نمایش نتایج: از شماره 1 تا 8 , از مجموع 8

موضوع: حمایت از برنامه نویس ایرانی و فروشنده ی ایرانی

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    43
    تشکر تشکر شده 
    89
    تشکر شده در
    52 پست

پیش فرض پاسخ : حمایت از برنامه نویس ایرانی و فروشنده ی ایرانی

نقل قول نوشته اصلی توسط Ashkankamangar.ir نمایش پست ها
    سلام
    مدتها بود دردو دل نکرده بودم اینجا و این اکنت هم دست یکی از بچه های شرکت بود ولی امروز مجبور شدم از کارو زندگی بزنم و یه سری چیزا بنویسم امیدوارم به کسی برنخوره من کوچیک همه ی شمام

اولا که من 5 سال پیش تاپیک زدم در مورد حمایت از فروشنده ولی جواب نداد و مدتها دنبال این بودم با مقامات حل کنم مثلا اگر بدونید نماد اعتماد و ... همش به نفع مشتری هست به نفع فروشنده ی چیه؟
    من سه پشتیبان بخش فروش به جز پشتیبان های سرور و ... در شرکت دارم که مسئول اصلیشون خواهر خانم خودمه که کاش نبود چون نمیتونم سرمو جلوی خانواده همسرم بلند کنم
    مشتری به راحتی میاد یه سوال میکنه مثلا میشه این سرویس 50 تومنی رو 30 بدید؟ اگر ایشون بگند خیر جد و آبادشو میگیره زیر فحش ناموس؟
    همین دیشب یه پیامی رو برای موبایلم فوروارد کرد و گفت واقعا دارم عصبی میشم دیگه طرف فحش ناموس داد فقط چون گفت میشه سرور تست بدید یکی از اپراتورهای فروش هم گفت خیر و ایشونم گفت به .... و بیش از 10 خط فحش خالص که برای ایشون فرستاده بودند
    بعد هم سریع بلاک کرده مثلا فکر کرده بلاک نکنه پشتیبان ما هم مثل اون فحاشی میکنه
    الان کی از فروشنده حمایت میکنه؟
    کسی هست؟
    والا ما 8 ساله داریم مثل آدم کار میکنیم نباید حمایت بشیم؟ اگر سرور تست بدم خب مشخصه من موهامو توی آسیاب سفید نکردم 90 درصد کسایی که سرور تست میخواند فروشنده هستند خودشون سرور میگیرند حالا نمیگم چه میکنند چون همون 10 درصدی که بلد نیستند این کارو میکنند خلاصه هدفشون زمین زدن شماست
    حالا ما ندیم باید فحش بخوریم؟ اگرم بدیم پنل و ابیوز و ... کی حمایت میکنه از ما؟

حالا مورد دوم حمایت از برنامه نوی ایرانی
    من به عنوان یک برنامه نویس و مدیر میزبان سایت گفتم بیام از برنامه نویس داخلی مخصوصا بچه های نویسنده ی اپ موبایل حمایت کنم . دو تا اپ ایرانی نصب کردم حتی به دوستان خارجیم پیشنهاد دادم
    دقیقا بعد از نصب توی 5 کانال تلگرام به اجبار منو اد کردند
    واقعا این درسته؟ برنامه نویس عزیز؟ برنامه نوشتی برای اینکه از فرد نصب کننده به عنوان طعمه استفاده کنی و برای تبلیغ و اد اجباری تلگرام استفاده کنی؟

منم کل اپ های ایرانی رو از پوشیم حذف حتی اپ بازار رو که پخش کننده ی اینهاست رو حذف کردم فقط یک روز بود که نصب کرده بودم من همیشه از پلی استور اپ میگیرم و بازم به این روند ادامه خواهم داد
    متاسفم که گند همه چیزو در میاریم

ممنونم از همه ی دوستان عزیز که خوندید
    مورد اول که تجربه ای ندارم ولی در مورد مورد دوم

ده ها موردو توی کافه بازار دیدم و به خودشون گفتم و فکر میکردم رسیدگی میشه ولی بعد ها فهمیدم کافه بازار با همینا زندس و اون اپای گوگولی مگولی صفحه ی اولش فیلمی بیش نیست ...
    قبول کنیم که کلاه برداری جزی از فرهنگ و ارزش همه ی ملت ایرانه حالا برنج فروش باشی یا اپ نویس یا ادمین سرور

دقیقا مثل :
    -اسلحه جزی از فرهنگ و ارزش هر امریکایه و داشتنش براش افتخاره
    -کتاب جزی از فرهنگ و ارزش مردم کشورای شمال اروپاس و داشتن و خوندنش براشون افتخاره
    -تمایل به زیبایی و شادی جزی از فرهنگ و ارزش مردم جنوب اروپاس و داشتنش براشون افتخاره
    -تنبلی و مفت خوری جزی از فرهنگ و ارزش مردم جنوب غرب آسیاست و ریخت و پاش و مصرف بیش از حد براشون افتخاره

و اما توی کشور ما این افتخار و ارزش > کلاه برداری ، گرگ بودن و زرنگ بودنه (دقیقا مثل روسا)
    و کاری هم براش نمیتونی بکنی پس الکی حرص نخور
    ویرایش توسط bigcowboy : October 29th, 2017 در ساعت 18:08

2. تعداد تشکر ها ازbigcowboy به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)