سلام

موضوعی که شما مطرح کردین به نظر من فرا تر از تفاوت ایرانی و خارجی است. افراد و شرکت هایی که در ایران در زمینه هاستینگ فعالیت می کنند از نظر تعداد خیلی زیاد هستند ولی توانایی هر کدام از آنها خیلی کم هست بزرگترین فروشندگان هاستینگ در ایران تعداد سرورهاشون بین 10 تا 15 هست که تازه قسمت زیادی از آنها را Dedicated اجاره دادن و مطمئن باشید اگر به اطلاعات سرور های آنها دقت کنید از پایین ترین سخت افزارها استفاده می کنند تا حداقل هزینه را داشته باشند. شما چطور یک شرکت ایرانی با این وضعیت را با یک شرکت در آمریکا با مثلا 1500 سرور قیاس می کنید ؟؟ بدیهی هست اگر شما در ایران هم یک همچنین قدرتی داشته باشید خیلی راحت 60 گیگابایت را هم 15 دلار در ماه پیشنهاد می دهید .

فقط توجه داشته باشید در همه جای دنیا افراد خوب و بد هستند بد بودن و کلاه بردار بودن فقط در ایران نیست همه جای دنیا این افراد هستند بخصوص اگر متوجه بشوند که شما از کشور دیگری هستید ( ایران که جای خود دارد ) و یا امکان شکایت یا پیگری را ندارید . من به شما توصیه می کنم از شرکت های آمریکایی بزرگ Reseller بگیرید ولی قبلش کاملا در مورد آنها تحقیق کنید اینکه خارجی هستند به معنی خوب بودن نیست .

با تشکر