نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 142

موضوع: فروش ویژه اسکریپت اشتراک ویژه vip (کاملا اپن سورس و بدون محدودیت)

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو جدید riranet آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    148
    تشکر تشکر شده 
    68
    تشکر شده در
    57 پست

پیش فرض پاسخ : فروش ویژه اسکریپت اشتراک ویژه vip (کاملا اپن سورس و بدون محدودیت)

چون مثلا مقایسه میکنن با واسطه خب تو اینگونه سیستم ها کسی هکم کرد درخواست تسویه بده مدیر میفهمه با اینکه طرف توی حالت لاگین مونده ولی کارچندان زیادی از دستش برنمیاد ولی توی اشتراک ویژه طرف اکانتش هک شد و تو همون حالت موند بدون اینکه طرف بفهمه قشنگ از اکانتش استفاده میکنه کاربر درعمل چیز خاصی از دست نمیده ولی مدیر چرا درحالی که اگر طرف هک کنه و کاربر رمز رو تغییر بده دیگه نمیتونه استفاده کنه چون با بستن مرورگر از حالت لاگین خارج میشه
    بنظرم اگر نگران هک هستید بهترین کار استفاده از ورود دو مرحله ای هست.
    یا استفاده از شماره تلفن جای یوزر نیم و تاییده موبایل. دقت کنید تو فروم های هک تمام درخواست های سایت هایی ک یوزر نیمیشون شماره موبایل هست رد میشه. چون کمبو لیست ها اکثرشون برپایه ایمیل یا یوزر نیم هستند.

داخل‌پارنتز عرض میکنم کل پست هایی که توی این تایپک ارسال کردید با لحن بیش از حد تند و گاهی به قصد تخریب اسکریپت بوده بنده قصد شما رو از این کار نمیدونم به هرحال.

اتفاقا بنده از اولین کسانی بودم که قصد خرید اسکریپت رو داشتم. بخاطر متن باز بودنش و فرار از میلاد مالدار ملعون. ولی در همون مرحله اول دیدم برای هر درگاه 50 تومان می گیرید. که برای منی که سه تا درگاه دارم این مبلغ بالاست. برای سرویس پیامک هم همینطور.
    از طرفی تازه فرمودید اگر تغییری در اسکریپت بدید، در صورت اپدیت های بعدی، چون اسکریپت من شخصی سازی شده، در نتیجه برای اپدیت ها هم باید مجدد هزینه کنم.
    خلاصه اینکه رسما خریدش نشدنی شد. امیدوارم روزی امکاناتش یه جایی برسه که بدون تغییر بشه خریدش.
    واقعا هم قصد این رو نداشتم که با لحن تندی صحبت کنم ک اگر اینطور منتقل شده من معذرت می خوام.

نقل قول نوشته اصلی توسط dow نمایش پست ها
    اگر امکاناتی که همه میگن تو اسکریپت قرار بگیره باعث افزایش قیمت میشه درنتیجه ۹۹% مشتریا نمیتونن تهیه کنن و این اصلادرست نیست که امکانات بالا و اپن سورس و هزینه ۳۵۰ .
    بهتره کمی قبل از ارسال پست امکانات اسکریپت های دیگه و قیمتشون رو با اسکریپت ما مقایسه کنید.
    با پست هایی که ارسال میشه احساس میکنم باید نسبت به افزایش قیمت اسکریپت و کد کردنش اقدام کنم.
    چون اگر‌چیزی قیمتش مناسب باشه ملت میرن دنبال مشکل تراشی.

موفق و موید باشید
    شما از یه طرف میگی مقایسه اسکریپت ما با بقیه خنده داره، از یه طرف میگی مقایسه کنید.! یعنی هرجا به نفع بود ورق بر میگرده.
    خیلی دیدم اشاره کردید به کد کردن اسکریپت، بنظرم اگر قرار با کد کردن امکاناتش بالاتر بره این کار رو بکنید. چون خودتون هم خوب می دونید که کمتر برنامه نویسی زاضی میشه بشینه پای اسکریپتی ک یکی دیگه کد نویسی ش کرده. در نتیجه اسما متن بازه ولی برای تغییرات جزئی و کلی بازم باید به خودتون هزینه پرداخت بشه.
    ضمنا دوستان مشکلاتی که مد نظرشون بود رو بیان کردن. شما اسمش رو میزاری مشکل تراشی! بهرحال نظرشون هست. ولی نباید به عنوان به بار منفی تلقی بشه.

در نهایت شما از لحن من گفتید، کمی به لحن خودتون ار صفحه اول تا به اخر نگاه کنید. اول صبورانه برای جلب کاربرها سریع اپدیت دادید و مشکلات رو مرتفع می کردید.
    اما از یه جایی به بعد شروع کردید به تهدید ک کد می کنم، قیمت می برم بالا و ...

متاسفانه پاشنه اشیل برنامه نویسانی ک تا بحهال اقدام به فروش اسکریپت وی ای پی کردن همینه.
    میلاد مالدار هم اوایل سریع مشکلات رو برطرف می کرد و پاسخگو بود. ولی از یه جا که مشتری هاشون زیاد میشن دیگه غرور می گیرتشون.

در نهایت امیدوارم با همون انرژی روز اول راه چاره ای برای تکثر نقدها و نظرات پیدا کنید و جای تهدید ، اسکریپت رو بهینه تر کنید تا شاید حداقل شما بتونید یه اسکریپت جامع در این زمینه عرضه کرده باشید.

2. تعداد تشکر ها ازriranet به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)