم پول ریخت و بهم گفت 5 تا مانیتور بهم بده بقیشم بهم پول نقد یا چک بده!! منم دادم..فرداییش مال باخته بدبخت امد یقه منو چسبید که پولو به حساب تو ریختم باید پولمو پس بدی!!
تو اگاهی ماموره بهم گفت همیشه هروقت پولی به حسابت میاد اول چک کن ببین مال کیه از کجا امده شاید ان پول خون قتل یکی باشه!!
فروشنده ها باید تجربه کسب کنند..نفروختن جنس در اثر عجله بهتر از فروختن جنس با عجله هست و در پی ان مشکلات!!
-
تعداد تشکر ها از delta به دلیل پست مفید
-
November 15th, 2017, 16:38
عضو انجمن
سلام
نمونه همین مورد برای ما, البته در سایت دیوار پیش اومد!
گوشی موبایل سامسونگی رو گذاشتیم برای فروش, طرف رفته بود *سه تا فرش* رو به *سه شخص مختلف* در *سه استان کاملا مختلف* فروخته بود, اون سه نفر بدون اینکه فرشارو ببینن یا هرچیزی, مبلغ رو برای بنده کارت بکارت کرده بودن, شخص خریدار هم گوشی رو از من گرفته و رفته بود.
سر مبلغ 600هزارتومان !!!
دوستان در سایتهای خریدو فروش اینترنتی هم مراقب باشند ..
.::شرکت دو ملیتی فرا آسمان برای تو (SkyForYou), شناسه ثبت ایران : 524579, شناسه ثبت مالزی: 0918461M ::.
-