-
November 5th, 2017, 13:15
پاسخ : سرور ovh برای سایت دانلود نرم افزار ابیوز نمیاد ؟
بستگی داره که دیتاسنتر بفهمه که شما فایل وارز روی سرورتون دارید ، اکثر ایبوزهایی که به دیتاسنترها ارسال میشه ، توسط صاحبان کپی رایت هست ، نحوه کارشون به این صورت هست اونها میان ، اسم دانلود غیر قانونی برنامه ، بازی ، فیلم و... رو تو موتورهای جستجوگر جستجو میکنن ، و نتایجی که میاد ، آی پی دیتاسنتر رو بهشون اخطار ارسال میکنن (اکثر اوقات این موارد خودکار انجام میشه) ، یک موردی که هست زبان فارسی خیلی کم پیش میاد جزو نتایج بیاد ، البته همیشه اینطور نیست ، گاهی اوقات نتایج فارسی هم برای یک کیوورد انگیسی میاد ، ممکنه همون باعث بشه برای سرورتون ایبوز بیاد.
جدای از این ها گاهی اوقات پیش میاد که یک رقیب تون آی پی شما رو به دیتاسنترتون ریپورت بده.
-
تعداد تشکر ها از firebox به دلیل پست مفید
-
November 5th, 2017 13:15
# ADS
-
November 5th, 2017, 15:39

نوشته اصلی توسط
erfanx
سلام. اکثرسایت های دانلود نرم افزار از سرور ایرانی استفاده می کنند ندیدم خارجی استفاده کنن و سایت های فیلم از ovh و..
ایا آپلود نرم افزار های کرک شده باید روی سرور ایران باشه حتما ؟ تا ابیوز نشه - اگه هاست دانلودم تو ایران باشه و سایت اصلیم تو هتزنر چی بازم ابیوز میشم ؟
دوستان راهنمایی لطفا

با سلام و عرض احترام
روی ایران بیارید بنظر من بهتر هست
-
-
November 5th, 2017, 15:44
عضو انجمن
درود؛
اگر سایت شما ترافیک خوبی داشته باشد حتی میتونید روی میزبانی رایگان هم حساب باز کنید.
از نظر بنده اگر کاربران شما ایرانی هستند بهتر است سایت و دیتا خود را به داخل کشور منتقل نمایید.
با تشکر.
-
تعداد تشکر ها از Z.eus به دلیل پست مفید
-
November 5th, 2017, 16:55
عضو انجمن
سلام
برای سایت های فیلم و.... بهترین انتخاب خارج از کشور است
هلند انتخاب مناسبی است.
توصیه می کنم محتویات سایت های فیلم را در داخل کشور میزبانی نکنید...
-
تعداد تشکر ها از novinvps.com به دلیل پست مفید
-
November 5th, 2017, 20:07
-
تعداد تشکر ها از Amlaaki به دلیل پست مفید
-
November 5th, 2017, 20:35
عضو جدید
توی عنوان تاپیک دقیقا ذکر شده که دانلود نرم افزار هست. دوستانی که بحث فیلم و سایتهای تاینی و سینما رو مطرح میکنن عنوان تاپیک رو بخونن
به همین دلیل حداقل برای قرار دادن فایلهای نرم افزارها توصیه اکید میکنم که ایران باشه
365web
هاست لینوکس و ویندوز - سرور مجازی - سرور اختصاصی
لایسنس - ایمیل مارکتینگ - هاست ایمیل - نمایندگی
ایمیل: 365web.ir{ات}info .
تلگرام . تماس: 09357783029
-
تعداد تشکر ها از 365web.online به دلیل پست مفید
-
November 6th, 2017, 17:01

نوشته اصلی توسط
365web.online
توی عنوان تاپیک دقیقا ذکر شده که دانلود نرم افزار هست. دوستانی که بحث فیلم و سایتهای تاینی و سینما رو مطرح میکنن عنوان تاپیک رو بخونن
به همین دلیل حداقل برای قرار دادن فایلهای نرم افزارها توصیه اکید میکنم که ایران باشه
ممنون از همگی پاسخمو گرفتم هرکدومتون درش شرکت داشتید
-