-
October 23rd, 2017, 00:30
عضو انجمن
هارد ssd رو سرعت و عملکرد سیستم چقدر تاثیر گذار هست؟
سلام و خسته نباشید
من جدیدا تصمیم گرفتم یک ssd 128 گیگ بگیرم و از این هارد در کنار یک هارد معمولی 1 ترابایت استفاده کنم، توی اس اس دی میخوام ویندوز و نرم افزار هام رو نصب کنم، و.... توی اون یکی هارد هم میخوام آرشیو فایل ها رو داشته باشم
میخواستم بدونم استفاده از اس اس دی به این شکل توی عملکرد سیستم عامل و اینکه تو هنگام کار با نرم افزار های فوق خواهد داشت؟
و کدوم مدل اس اس دی رو پیشنهاد می کنید؟
و اینکه اس اس دی ها با کدوم کابل باید به برد وصل بشه در کنارش کابل ارائه میدن؟
ممنون از همگی
-
-
October 23rd, 2017 00:30
# ADS
-
October 23rd, 2017, 00:34
عضو انجمن
پاسخ : هارد ssd رو سرعت و عملکرد سیستم چقدر تاثیر گذار هست؟
با سلام و احترام
بله اگر اس اس دی رو جایگزین هارد های معمولی کنید با سرعت واقعا بی نظیری رو به رو میشوید . اگر میتونین هزینه کنید پیشنهاد میکنم از هارد اس اس دی سامسونگ استفاده کنید
هارد های معمولی رو برای استفاده های فایل ها و دانلود و بکاپ گیری و .. و هارد اس اس دی رو به منظور نصب ویندوز و برنامه های آن بهره ببرید.
به همراه هارد کابلی موجود نیست. بستگی به مادربرد شما باید کابل ساتا و فضای ساتا اضافه داشته باشین. اگر هم نداشتین یک درایو غیر ضروری رو حذف کنید و جایگزین کنید
موفق باشید
-
تعداد تشکر ها از vpgroup به دلیل پست مفید
-
October 23rd, 2017, 02:04
عضو جدید
معمولا کندترین قسمت کامپیوتر همین هارد دیسکها هستن
هاردهای اس اس دی افزایش چشمگیری در سرعت اجرای برنامه ها میتونن ایجاد کنن
یه سری هارد هم هستن که بهشون هیبریدی میگن
درواقع یه هارد معمولی با ظرفیت بالا هست که از یه هارد کوچیکتر اس اس دی به عنوان کش استفاده میکنه و باعث شده سرعت و کارایی بیشتری نسبت به هارد معمولی داشته باشن
درواقع از نظر نسبت هزینه و ظرفیت گزینه بهتری هستن
-
تعداد تشکر ها از Raspberry PI به دلیل پست مفید
-
October 23rd, 2017, 09:11
عضو انجمن
ممنون از دوستان
یکسری ssd ها هستند که روی مادربرد وصل میشن، اینا چطورن؟ اخه مادربرد من میتونه دو تا پشتیبانی بکنه، جاش رو داره
میخوام ببینم اینا خوبن یا مدلی که با کابل ساتا وصل میشه
-
-
October 23rd, 2017, 11:04
احتمالا منظورتون m.2 هست.هارد های m.2 ارزون قیمت از همون رابط sata3 استفاده میکنن که با sata3 سرعتش یکی هست و فرقی نداره فقط چون کوچیکتر هست بیشتر واسه لپتاپ ها مورد استفاده قرار میگیره.
اما m.2 pci-express سرعتش خیلی بیشتر هست که از رابط AHCI یا NVMe استفاده میکنن ولی قیمتشونم زیاده.
شما که میخاید هزینه زیادی نکنید به نظر من همون فرم معمولی رو بگیرید.
سامسونگ هم هارد های خوبی داره سری evo قیمت معقولی هم داره. اگه میتونید هزینه کنید حداقل 256 بگیرید.
-
تعداد تشکر ها از hassanshaikhi به دلیل پست مفید
-
October 23rd, 2017, 11:52
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
hassanshaikhi
احتمالا منظورتون m.2 هست.هارد های m.2 ارزون قیمت از همون رابط sata3 استفاده میکنن که با sata3 سرعتش یکی هست و فرقی نداره فقط چون کوچیکتر هست بیشتر واسه لپتاپ ها مورد استفاده قرار میگیره.
اما m.2 pci-express سرعتش خیلی بیشتر هست که از رابط AHCI یا NVMe استفاده میکنن ولی قیمتشونم زیاده.
شما که میخاید هزینه زیادی نکنید به نظر من همون فرم معمولی رو بگیرید.
سامسونگ هم هارد های خوبی داره سری evo قیمت معقولی هم داره. اگه میتونید هزینه کنید حداقل 256 بگیرید.
http://meghdadit.com/product/49602/s...7%DB%8C%D8%AA/
ممنون از شما، این مدل که روی برد نصب میشه سرعت فوق العاده بالایی داره، نصب به مدل هایی که با ساتا وصل میشن
-
-
October 23rd, 2017, 13:10

نوشته اصلی توسط
iroo
مدل های ساتا بهترین مدل هاش دیگه نهایت سرعت ۵۰۰ مگابایت سرعت خوندن و نوشتن بده ، اما این مدل ها سرعت های بیشتر از ۲ گیگ هم برای خوندن و نوشتن میدن ! (قیمت شون هم ۲ برابر SSD های عادی هست)
اگر قصد خرید دارید ، حتما قبل اش چک کنید ، مادربورد تون از NVMe پشتیبانی میکنه ، بعضی از مادربوردها اسلات M.2 رو دارن ، اما از NVMe پشتیبانی نمیکنن.
-
تعداد تشکر ها از firebox به دلیل پست مفید
-
October 23rd, 2017, 13:12
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
firebox
مدل های ساتا بهترین مدل هاش دیگه نهایت سرعت ۵۰۰ مگابایت سرعت خوندن و نوشتن بده ، اما این مدل ها سرعت های بیشتر از ۲ گیگ هم برای خوندن و نوشتن میدن ! (قیمت شون هم ۲ برابر SSD های عادی هست)
اگر قصد خرید دارید ، حتما قبل اش چک کنید ، مادربورد تون از NVMe پشتیبانی میکنه ، بعضی از مادربوردها اسلات M.2 رو دارن ، اما از NVMe پشتیبانی نمیکنن.
http://meghdadit.com/product/51745/p...4%D8%A7%D8%B3/
این مدل مادربرد من هست، آیا پشتیبانی میکنه؟
-
-
October 23rd, 2017, 14:01

نوشته اصلی توسط
iroo
مادربورد تون از M.2 x 4 با پهنای باند ۳۲ گیگابیت پشتیبانی میکنه ، بدون مشکلی میتونید از SSD های M.2 NVMe استفاده کنید.
البته این رو هم بگم ، تو استفاده های روزمره و حتی گیمینگ استفاده از SSD های ساتا و NVMe تفاوت چندانی ایجاد نمیکنه ، استفاده از SSD های NVMe فقط برای کارهایی خوبه که با فایل های بزرگ سر و کار دارید ، مثلا ویرایش ویدیوهای 4k با بیت ریت بالا .
اگر استفاده عادی از کامپیوترتون دارید و میخواهید ، سرعت لود برنامه ها و سیستم عامل رو افزایش بدید ، همین SSD های ساتا هم کافی هست و به نسبت هارد دیسک ها عادی به صورت چشمگیری سرعت لود برنامه ها و بازی ها رو افزایش میده.
-
تعداد تشکر ها از firebox به دلیل پست مفید
-
October 23rd, 2017, 14:04
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
firebox
مادربورد تون از M.2 x 4 با پهنای باند ۳۲ گیگابیت پشتیبانی میکنه ، بدون مشکلی میتونید از SSD های M.2 NVMe استفاده کنید.
البته این رو هم بگم ، تو استفاده های روزمره و حتی گیمینگ استفاده از SSD های ساتا و NVMe تفاوت چندانی ایجاد نمیکنه ، استفاده از SSD های NVMe فقط برای کارهایی خوبه که با فایل های بزرگ سر و کار دارید ، مثلا ویرایش ویدیوهای 4k با بیت ریت بالا .
اگر استفاده عادی از کامپیوترتون دارید و میخواهید ، سرعت لود برنامه ها و سیستم عامل رو افزایش بدید ، همین SSD های ساتا هم کافی هست و به نسبت هارد دیسک ها عادی به صورت چشمگیری سرعت لود برنامه ها و بازی ها رو افزایش میده.
بسیار ممنونم بابت راهنمائی هاتون
اس اس دی های ساتا یه مزیتی که داره اینه که میشه روی هر بردی و هر سیستمی استفاده کرد و محدودیتی نداره، اینش خوبه
-