-
October 30th, 2017, 17:46
عضو انجمن
نظرتون راجبع سرمایه گذاری روی مایینینگ چیه ؟
سلام
نظرتون روی سرمایه گذاری برای مایینیگ چی , زمانی که با بیت کوین اشنا شدم هر بیت کوین حدودا ۳۰۰ دلار بود الان شده ۵۹۰۰ دلار با توجه به این که کپریتو ها مثل قارچ زیاد شدن به نظرتون سرمایه گذاری روی ارزهای دیجتال کار عاقلانه ای هست ؟
لطفا کسانی که سررشته ندارند بحث کارشناسی نکنن و کسایی که در این رشته کار و تجربه دارن تجربیاتشون رو بیان
شرکت بین المللی میهن ارتباط داده پرداز شماره ثبت 1156 شماره ثبت جمهوری آذربایجان 245438762
http://cp.hostgtx.com/
skype id : sniper000man
-
-
October 30th, 2017 17:46
# ADS
-
October 30th, 2017, 19:28
عضو انجمن
پاسخ : نظرتون راجبع سرمایه گذاری روی مایینینگ چیه ؟
سلام . برای تریدر شدن یا همون سود کردن از نوسانات قیمت ارز های دیجیتال باید به شدت بازار رو تحت نظر گرفت .
گاهی وقتا پیش میاد اگه شما هیچ کاری نکنی سود کردی !!!
-
-
October 30th, 2017, 22:04
عضو انجمن
درود..با توجه به درجه سختی بالای استخراج بیت کوین توصیه نمی شود که مانیت کنید..
سعنی کنید با خرید بیت کوین با افزایش آن سرمایه گذاری کنید یا فروشگاه اینترنتی راه بندازی بیت کوین بدست بیارید
-
-
October 31st, 2017, 09:26
عضو جدید
طبق حرف دوستمون با توجه به سختی بالای استخراج بیت کوین به سمت استخراج ارزهای دیگه برید مثل اتریوم.
یه چند تا گروه هست توی تلگرام به شدت حرفه ای توی این زمینه فعالیت میکنن و صاحب نظر زیادی هم توی گروه هست، اگر خواستید بگید عضوتون کنم توی گروه.
-
-
October 31st, 2017, 12:32
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
BGN13
طبق حرف دوستمون با توجه به سختی بالای استخراج بیت کوین به سمت استخراج ارزهای دیگه برید مثل اتریوم.
یه چند تا گروه هست توی تلگرام به شدت حرفه ای توی این زمینه فعالیت میکنن و صاحب نظر زیادی هم توی گروه هست، اگر خواستید بگید عضوتون کنم توی گروه.
ممنون میشم لینک گروه بفرستین
شرکت بین المللی میهن ارتباط داده پرداز شماره ثبت 1156 شماره ثبت جمهوری آذربایجان 245438762
http://cp.hostgtx.com/
skype id : sniper000man
-
-
October 31st, 2017, 12:56

نوشته اصلی توسط
BGN13
سلام دوست عزیز
امکانش هست لینک گروه ها رو برای من هم ارسال کنید؟
ممنون از لطفتون
-
-
October 31st, 2017, 13:09
-
تعداد تشکر ها از1eng.ir به دلیل پست مفید