نوشته اصلی توسط
a.e
متأسفانه یا خوشبختانه بنده اهل حاشیه یا ... نیستم و از دوستان تقاضا دارم که این تاپیک را به حاشیه نکشند و اگر اخبار یا اطلاعاتی دارند با دیگر دوستان / همکاران در میان بزارن
دیگر موارد فکر میکنم ربطی به این موضوع نداشته باشه اما جوابی به صورت کلی خدمت دوستان عرض میکنم:
در طی چندین سال با این دیتاسنتر این اولین موردی است که دچار مشکل شدیم که بدون شک از سمت دیتاسنتر در حال پیگیریش هستند پس نیازی به جو زدگی یا ... واقعاً نیست ، فقط آرامش خودمون رو حفظ کنیم فکر کنم کافی باشه
مواردی مثل تحریم ایران و ... که در این دیتاسنتر اتفاق افتاد هم پیشنهاد میکنم دوستان ابتدا تحقیق کنند و ببینند که این دیتاسنتر چندین هزار یورو از سمت ایرانی ها ضرر کرد فقط به خاطر یوروهای هکی و ... که ایرانیان عزیز به این دیتاسنتر دادن در غیر این صورت اگر این اتفاق رخ نمیداد الان نیازی نبود ایرانی ها با هویت غیر ایرانی در این دیتاسنتر کار کنند یا دیتاسنتر ایران را تحریم کنه
مواردی هم مثل افزایش هزینه یا ... که در این دیتاسنتر رخ داده و میده با توجه به سیاست دیتاسنتر هست که اگر کسی با این سیاست ها مشکل داشت میتونه سرورها را کنسل کنه یا خرید نکنه ، مسلماً و بدون شک همه قبول داریم که کسی را نمیشه اجبار به خرید از جایی کرد و همه در این زمینه خودمختار هستند.