نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 98

موضوع: از دسترس خارج شدن ovh

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو دائم Ashkankamangar.ir آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,509
    تشکر تشکر شده 
    4,086
    تشکر شده در
    2,328 پست

پیش فرض پاسخ : از دسترس خارج شدن ovh

نقل قول نوشته اصلی توسط a.e نمایش پست ها
    متأسفانه یا خوشبختانه بنده اهل حاشیه یا ... نیستم و از دوستان تقاضا دارم که این تاپیک را به حاشیه نکشند و اگر اخبار یا اطلاعاتی دارند با دیگر دوستان / همکاران در میان بزارن

دیگر موارد فکر میکنم ربطی به این موضوع نداشته باشه اما جوابی به صورت کلی خدمت دوستان عرض میکنم:

در طی چندین سال با این دیتاسنتر این اولین موردی است که دچار مشکل شدیم که بدون شک از سمت دیتاسنتر در حال پیگیریش هستند پس نیازی به جو زدگی یا ... واقعاً نیست ، فقط آرامش خودمون رو حفظ کنیم فکر کنم کافی باشه

مواردی مثل تحریم ایران و ... که در این دیتاسنتر اتفاق افتاد هم پیشنهاد میکنم دوستان ابتدا تحقیق کنند و ببینند که این دیتاسنتر چندین هزار یورو از سمت ایرانی ها ضرر کرد فقط به خاطر یوروهای هکی و ... که ایرانیان عزیز به این دیتاسنتر دادن در غیر این صورت اگر این اتفاق رخ نمیداد الان نیازی نبود ایرانی ها با هویت غیر ایرانی در این دیتاسنتر کار کنند یا دیتاسنتر ایران را تحریم کنه

مواردی هم مثل افزایش هزینه یا ... که در این دیتاسنتر رخ داده و میده با توجه به سیاست دیتاسنتر هست که اگر کسی با این سیاست ها مشکل داشت میتونه سرورها را کنسل کنه یا خرید نکنه ، مسلماً و بدون شک همه قبول داریم که کسی را نمیشه اجبار به خرید از جایی کرد و همه در این زمینه خودمختار هستند.
    اگر منظور شما اینه از این بخش که پیام من باعث جو هست پیشنهاد میکنم دوباره بخونید دوست عزیز من گفتم افزایش قیمت و افزایش کیفیت سرویس و ... که خودشون گفتند باعث تحریک رقبا برای حمله شده تا این تبلیغات رو خراب کنند
    الان من کجا جو دادم یا تخریب کردم؟

2. تعداد تشکر ها ازAshkankamangar.ir به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)