-
October 23rd, 2017, 07:10
عضو انجمن
آیا واقعا هیچ ارائه دهنده هاست خوب و درست و حسابی وجود ندارد؟
سلام
وقت بخیر
از مدیران انجمن خواهشمندم که این تاپیک را قفل نکنند چرا که واقعا این موضوع نیاز به بررسی دارد و فکر می کنم این انجمن نیز باید در همین راستا وجود داشته باشد.
دنیای دیجیتال دنیای است که همه هما نیاز داریم همواره سرویس های آنلاین داشته باشیم من حدود 10 سال است که به صورت حرفه ای برنامه نویسی می کنم (از 18 سالگی البته قبل از نیز به صورت تفریحی برنامه نویسی می کردم ). در طول این مدت برای برنامه های خود و فعالیت های خود بارها هاست سرور و... تهیه کرده ام و هر بار با یکی از آنها مشکلی عجیب و غریب داشته ام. (قطعی، تغییر سیاست، بلوک کردن الکی (سرویس های خارجی بیشتر) و... ) تا اینکه مدتی از یکی از دوستان سرویس می گرفتم که حدود 4 ماه خوب بود ولی این اواخر قطعی های مکرر داشتند تا این دو روز سایت ما را تعطیل کردند و من امروز صبح تصمیم گرفتم که هاست خود را تغییر بدهم و یک هاست اشتراکی ساده برای یکی از سایت هام بگیرم تا بعد فکری کنم اما جالب است که ما در دنیای دیجیتال زندگی می کنیم و هیچ یک از شرکت ها یک سرویس درست و حسابی نداشته اند و تحویل آنی هر کدام مشکلی داشت.
من می خواستم یک سرویس اشتراکی cPanel یا DA خریداری کنم نه یکVPS لذا فکر نمی کنم نصب یک API از طریق WHMCS به پنل DA یا cPanel کار سختی باشد.
اما مشکلاتی که داشتم و چندین پرداخت داشتم:
1-بسیاری از شرکت ها نوشته اند تحویل فوری و آنی (از آنی تا سه دقیقه بعد) که اصلا تحویل ندارند فقط پول می گیرند. (شاید باورتون نشه بعضی تا 6 سیستم پرداخت آنلاین دارند ولی تحویل دهی ندارند)
2-هاست تحویل داده شده است ولی من DNS برای تنظیم آن در پنل دامنه دریافت نکردم.
3-نوشته شده php selector بعد وارد پنل شدم دیدم که ندارد. (یا نوشته php 7 بعد نداشته)
4- یکی نوشته cPanel بعد که خرید کردم DA تحویل شده و اطلاعات هم تحویل نداده فقط از طریق سایتشون میشد وارد پنل شد.
5-توی سایت هاشون هیچ اطلاعات درست و حسابی وجود نداشت و هر لینکی را که می زدم یا خطای 404 بود یا معلوم بود قالب آماده بوده زحمت نکشیده اطلاعات را بروز کند.
6-همه سایت ها WHMCS هستند ولی از امکانات اون فقط قسمت پرداخت آنلاین را دیدند مابقی امکانات اصلا استفاده نشده است.
من هیچ اسمی نیاوردم چرا که ممکنه بعضی از دوستان عزیز فکر کننند هدفم تخریب کسی هست ولی هدفتم انتقاد و پس از آن بهبود فضای مجازی هست با این شرایط من که فردی متخصص بوده ام کارم گیر کرده است حال چه برسد به سایر افراد که تخصصی ندارند و هم اکنون به فضای مجازی بی اعتماد هستند و این فقط برای ما مجازی کار ها بد است چرا که پس از یک تجربه تلخ دیگر به ما اعتماد نخواهند کرد.
-
تعداد تشکر ها ازShirazSoft.com به دلیل پست مفید
-
October 23rd, 2017 07:10
# ADS
-
October 23rd, 2017, 09:13
پاسخ : آیا واقعا هیچ ارائه دهنده هاست خوب و درست و حسابی وجود ندارد؟
جسارت نباشه دوست عزیز، ولی حس میکنم شما به دلیل این که دنبال جستجوی سرویس ارزان بوده اید، دچار سرویس بی کیفیت شدید.
بنده به اندازه شما تجربه و تبحر در برنامه نویسی ندارم ولی تعداد زیادی از سرویس دهنده ها رو حسب مرور زمان و یا این که هاست مشتری بودند، مشاهده کردم.
این مواردی که شما فرمودید، مانند عدم هماهنگی امکانات درج شده با سرویس تحویلی و یا عدم تحویل آنی سرویس، تقریباً تو هیچ کدوم مشاهده نکردم.
شاید بهتر باشه برای خریدهای بعدی، قیمت نقش کمتری داشته باشه و از سرویس دهنده های معتبری که داخل همین انجمن هستند و بنده چه به عنوان مشتری و چه به عنوان یه همکار، افتخار آشنایی شون رو داشتم و دارم، بهره مند بشید.
رضا قلعهخانی: وردپرس و WHMCS - طراحی و راهاندازی انواع وبسایت شخصی، شرکتی و فروشگاهی
تماس:
ارسال ایمیل
-
-
October 23rd, 2017, 10:09
عضو انجمن
سلام
وقت بخیر
دقیقا نکته همین جاست که من از هاست ماهانه هزارتومن تا ۳۵ هزارتومن پرداخت کردم که این قیمت برای ۲۰۰ تا ۲۵۰ مگ هاست ساده بوده است فکر نمی کنم هاست ارزانی بوده است.
اتفاقا هاست هزارتومنی تحویل شد ولی dns نداشت ولی ۳۵ هزارتومنی تحویلم نداد.
شما به عنوان یک همکار یک سرویس خوب معرفی کنید چون می دونید که وقتی سایت بالا نیاد مشتری فکر می کنه نرم افزار خراب شده در حالی که ربطی به من و شما برنامه نویس نداشته است.
ویرایش توسط ShirazSoft.com : October 23rd, 2017 در ساعت 10:14
-
-
October 23rd, 2017, 10:18

نوشته اصلی توسط
ShirazSoft.com
شما به عنوان یک همکار یک سرویس خوب معرفی کنید چون می دونید که وقتی سایت بالا نیاد مشتری فکر می کنه نرم افزار خراب شده در حالی که ربطی به من و شما برنامه نویس نداشته است.
بله حق با شماست و قطعاً این مشکل، در بلندمدت بسیار باعث فرسایش روح و اعصاب آدم میشه.
علی ایحال سرویس های جناب سنجری (یاس آی تی) و ایزدی (وب داده) رو بنده برای مشتریان و خودم استفاده کردم و 100 درصد راضی بودم.
رضا قلعهخانی: وردپرس و WHMCS - طراحی و راهاندازی انواع وبسایت شخصی، شرکتی و فروشگاهی
تماس:
ارسال ایمیل
-
-
October 23rd, 2017, 11:12
عضو انجمن
من هم پلان های آقای ایزدی (وب داده) رو توصیه می کنم خودم شخصا به دلیل کیفیت بالای سرویس های ایشون سال های ست بدون مورد روی سرورهای ایشون هستم .
قیمت و کیفیت را مقایسه کنید !! تلگرام : Xdlhost
-
-
October 23rd, 2017, 11:40

نوشته اصلی توسط
ShirazSoft.com
سلام
وقت بخیر
از مدیران انجمن خواهشمندم که این تاپیک را قفل نکنند چرا که واقعا این موضوع نیاز به بررسی دارد و فکر می کنم این انجمن نیز باید در همین راستا وجود داشته باشد.
دنیای دیجیتال دنیای است که همه هما نیاز داریم همواره سرویس های آنلاین داشته باشیم من حدود 10 سال است که به صورت حرفه ای برنامه نویسی می کنم (از 18 سالگی البته قبل از نیز به صورت تفریحی برنامه نویسی می کردم ). در طول این مدت برای برنامه های خود و فعالیت های خود بارها هاست سرور و... تهیه کرده ام و هر بار با یکی از آنها مشکلی عجیب و غریب داشته ام. (قطعی، تغییر سیاست، بلوک کردن الکی (سرویس های خارجی بیشتر) و... ) تا اینکه مدتی از یکی از دوستان سرویس می گرفتم که حدود 4 ماه خوب بود ولی این اواخر قطعی های مکرر داشتند تا این دو روز سایت ما را تعطیل کردند و من امروز صبح تصمیم گرفتم که هاست خود را تغییر بدهم و یک هاست اشتراکی ساده برای یکی از سایت هام بگیرم تا بعد فکری کنم اما جالب است که ما در دنیای دیجیتال زندگی می کنیم و هیچ یک از شرکت ها یک سرویس درست و حسابی نداشته اند و تحویل آنی هر کدام مشکلی داشت.
من می خواستم یک سرویس اشتراکی cPanel یا DA خریداری کنم نه یکVPS لذا فکر نمی کنم نصب یک API از طریق WHMCS به پنل DA یا cPanel کار سختی باشد.
1-بسیاری از شرکت ها نوشته اند تحویل فوری و آنی (از آنی تا سه دقیقه بعد) که اصلا تحویل ندارند فقط پول می گیرند. (شاید باورتون نشه بعضی تا 6 سیستم پرداخت آنلاین دارند ولی تحویل دهی ندارند)
3-نوشته شده php selector بعد وارد پنل شدم دیدم که ندارد. (یا نوشته php 7 بعد نداشته)
4- یکی نوشته cPanel بعد که خرید کردم DA تحویل شده و اطلاعات هم تحویل نداده فقط از طریق سایتشون میشد وارد پنل شد.
5-توی سایت هاشون هیچ اطلاعات درست و حسابی وجود نداشت و هر لینکی را که می زدم یا خطای 404 بود یا معلوم بود قالب آماده بوده زحمت نکشیده اطلاعات را بروز کند.
6-همه سایت ها WHMCS هستند ولی از امکانات اون فقط قسمت پرداخت آنلاین را دیدند مابقی امکانات اصلا استفاده نشده است.
من هیچ اسمی نیاوردم چرا که ممکنه بعضی از دوستان عزیز فکر کننند هدفم تخریب کسی هست ولی هدفتم انتقاد و پس از آن بهبود فضای مجازی هست با این شرایط من که فردی متخصص بوده ام کارم گیر کرده است حال چه برسد به سایر افراد که تخصصی ندارند و هم اکنون به فضای مجازی بی اعتماد هستند و این فقط برای ما مجازی کار ها بد است چرا که پس از یک تجربه تلخ دیگر به ما اعتماد نخواهند کرد.
وجود دارد
https://mizbanwp.com
پ.ن هر اسکریپتی میتونی نصب کنی (یعنی فقط مخصوص وردپرس نیس) ولی قبلش تیکت بزن
منم مث خودتم و کلی از دست این هاستای آشغالی کشیدم ولی این یکی واقعا حرفه ایه و بالای 5 ساله باهاش کار میکنم ...(آقای حسینی)
-
تعداد تشکر ها از bigcowboy به دلیل پست مفید
-
October 23rd, 2017, 13:09
عضو انجمن
سلام،
تمامی مواردی که فرمودید بیانگر مبتدی و غیر حرفه ای بودن سرویس دهنده هاتون بوده. اگر دنبال ارزانی نباشید و به دنبال جاهای معتبر باشید این مشکلات پیش نخواهد آمد.
در صورت نیاز برای مشاوره در ارتباط باشید از طریق آیدی موجود در امضا.
با احترام.
کارشناس سئو، مشاور خدمات و خرید سرور
-
-
October 23rd, 2017, 13:47
بهترین سرویس دهنده خدمات تحت وب به نظر بنده
maralhost.com
هست... باز هم دوستان میتونن معرفی کنن
ما هر مشکلی در مورد کانفینگ سرور داشتیم با حوصله و با بهترین نحو پاسخ دادن !!
دو سالی هست کار میکنیم و مشکلی باهاشون نداشتیم.... شرکت معتبری هستن.
-
-
October 23rd, 2017, 14:24
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
ShirazSoft.com
سلام
وقت بخیر
با بهترین کیفیت و پشتیبانی در خدمت شما هستیم. مشتریانی داریم که بیش از 5 سال هست ماندگار و راضی هستند.
-
-
October 23rd, 2017, 14:24
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
ShirazSoft.com
دوست گرامی خیلی از مواقع مشکلاتی غیر قابل پیشبینی رخ میده که موجب قطعی یه سرور میشه و تقریبا تو هر شرکتی از این مشکلات هست یا مثلا گاهی شرکت مبدا سیاسیت های کلی خودش تغییر میده و طبیعتا شرکت های ایرانی هم متاثر از اون میشن
1. این مورد هم میتونه مشکل از سمت سرویس دهنده باشه هم از جانب کاربر که مثلا اطلاعات اشتباه وارد کرده در نتیجه تحویل خودکار فرایند لازم را طی نمیکنه و باید دستی سرویس داده بشه
2. قرار نیست شما در پنل دامنه حتما دی ان اس دریافت کنید. اکثرا این مورد بصورت خودکار هنگاه تحویل سرویس انجام میشه و اگر شما نیاز با اطلاع این موارد دارین میتونین از طریق تیکت از پشتیبانی بپرسین یا در داخل سایت با جست و جو پیدا کنین
3. با پشتیبانی در تماس باشید. برخی از سرویس دهنده ها قابلیت انخاب نسخه پی اچ پی را توسط کاربر دارند
4. با پشتیبانی در تماس باشید
5. وقتی شما میبینید سایتی اطلاعات معتبر ندارد انتظار چه خدمات و سرویسی دارید؟
6. این مورد بستگی به نظر سرویس دهنده دارد
-