سلام
اگر بتوانید اعتماد سازی مشتری رو به شیوه های دیگر فراهم کنید ، مسئله ای نیست اگر نداشته باشید .
اما اگر احساس میکنید که حتما لازم هست . میتوانید بگیرید و چاره ای جز تحمل دردسر ها مثل ما و خیلی های دیگه ندارید .
ولی من یک نکته رو کلا بهتون بگم ، سعی کنید تا جای ممکن کمتر مجوز بگیرید . نه این که قانونی بودن خوب نیست ، اتفاقا چرا شما قانونی کار کنید خیلی هم عالی ولی برای یک کسب و کار تازه این ها به ضررش تموم میشه ، چون این مجوز ها اولا که هزینه دارند و دوم این بعضی اوقات برایتان دردسر میشه .
فقط میگن ادرس و تلفن ثابت رو باید بزارید روی سایت، ما هم اوایل دفتر نداشتیم ، خونه خودمون هم اجاره ای بود ، ادرس خونه یکی از اقوام رو داده بودم ، چند سری مشتری رفته بود دم در خونه اشون اونا فکر کردن منم ، مشتری رفته بوده بالا حتی ، بعدا که فهمیدن من نیستم ، بیرون کردنش
البته این توضیحات رو دادم نه به جهت این که در شما ترس به وجود اورم ، بلکه گفتم که در جریان دردسر هاش باشید . و اگر مثال من خودم میدونستم که ادرس اینقدر اذیت میکنه اوایل به جای این که ادرس خونه یه بنده خدا رو بدهم که اذیت بشه ، آدرس یک مغازه یا خلاصه یه جایی رو میدادم که کمتر اذیت بشم .
و کلام اخر اگر برای کسب و کار خودتون لازم میدانید ، نترسید و برید و با مشاوره دوستانی که در این جا هستند ، مطئمنا کمتر به دردسر خواهید خورد .
بابت موضوع مالیات هم خیلی از کسب کارهای بزرگ هم حتی نمیدهن