-
October 1st, 2017, 00:53
•• ارزان سرور •• فروش ویژه سرور مجازی ssd • تحویل آنی • 50% تخفیف • رم1گیگ 9900 تومان • گارانتی بازگشت وجه • ترافیک نامحدود • پورت 1 گیگابیت
با سلام و احترام
افتخار داریم با فروش ویژه سرورهای مجازی ارزان سرور از دیتاسنتر Hetzner آلمان در خدمت شما دوستان و همکاران گرامی باشیم
اجازه دهید مروری بر ویژگی های این سرورها داشته باشیم:
- پردازنده قدرتمند i7-6700
- 32 گیگابایت رم DDR4
- دو عدد SSD پرسرعت.
- از انجا که هارد های معمولی به هیچ وجه مناسب مجازی سازی نیستند و موجب افت شدید کیفیت ماشین های مجازی خواهند شد، ما از دیسک های پرسرعت SSD در سرورهای خود استفاده می کنیم:
- پورت 1 گیگابیت با کیفیت بسیار بالا:
- کنترل پنل قدرتمند مدیریت سرور مجازی ( خاموش - روشن - ریستارت - کنسول - نصب سیستم عامل - مشاهده پهنای باند و ... )
- همچنین برای جلب اطمینان مشتریان عزیز 50% تخفیف ماه اول و 30% تخفیف همیشگی در نظر گرفتیم که با کدهای تخفیف 30OFF و 50FIRST می تونید از این تخفیف ها استفاده کنید
- کلیه سرورهای مجازی دارای گارانتی بازگشت وجه هستند و در صورت عدم رضایت از سرویس خود می توانید تقاضای بازگشت وجه کنید
مشخصات سرورهای مجازی به شرح زیر می باشد:
-نصب مجدد و تغییر سیستم از طریق کنترل پنل تنها با یک کلیک
-نصب و کانفیگ اولیه رایگان نرم افزار های مورد نیاز شما
-گارانتی بازگشت وجه
-رم ، پردازنده و SSD قابل ارتقاء
-پرداخت آنلاین به وسیله کلیه کارت های عضو شتاب
-زمان تحویل سرویس ها: بلافاصله پس از پرداخت
-این سرور ها مدیریت نشده هستند
در صورت داشتن هرگونه سوال لطفا در تاپیک اعلام بفرمایید یا با پشتیبانی تماس بگیرید
ویرایش توسط mohammad8711 : October 8th, 2017 در ساعت 17:30
-
-
October 1st, 2017 00:53
# ADS
-
October 5th, 2017, 15:17
پاسخ : ••• ارزان سرور ••• فروش ویژه سرور مجازی ssd • تحویل آنی • 50% تخفیف • رم1گیگ 9900 تومان • گارانتی بازگشت وجه • ترافیک نامحدود • پورت
با سلام
سرور برای خبرنامه میخوام
ایا برای خبرنامه ایبیوز میده؟ یا وارزه؟
-
-
October 5th, 2017, 18:53
پاسخ : ••• ارزان سرور ••• فروش ویژه سرور مجازی ssd • تحویل آنی • 50% تخفیف • رم1گیگ 9900 تومان • گارانتی بازگشت وجه • ترافیک نامحدود • پورت

نوشته اصلی توسط
moh007
با سلام
سرور برای خبرنامه میخوام
ایا برای خبرنامه ایبیوز میده؟ یا وارزه؟
با سلام و احترام
خیر استفاده جهت ایمیل مارکتینگ مجاز نیست، آی پی توسط دیتاسنتر مسدود می شود
-
-
November 11th, 2017, 14:04
من واسه دانلود و آپلود میخوام استفاده کنم. فایل دانلود کنم و بعد از دانلود، از زیپ خارج کنم. دوباره زیپ کنم و روی هاست خودم آپلود کنم. واسه این کار می تونم از سرورهای شما استفاده کنم؟
-
-
November 12th, 2017, 21:36

نوشته اصلی توسط
server95
من واسه دانلود و آپلود میخوام استفاده کنم. فایل دانلود کنم و بعد از دانلود، از زیپ خارج کنم. دوباره زیپ کنم و روی هاست خودم آپلود کنم. واسه این کار می تونم از سرورهای شما استفاده کنم؟
بله، شما می تونید از سرورهای ویندوز استفاده کنید، روی ویندوز سرورهای ما نرم افزارهای winrar و idm به صورت پیش فرض نصب شذه است
-