من خودم از سرور داخل ایران استفاده میکردم دوستام که خارج کشور بودند به سختی سایت رو باز میکردنرتبه الکسا و ورودی گوگل به شدت پایین رفت سرور رو بردم فراسنه همه چیز الان عالیه
من خودم از سرور داخل ایران استفاده میکردم دوستام که خارج کشور بودند به سختی سایت رو باز میکردنرتبه الکسا و ورودی گوگل به شدت پایین رفت سرور رو بردم فراسنه همه چیز الان عالیه
- مشاوره ، طراحی و ساخت نرم افزار تحت ویندوز و موبایل
- طراحی و ساخت و دیباگ گیری اسکریپت های تحت وب
- طراحی ، تغییرات ، فارسی سازی قالب ها
- انجام پروژه های گرافیکی با قیمت مصوب انجمن گرافیک ایران
و ...
همه در :
÷÷اعلام همکاری (مرتبط با تمامی فیلد های اعلام شده در تاپیک) ÷÷
St0rm_leader :ID
شما اگر در ایران هم سرور خوب تهیه کنید، سرعتی که گوگل سایت شما رو باز میکنه، قابل قبول هست
بله اگر برید یک هاست بی کیفیت ایرانی که روی یک سرور دست دوم با شبکه ضعیف و هارد دیسک قدیمی تهیه کنید
روی رتبه سئو شما اثر منفی میذاره
مقداری کاهش سرعت گوگل قطعا اثر منفی روی سئو میذاره
ولی از اون طرف، اگر محل سرور با محل مشتری یکی باشه، خودش یک معیار مثبت در سئو به حساب میاد
الان یکی از سایتهایی که طراحی کرده بودیم و روی سرور ایران بود رو از طریق گوگل بررسی کردم، سرعت سرور قابل قبول هست
گوگل در ۲ دهم ثانیه تونست محتوای سایت رو بگیره که عدد خوبی هست
بهتره به جای کپی و پیست کردن محتواهای قدیمی و قرار دادن لینک خودمون وسط محتوا، اول واقعا تحقیقات کنیم و بعد مطلب منتشر کنیم
درود
سرویس های میزبانی وب چه در ایران و چه خارج کشور، چهار بخش بسیار مهم دارند، شبکه و دیتاسنتر (برق، کولینگ و..)، کانفیگ نرم افزاری و سخت افزاری!
اکثر سرور های داخلی سخت افزار قدیمی دارند و این خودش یک نکته منفی محسوب می شود. اکثر دوستان تصور میکنند در سرور میزبانی وب فقط کانفیگ نرم افزاری مهم است! در صورتی که چیدمان و نوع سخت افزار نیز نقش بسیار مهمی را در کیفیت میزبانی دارد! نکتهای که شرکتی مثل hostdl به خوبی رعایت میکند.
موفق باشید.
ServerSaz.com | Fast and Reliable VPS, Dedicated Server █
24x7x365 Technical Support - 99.9% Uptime Guarantee █
Join us on Telegram | Live Chat █
سایتی که گفتم روی هاست شرکت سرورپارس است. اگر تا یک هفته پیش بود توصیه میکردم که از هاستهاشون استفاده کنید
ولی تازگی چند تا مسئله پیش اومده که دیگه به نظرم محل مناسبی برای تهیه هاست نیست
تعداد Entry Process رو بدون اطلاع قبلی از ۵۰ به ۲۰ کاهش دادن و قیمتها رو هم به جای کاهش، افزایش دادن
یک مشکلی هم در دسترسی گوگل به یکی از سایتهامون داشتیم، جوابی دادن که قابل توجیه نبود
سرور یکی دیگه از سایتهای مهم رو هم تغییر دادن که سایت یک روز در دسترس نبود.
البته هنوز مزایایی مثل پشتیبانی ۲۴ ساعته و سریع دارند
ویرایش توسط AMIB : October 22nd, 2017 در ساعت 12:37
هاست ایرانی برای کاربران داخلی مناسب هست ولی پینگش برای خارج کشور خوب نیست و به همین دلیل هم سرعت ایندکس شدن توسط گوگل بات کمه
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)