صفحه 5 از 10 نخستنخست 123456789 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 41 تا 50 , از مجموع 98

موضوع: از دسترس خارج شدن ovh

عضو انجمن starting آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    612
    تشکر تشکر شده 
    372
    تشکر شده در
    245 پست

پیش فرض پاسخ : از دسترس خارج شدن ovh

نقل قول نوشته اصلی توسط nevergotme نمایش پست ها
    چیکار کردن حالا
    بیشتر مشکل پیمنت بود + یکمقدار چغولی هم کردن دی:
    -----

2. تعداد تشکر ها از starting به دلیل پست مفید

3. # ADS

عضو دائم a.e آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    3
    تشکر تشکر شده 
    820
    تشکر شده در
    688 پست

متأسفانه یا خوشبختانه بنده اهل حاشیه یا ... نیستم و از دوستان تقاضا دارم که این تاپیک را به حاشیه نکشند و اگر اخبار یا اطلاعاتی دارند با دیگر دوستان / همکاران در میان بزارن

دیگر موارد فکر میکنم ربطی به این موضوع نداشته باشه اما جوابی به صورت کلی خدمت دوستان عرض میکنم:

در طی چندین سال با این دیتاسنتر این اولین موردی است که دچار مشکل شدیم که بدون شک از سمت دیتاسنتر در حال پیگیریش هستند پس نیازی به جو زدگی یا ... واقعاً نیست ، فقط آرامش خودمون رو حفظ کنیم فکر کنم کافی باشه

مواردی مثل تحریم ایران و ... که در این دیتاسنتر اتفاق افتاد هم پیشنهاد میکنم دوستان ابتدا تحقیق کنند و ببینند که این دیتاسنتر چندین هزار یورو از سمت ایرانی ها ضرر کرد فقط به خاطر یوروهای هکی و ... که ایرانیان عزیز به این دیتاسنتر دادن در غیر این صورت اگر این اتفاق رخ نمیداد الان نیازی نبود ایرانی ها با هویت غیر ایرانی در این دیتاسنتر کار کنند یا دیتاسنتر ایران را تحریم کنه

مواردی هم مثل افزایش هزینه یا ... که در این دیتاسنتر رخ داده و میده با توجه به سیاست دیتاسنتر هست که اگر کسی با این سیاست ها مشکل داشت میتونه سرورها را کنسل کنه یا خرید نکنه ، مسلماً و بدون شک همه قبول داریم که کسی را نمیشه اجبار به خرید از جایی کرد و همه در این زمینه خودمختار هستند.
    اُکسين سرور ارائه دهنده خدمات ميزباني وب|شماره ثبت 4587|یـ11ـازده سال سابقه درخشان|شماره تماس 42254600-061

فروش سرور اختصاصی از ديتاسنتر OVH همراه با کنترل پنل مدیریت و بدون هزینه ستاپ!

5. تعداد تشکر ها ازa.e به دلیل پست مفید

عضو دائم Ashkankamangar.ir آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,509
    تشکر تشکر شده 
    4,086
    تشکر شده در
    2,328 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط a.e نمایش پست ها
    متأسفانه یا خوشبختانه بنده اهل حاشیه یا ... نیستم و از دوستان تقاضا دارم که این تاپیک را به حاشیه نکشند و اگر اخبار یا اطلاعاتی دارند با دیگر دوستان / همکاران در میان بزارن

دیگر موارد فکر میکنم ربطی به این موضوع نداشته باشه اما جوابی به صورت کلی خدمت دوستان عرض میکنم:

در طی چندین سال با این دیتاسنتر این اولین موردی است که دچار مشکل شدیم که بدون شک از سمت دیتاسنتر در حال پیگیریش هستند پس نیازی به جو زدگی یا ... واقعاً نیست ، فقط آرامش خودمون رو حفظ کنیم فکر کنم کافی باشه

مواردی مثل تحریم ایران و ... که در این دیتاسنتر اتفاق افتاد هم پیشنهاد میکنم دوستان ابتدا تحقیق کنند و ببینند که این دیتاسنتر چندین هزار یورو از سمت ایرانی ها ضرر کرد فقط به خاطر یوروهای هکی و ... که ایرانیان عزیز به این دیتاسنتر دادن در غیر این صورت اگر این اتفاق رخ نمیداد الان نیازی نبود ایرانی ها با هویت غیر ایرانی در این دیتاسنتر کار کنند یا دیتاسنتر ایران را تحریم کنه

مواردی هم مثل افزایش هزینه یا ... که در این دیتاسنتر رخ داده و میده با توجه به سیاست دیتاسنتر هست که اگر کسی با این سیاست ها مشکل داشت میتونه سرورها را کنسل کنه یا خرید نکنه ، مسلماً و بدون شک همه قبول داریم که کسی را نمیشه اجبار به خرید از جایی کرد و همه در این زمینه خودمختار هستند.
    اگر منظور شما اینه از این بخش که پیام من باعث جو هست پیشنهاد میکنم دوباره بخونید دوست عزیز من گفتم افزایش قیمت و افزایش کیفیت سرویس و ... که خودشون گفتند باعث تحریک رقبا برای حمله شده تا این تبلیغات رو خراب کنند
    الان من کجا جو دادم یا تخریب کردم؟

7. تعداد تشکر ها ازAshkankamangar.ir به دلیل پست مفید

عضو جدید metti44 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    116
    تشکر تشکر شده 
    8
    تشکر شده در
    8 پست

نت افراز هم از دسترس خارج شده. همچنین وبسایت من

9. تعداد تشکر ها از metti44 به دلیل پست مفید

عضو انجمن starting آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    612
    تشکر تشکر شده 
    372
    تشکر شده در
    245 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط a.e نمایش پست ها

دوست عزیز ما هم اهل حاشیه نیستیم
    + شما هم مالک ovh نیستید انجمن هست و نظرات شخصیمون هم میگیم تاپیک آموزشی نیست که بحث به حاشیه بره
    بحث در مورد ovh هست و از دسترس خارج شدنش و فکر نکنم مدیران اون دیتاسنتر هم از این تاپیک مشکلات رو پیگیر بشند که ما با بحث حاشیه ای جلو خدماتشون رو بگیریم..!
    -----

11. تعداد تشکر ها ازstarting به دلیل پست مفید

عضو دائم a.e آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    3
    تشکر تشکر شده 
    820
    تشکر شده در
    688 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Ashkankamangar.ir نمایش پست ها
    اگر منظور شما اینه از این بخش که پیام من باعث جو هست پیشنهاد میکنم دوباره بخونید دوست عزیز من گفتم افزایش قیمت و افزایش کیفیت سرویس و ... که خودشون گفتند باعث تحریک رقبا برای حمله شده تا این تبلیغات رو خراب کنند
    الان من کجا جو دادم یا تخریب کردم؟
    سلام و عرض ادب

باور بفرمایید ، زمانی که بنده متن پیام را مینوشتم ، شما هنوز در این تاپیک پیامی ارسال نکرده بودید و متن بنده به صورت کلی است و منظور بنده با هیچ شخصی نیست.

در صورتی ایجاد سوءتفاهم بنده از شما عذرخواهی میکنم.
    اُکسين سرور ارائه دهنده خدمات ميزباني وب|شماره ثبت 4587|یـ11ـازده سال سابقه درخشان|شماره تماس 42254600-061

13. تعداد تشکر ها ازa.e به دلیل پست مفید

عضو انجمن blueserver آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    61
    تشکر تشکر شده 
    212
    تشکر شده در
    197 پست

مثل اینکه درست شد ، سرورها وصل شدن.
    ویرایش توسط blueserver : November 9th, 2017 در ساعت 13:12

15. تعداد تشکر ها از blueserver به دلیل پست مفید

عضو انجمن shetabanhost آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    204
    تشکر تشکر شده 
    483
    تشکر شده در
    368 پست

سرورهای ما در دسترس قرار گرفتند
    همین الان !
    Shared ♦ Reseller ♦ KVM VPS ♦ DL host ♦ Backup ♦ Dedicated
    021-28425715
    📞
    https://shetabanhost.com 🌎

17. تعداد تشکر ها از shetabanhost به دلیل پست مفید

عضو دائم a.e آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    3
    تشکر تشکر شده 
    820
    تشکر شده در
    688 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط starting نمایش پست ها
    دوست عزیز ما هم اهل حاشیه نیستیم
    + شما هم مالک ovh نیستید انجمن هست و نظرات شخصیمون هم میگیم تاپیک آموزشی نیست که بحث به حاشیه بره
    بحث در مورد ovh هست و از دسترس خارج شدنش و فکر نکنم مدیران اون دیتاسنتر هم از این تاپیک مشکلات رو پیگیر بشند که ما با بحث حاشیه ای جلو خدماتشون رو بگیریم..!
    سلام و عرض ادب

دوست عزیز، بنده هیچگونه منظوری نسبت به اشخاص شرکت کننده در این تاپیک نداشته و نداشته ام و با توجه به قوانین انجمن که در صورت به حاشیه کشیده شدن تاپیک، تاپیک از سوی مدیران بسته میشود؛ بنده متن را نوشتم تا از حاشیه جلوگیری شود و یک راه ارتباطی برای درمیان گذاشتن اخبار با دوستان وجود داشته باشد.

19. تعداد تشکر ها از a.e به دلیل پست مفید

عضو انجمن shetabanhost آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    204
    تشکر تشکر شده 
    483
    تشکر شده در
    368 پست

ظاهرا فقط در rbx مشکل حل شده
    Shared ♦ Reseller ♦ KVM VPS ♦ DL host ♦ Backup ♦ Dedicated
    021-28425715
    📞
    https://shetabanhost.com 🌎

21. تعداد تشکر ها ازshetabanhost به دلیل پست مفید

صفحه 5 از 10 نخستنخست 123456789 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)