سلام
تبلیغات گوگلی بستگی به کسب و کار شما داره ، عملنا هزینه تبلیغات در ایران واقعا بسیار بالاست ، تاجایی که برخی اوقات مجبور هستید برای برخی از کلمات از حداقل 1 تا 10 دلار به ازای هر کلیک هزینه کنید .
یعنی هر کلیک 5 تا 50 هزار تومان
خوب طبیعتا با 10 - 20 تا کلیک به جایی نمیرسید و حداقل به نظر من 100 کلیک در روز بستگی به بزرگی کسب و کارتون نیاز هست .
روزی 100 دلار در کمترین وضعیت شما باید هزینه کنید . که میشه روزانه حدود 500.000 تومان
اگر برای سئو ، برندینگ میخواهید هزینه کنید ، طبیعتا باید چند ماه هزینه کنید . حداقل روی بازی 3 الی 6 ماه که براساس روزی 100 دلار : سه ماه میشه : 9.000 دلار و یه چیزی حدود 9.000 کلیک و هزینه اتون میشه حدود 50.000.000 تومان
این بحث حدودا هزینه بود که باید ببینید ایا از پس چنین هزینه هایی برمیایید یا نه ، مثال من باز در کمترین حالت بود .
موضوع بعدی شما به ازای هر کلیک 5.000 تومان میخواهید هزینه کنید ، در بهترین کلمات هم نرخ تبدیل کلیک به مشتری 100 درصد نیست .
بهترین کمپین هایی که من دیدم ، به طور متوسط نرخ تبدیل کلیک به مشتری ، از هر 5 کلیک یک مشتری بوده . یعنی به ازای هر 5 کلیک دیدیم که شده 1 مشتری چذب کرد
یعنی در بهترین وضعیت اگر 100 دلار روزانه هزینه کنید ، احتمال این که 20 مشتری به دست بیاورید هست .
خوب حالا باید دید که ایا کسب و کار شما براش چنین هزینه ای معقول هست .
برای سایت هایی مثل سئو و طراحی سایت : هزینه اگر حتی بیشتر هم باشه معقول هست . چون اگر n تومان هزینه کنند میتوانند به راحتی 2n درامد داشته باشند .
همه شرایطی که من گفتم ایده ال بود . ولی گاهی هم این جوری نیست . و اصلا به صرفه نیست .
از نظر من در ایران تبلیغات کلیکی مثل ای نتورک هزینه هاش مقرون به صرفه تر از تبلیغات گوگلی هست . و بازدهیش هم خیلی بیشتره
اگر در تبلیغات گوگلی 1 میلیون هزینه میکنید و 2 میلیون خروجی میگیرید ، در یک کمپین خوب تبلیغات گلیکی در شرکت هایی مثل ای نتورک ، به ازای یک میلیون میشه 4 میلیون خروجی گرفت
نکته : عدد و رقم هایی که در بالا گفتم کاملا حدودی هست و صرفا برای بیان منظور بود ، ممکن است در کلمات مورد نظر شما هیچ کدام صادق نباشد .
امیدوارم توضیحاتم مفید واقع شود .