سلام
یه انجمن داریم مبتنی بر ویبولتین، که روی هاست اشتراکی ایران هست.
یه دامنه داریم برای دانلودسنتر مون. حالا برای این دامنه دانلودسنتر، دوستم اومده قبلا یه هاست اشتراکی پرسرعت ایران خریده. بعد چون دانلودسنترش جوریه که خیلی فایل قرار هست آپلود کنه، یه سرور اختصاصی رم 32 و هارد 8 ترا (دو تا 4 ترا) خریده.
یه اسکریپت دانلودسنتر هم روی دامنه دانلود مون نصب کردیم.
می تونیم فایل ها رو توی سرور اختصاصی آپلود کنیم. بعد توی اسکریپت لینک مستقیمش رو بهش بدیم. لینک ها هم هش و کد شده هستن و مبدا رو نشون نمیدن (ویژگی اسکریپت هست).

هاست دانلودسنتر مون تا نهایتا 50 تا 60 نفر هم زمان آنلاین و در حال دانلود رو جواب میده.
سرور هم هر تصمیمی بخوایم بگیریم چون هارد پارتیشن بندی میشه دیگه بعدا فکر کنم قابل دست زدن نیست.

خودم شخصا بیشتر نظرم روی همون هست که اسکریپت رو بیاریم روی سرور اختصاصی.سرور اختصاصی مون هم هنوز هیچ کاریش نکردیم. یعنی نه سیستم عاملی و نه هیچی.
الانم یک دل و دو دل هستیم من و دوستم.

شما باشید چه می کنید؟ سرور رو روش os نصب می کنید و دانلودسنتر رو کلا میارید روی سرور؟ یا فایل ها رو میارید توی سرور و هاستش همون هاست اشتراکی پرسرعت باشه؟
به دوستم گفتم هاست اشتراکی پرسرعت هرچقدر هم پرسرعت باشه (محدودیت ها و تقسیم منابع رو براش توضیح دادم)، باز هم سرعت سایت توی سرور بیشتر میشه.

نظر شما چیه؟