نمونه ای که 28 میلیون بازدید کننده از کل فیلم هاش داشته :|
https://www.aparat.com/Bi3Seda
نمونه ای که 28 میلیون بازدید کننده از کل فیلم هاش داشته :|
https://www.aparat.com/Bi3Seda
آقا به گناه کشیده شدیم نذار، این همه زحمت مسئولین برای بهشتی کردن زوری مردم به باد میره ها.![]()
جالب اینجاست برای ما مردم بده و به گناه کشیده میشیم اما برای خودشون موردی نداره
خودشون تلویزیون ایران نگاه نمیکنن حتی رئیس جمهور عکسش هست تو خونه داره ماهواره میبینه!
خودشون از شبکه های اجتماعی ایرانی استفاده نمیکنن و رئیس جمهور و وزرا و... تو توئیتر تصمیماتشون رو اعلام میکنن!!
خودشون تولید ملی نمیخرن و ترجیح میدن ماشین هم از اون ور بیارن حتی به مونتاژ ملی هم اعتماد ندارن!!
اما ما باید همه این کارا رو کنیم که رستگار بشیم.
مسئولین انقدر فداکار دیده بودید؟؟![]()
به نظر من هیچ چیز مشخص نیست
مثلا خودم یک سایت آهنگ در حال طراحی بودیم که هیچ مطلبی نداشت و اصلا هم به گوگل معرفی نشده بود شب خابیدم صبح اومدم نگاه کردم دیدم ف ی ل ت ر شده به طور کامل تا 2 روز تو شوک بودم
بعد بغضی سایت ها میبینی فیلم زبان اصلی میزارن رتبه 34 ایران رو دارند
فعالیتی ندارم اینجاتاپیکی هم درمورد من زده شده ازش بگذرید
مسلما تخریبه وگرنه کسی از پولش نمیگذره
سلام
متاسفانه هاستینگ مدیران تاینی هم تعطیل شده ولی سایت imdb اونها همچنان فعال هست
تو این مملکت هم همه چیز انحصاری هست ، از تولید خودرو که انحصار اون دست عده ای هست و مردم مجبور به استفاده از خودروهای بی کیفیت هستند تا همین صوت و تصویر و ....
زدن بانک و موسسه و غارت ثروت مردم ، همه و همه انحصاری هستند و شما هم که نه اهل یمن و سوریه و لبنان و ماینمار و ... هستید که حق اعتراض داشته باشید
حتی وارد کردن تخمه چینی هم تازه گی فهمیدم انحصارش دست بنده خدایی هست که با یک چک نمایشگاه تهران را میخرید
دیگه تکلیف معلوم هست
به هر صورت همان اول انقلاب تو بهشت زهرا قول آباد شدن اونجا و ریشه کن کردن مستضعف داده شده بود ، مرد و قولش
راستی تاپیک چرا هنوز باز هست ؟
نگران آقا رامین مدیر ارشد دوست داشتنی و سردار قفل کردن تاپیک ها ، شدم ؟
agar gül bağdan ayrilsa;bulutlar dağdan ayrilsa ;manin istakli AZARBAYJAN, IRANdan ayrilmaz...
نایت مووی متاسفانه بسته شد ولی سلام دانلود اصلاً خودش مرجع نبود فقط کپی های تاینی موویز رو میذاشت و هنوزم بسته نشده و بازم میذاره فقط چون آرشیوش کامل نیست پست های جدیدش هم قدیمی های تاینی هست، متاسفانه جدیداً هم پشت سر هم داره فیلم ها رو به دستور ساماندهی حذف میکنه
فیلم های مسخره ای که هیچ چیز بدی هم نداره متاسفانه ساماندهی دستور حذف میده مثلاً فیلم هایی که به چشم دیدم از این سایت حذف شدن Journey 2 2012 و 2017 Beauty and the Beast بودن در صورتی که درجه سنی هر دو این فیلم ها PG هستش!!
اما به جاش تو سایتش فیلم هایی با درجه محدودیت تماشا برای زیر 17 سال یا همون R هست که چند تا صحنه اخلاقی بزرگسالانه هم دارن ولی نمی دونم چرا ساماندهی عقلش به اینا نمیرسه و اینم صبر میکنه هر وقت گیر دادن پاک میکنه![]()
ویرایش توسط AtrafNet : November 11th, 2017 در ساعت 08:22
مهم ترین دلیل بسته شدن تاینی موویز اومدن رقبای جدید هست که دوستان اشاره کردند :
نماوا ، فیلیمو ، آیو و...
تا زمانی که سایت هایی مثل تاینی موویز هستند هیچ عاقلی نمیره فیلم های این سایت ها رو نگاه کنه . نمیدونم فیلم های این سایت ها رو دیدید یا نه ، دیگه سانسور رو به اوج خودشون رسوندن . فیلم نزدیک 3 ساعت شده ، 1 ساعت !!!
یکی نیست بگه مجبورید بزارید ؟ حالا اون 1 ساعت هم نگاه میکنید ، می بینید که یک تیکه دست یک نفر معلوم هست ، ور داشتن دادن یک بچه دبستانی رنگ کرده !!!
خوب با این وجود این سایت ها چاره ای جز حذف تاینی موویز و امثال آنها ندارند . دقیقا سیاستی که در صنعت خودرو سازی پیاده سازی شده .
اگر به شما سانتافه رو بدن 20 میلیون ، پراید رو هم بدهن 20 میلیون ایا کسی اصلا به پراید نگاه هم میکنه ؟؟؟
خوب در نتیجه بهترین سیاست اینجاست که یا اینقدر گرون کنند که ماشن 20 میلیونی بشه 200 میلیون ، یا اگر نمیشه کلا نزارن بیاد و در کل یعنی رقیب رو حذف کردن .
دقیقا همین سیاست حذف رقیب وارد وب هم شده ، و دوستان هر جا می بینن نمیتونن رقابت کنن ، رقیب رو حذف میکنند . سایت های فیلم ما مثل فیلمو ، نماوا به هیچ عنوان توان رقابت با تاینی موویز ، نایت موویز و... رو نداشتند ، از طرفی درامد قابل توجهی از این صنعت رو این سایت ها به خودشون جذب کرده بودند ، پس در این اوضاع حذف رقیب ساده ترین کار هست .
- سپیدار گیفت : فروش انواع فلش مموری تبلیغاتی و اختصاصی + فروش انواع پاور بانک تبلیغاتی و اختصاصی
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)