صفحه 2 از 4 نخستنخست 1234 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 20 , از مجموع 36

موضوع: تاثیر منفی هاست های ایران بر سئو وبسایت ها

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    116
    تشکر تشکر شده 
    411
    تشکر شده در
    235 پست

پیش فرض پاسخ : تاثیر منفی هاست های ایران بر سئو وبسایت ها

آپ تایم یه سر ماجراست
    شما پینگ سرور رو نسبت به سرورهای روبات گوگل مد نظر بگیرید
    گوگل که در ایران سرور نداره شما باید کشورهای نزدیکی که به ایران هستن از اونجا به سرورت پینگ بگیرید
    این طوری می تونی متوجه بشی که ماجرا چیه
    پینگ هر چه قدر بالاتر باشه از نظر دسترسی روبات های گوگل به سایت شما کیفیتی بدی پیدا می کنه

2. تعداد تشکر ها از BazPardakht.Com به دلیل پست مفید

3. # ADS

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    524
    تشکر تشکر شده 
    1,363
    تشکر شده در
    624 پست

با احترام باید بگم که کاملا اشتباه هست

اولا باید این نکته رو بدونید که گوگل یک شرایط ثابت برای رتبه بندی به همه وبسایت ها نداره و مسائلی که در رتبه دخیل هست بسته به نوع جستجو و موضوع متفاوت خواهد بود
    سرور هم همینطور هست
    وقتی کاربری از داخل جستجو ای انجام میده الویت سروری هست که به موقعیت کاربر نزدیک باشه نه بات های گوگل.
    عملا شما با این حرف که گوگل به بات های خودش اهمیت میده کل گوگل رو بردید زیر سوال

خود گوگل و مدیران ارشدی که در بخش جستجو فعالیت می کنند بارها اعلام کردند که برای موفقیت به دنبال شرایطی باشید که کاربر شما جذب وبسایت شما بشه نه بات های گوگل
    با گذشت این همه سال گوگل و سیستم اون به حدی باهوش و قدرتمند هست که از پس پردازش های مختلف و با متغیر های مختلف در شرایط و موضوعات مختلف بر بیاد و سال ها هم هست که این کار رو انجام میده و منظور فقط 2-3 سال اخیر نیست.

مورد مهمتر برای گوگل وجود cdn برای وبسایت شماست.
    بحثی که شما الان می کنید مربوط به سال ها پیش هست که مدت ها قبل حل شده و به وضوح مشخص شده که کاربران الویت بیشتری دارند و در نتیجه در گوگل هم جایگاه بهتری کسب خواهید کرد.
    باز با کسب تجربه بیشتر در این زمینه متوجه این موضوع خواهید شد.
    ولی به طور کل به دنبال بروز کردن سرویس ها باشید. این موارد بسیار قدیمی و پیش پا افتاده هستند که در بحث های روز وب و تکنولوژی جایگاهی ندارند.
    ویرایش توسط navid2zp : October 6th, 2017 در ساعت 19:52

5. تعداد تشکر ها ازnavid2zp به دلیل پست مفید

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    517
    تشکر تشکر شده 
    284
    تشکر شده در
    232 پست

کاملا تکذیب میکنم ، چیزی که شخصا تجربه کردم و میتونم بگم soft98 softgozar sarzamindownload بهترین سئو رو در گوگل دارن ، وب مستر گوگل برای سایتهای ایرانی بهتر عمل میکنه و اینو شخصا در یک فروم بزرگ تجربه کردم ، چیزی که دست خودم بوده مدتی gamesazan در سرورهای parspack 98mzban که از parspack اجاره شده بود در حال اجرا بود و هیچ محدودیتی نداشت بلکه سئو بهتر از الان که در انگلیس هست بود ، رنک انجمن بنده اون زمان 20 هزار بود الان از 40 تا 100 هزار متغییره

توجه : اگر میخواید جامعه ای رو نابود کنید شایعه پراکنی کنید ، روزی نیست که تو شبکه های مجازی شرکتهای داخلی رو زمین گیر نکنن و آخر عاقبت اینه که ما همه چیمون دست دشمن باشه ، وقتی اطلاعاتمون ، مواد غذاییمون دسمت خودمون نباشه چاره ای جز بالابردن دستها نخواهیم داشت

دوست عزیز با این حرفهای شما خیلیها از نون خوردن میوفتن ، چرا قبل از تاپیک زدن به این موارد توجه نمیکنید یا شایدم با قصد تخریب اینکارو انجام میدید ، یا شایدم این یوزر 2017 یوزر اصلی شما نیست

راستی کمی درباره کش تحقیق کنید

موفق باشید
    ویرایش توسط live : October 6th, 2017 در ساعت 19:55

7. تعداد تشکر ها ازlive به دلیل پست مفید

عضو جدید iranianroot آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    20
    تشکر تشکر شده 
    26
    تشکر شده در
    16 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط live نمایش پست ها
    کاملا تکذیب میکنم ، چیزی که شخصا تجربه کردم و میتونم بگم soft98 softgozar sarzamindownload بهترین سئو رو در گوگل دارن ، وب مستر گوگل برای سایتهای ایرانی بهتر عمل میکنه و اینو شخصا در یک فروم بزرگ تجربه کردم ، چیزی که دست خودم بوده مدتی gamesazan در سرورهای parspack 98mzban که از parspack اجاره شده بود در حال اجرا بود و هیچ محدودیتی نداشت بلکه سئو بهتر از الان که در انگلیس هست بود ، رنک انجمن بنده اون زمان 20 هزار بود الان از 40 تا 100 هزار متغییره

توجه : اگر میخواید جامعه ای رو نابود کنید شایعه پراکنی کنید ، روزی نیست که تو شبکه های مجازی شرکتهای داخلی رو زمین گیر نکنن و آخر عاقبت اینه که ما همه چیمون دست دشمن باشه ، وقتی اطلاعاتمون ، مواد غذاییمون دسمت خودمون نباشه چاره ای جز بالابردن دستها نخواهیم داشت

دوست عزیز با این حرفهای شما خیلیها از نون خوردن میوفتن ، چرا قبل از تاپیک زدن به این موارد توجه نمیکنید یا شایدم با قصد تخریب اینکارو انجام میدید ، یا شایدم این یوزر 2017 یوزر اصلی شما نیست

راستی کمی درباره کش تحقیق کنید

موفق باشید
    با احترام فراوان
    دوست عزیز مبحث از نون انداختن برخی نیست
    بحث ما عدم کفایت سرویس دهنده های ایرانی هست
    دلایل مهمی چون قطعی و اپتایم سرور و هاست بر روی سئو تاثیر بسیاری دارند.

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط navid2zp نمایش پست ها
    با احترام باید بگم که کاملا اشتباه هست

اولا باید این نکته رو بدونید که گوگل یک شرایط ثابت برای رتبه بندی به همه وبسایت ها نداره و مسائلی که در رتبه دخیل هست بسته به نوع جستجو و موضوع متفاوت خواهد بود
    سرور هم همینطور هست
    وقتی کاربری از داخل جستجو ای انجام میده الویت سروری هست که به موقعیت کاربر نزدیک باشه نه بات های گوگل.
    عملا شما با این حرف که گوگل به بات های خودش اهمیت میده کل گوگل رو بردید زیر سوال

خود گوگل و مدیران ارشدی که در بخش جستجو فعالیت می کنند بارها اعلام کردند که برای موفقیت به دنبال شرایطی باشید که کاربر شما جذب وبسایت شما بشه نه بات های گوگل
    با گذشت این همه سال گوگل و سیستم اون به حدی باهوش و قدرتمند هست که از پس پردازش های مختلف و با متغیر های مختلف در شرایط و موضوعات مختلف بر بیاد و سال ها هم هست که این کار رو انجام میده و منظور فقط 2-3 سال اخیر نیست.

مورد مهمتر برای گوگل وجود cdn برای وبسایت شماست.
    بحثی که شما الان می کنید مربوط به سال ها پیش هست که مدت ها قبل حل شده و به وضوح مشخص شده که کاربران الویت بیشتری دارند و در نتیجه در گوگل هم جایگاه بهتری کسب خواهید کرد.
    باز با کسب تجربه بیشتر در این زمینه متوجه این موضوع خواهید شد.
    ولی به طور کل به دنبال بروز کردن سرویس ها باشید. این موارد بسیار قدیمی و پیش پا افتاده هستند که در بحث های روز وب و تکنولوژی جایگاهی ندارند.
    با احترام فراوان
    حرف شما کاملا منطقی هست
    اما در شرایطی که کلیه شرکت های ایرانی به دلیل تحریم ها عملا از کار افتادند این فرمایش شما صادق نیست.
    اما در مورد بحثی که فرمودید باید عرض کنم که کاملا حق با شماست
    گوگل به راحتی کاربران برای دسترسی به سایت ها هم بسیار اهمیت میده
    اما شما از گوگل پینگ بگیرید و از یک وبسایت ایرانی هم پینگ بگیرید
    روتر های ارتباطی با گوگل عمدتا کمتر از روتر های داخلی است
    برای مثال برای اتصال به گوگل از 43روتر استفاده میشود
    ولی برای 99% از سایت های داخلی به بالای 80میرسد
    گوگل به این مسئله اهمیت میدهد.همچنین به دلیل تحریم ها اتصال از سرور های ایرانی به میز فرمان گوگل امکان پذیر نیست
    یعنی در افزونه های سئو وردپرس ایجاد مشکل میکند
    آنچه بین یک رهبر و یک پیرو تمایز ایجاد می‌کند، «خلاقیت و ابتکار» است
    ارتباط Iranianroot

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    115
    تشکر تشکر شده 
    49
    تشکر شده در
    43 پست

درود
    من تجربه سرور داخلی و خارج از کشور را برای یک سایت با یک شرایط برای هاست داخلی و خارجی داشتم.
    هاست داخل ایران بود و مدام در sitemap خطا دریافت میکردیم.چونکه سرور ما افرانت بود.
    برای یکماه و درک این موضوع هاست سایت مورد نظر را المان در نظر گرفتیم.تا الان هیچ خطایی دریافت نکرده و داره خیلی خوب کار میکنه.

10. تعداد تشکر ها از mehriz به دلیل پست مفید

تشکر تشکر کرده 
    20
    تشکر تشکر شده 
    26
    تشکر شده در
    16 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط mehriz نمایش پست ها
    درود
    من تجربه سرور داخلی و خارج از کشور را برای یک سایت با یک شرایط برای هاست داخلی و خارجی داشتم.
    هاست داخل ایران بود و مدام در sitemap خطا دریافت میکردیم.چونکه سرور ما افرانت بود.
    برای یکماه و درک این موضوع هاست سایت مورد نظر را المان در نظر گرفتیم.تا الان هیچ خطایی دریافت نکرده و داره خیلی خوب کار میکنه.
    نمونه ای از تجربیات دوستان
    ارتباط Iranianroot

عضو انجمن Raymvnd آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    779
    تشکر تشکر شده 
    576
    تشکر شده در
    399 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط iranianroot نمایش پست ها
    با سلام خدمت تمامی دوستان و همکاران عزیز
    داخل مباحث سئو گشت گذاری میکردم که برخورد کردم به مبحث جذاب تاثیر هاست بر سئو ( ایران یا خارج)
    تمامی نظرات موافق و مخالف رو خوندم و رو تمامی اون ها کمی تحقیق کردم.
    قبل از صحبت یک نقلی بکنم از یکی از وبسایت های معروف ایران در سئو:
    <<این روزها پلن های هاست داخل کشور توسط میزبان هایی مانند تبیان، آسیاتک و … ارائه شده و برای خیلی از وبمسترها سواله که برای سئو، هاست داخل ایران بهتره یا هاست خارج از کشور؟ برای همین خواستم تو این نوشته کامل این مسئله را براتون روشن کنم.اولا باید این را بدونیم که هاست داخل ایران و هاست خارج ایران یعنی چی؟میزبان وب امکاناتی داره که در مکانی قرار داره و از اون منطقه محتوای سایت شما برای بازدیدکنندگان ارسال میشه. حالا وقتی میگیم هاست ایران یعنی کلا سرور و امکانات میزبانی در خود ایران هست و وقتی میگیم هاست خارج، یعنی خارج از مرزهای ایران مثلا در آلمان، آمریکا، کانادا و … قرار داره.فقط توجه کنید که اگه شرکت ارائه کننده هاست شما در ایران هست لزوما دلیل نمیشه هاست ایرانه. مثلا سرویس هایی که شرکت نت افراز در حال حاضر ارائه میکنه هاست خارج از کشور هست نه داخل کشور و اون ها فقط فروشنده هاست خارجی هستند.خوب حالا بریم سر مزایا و معایب هاست های داخل کشور و خارج کشور برای سئو سایت:مزیت کلی هاست ایران نسبت به هاست خارج از کشور بر میگرده به سرعت لود سایت برای بازدیدکنندگان داخل ایران. یعنی شما اگه بازدیدکنندگانتون از داخل ایران باشند، صفحات شما برای اون ها سریعتر بارگزاری میشه. توضیحش هم خیلی سادست، مثل اینکه شما بخواهید با ماشین از تهران برید شمال یا از اصفهان برید شمال؟ قطعا مسیر رسیدن از تهران به شمال کوتاه تره و بهتر.دقیقا همین مزیتی که گفتیم، عیب هاست داخل ایران برای سئو سایت میشه. میگید چرا؟ چون وقتی سرعت بارگزاری برای کاربران داخل کشور خوب میشه، برای کاربران خارج از کشور که مهترین اون ها روبوت های موتورهای جستجو از جمله روبوت های گوگل هستند، خیلی بالا میره و دقیقا از همون جاییکه گوگل رو مسئلهسرعت بارگزاری سایت حساسه، همین امر یک نمره منفی برای سئو سایت شما خواهد بود.پس در آخر باید بدونید که اگه به فکر جذب بازدیدکننده از موتورهای جستجو هستید، اصلا سراغ هاست ایراننرید. ولی اگه نوع سایتتون طوریکه کاری به موتورهای جستجو ندارید، حتما هاست داخل ایران را انتخاب کنید. همچنین در انتخاب هر کدوم اون ها دقت کنید که هاستتون پشتیبانی قوی و خوبی داشته باشه.>>

با برسی که کردم برخی از پلاگین های وردپرس هم بر روی هاست ایران به مشکل می خورند و به میز فرمان گوگل متصل نمیشوند.

در تاپیک ها به این بحث اشاره شد که سایت های بزرگ ایران مکان هاست و سرور های اون داخل ایران هست و به بحث سئو اشاره کردند که بنده در اینجا پاسخ به این دوستان رو میدم که چرا اینکار رو کردند
    اول از همه باید خدمت دوستان بگم که نه تنها میزبانی فایل ها و هاست در ایران برای وبسایت های بزرگ به صورت کاملا رایگان است بلکه برای اینکه داخل ایران میزبانی بشن هزینه ای هم از سرویس دهنده دریافت میکنند. شاید بپرسید چرا؟
    شرکتی بزرگ مثل اسیا تک که اسپا نسری اکثر وبسایت های بزرگ ایرانی رو بر عهده داره از دانلود کاربران اون وبسایت ها تولید ترافیک میکنه یعنی اگر از این سمت کاربرشخصی دانلود کنه برای سرورش اپلود محسوب میشه و از طرفی کاربران بی شماری که وارد این سایت ها میشن با دانلود محتویات سایت هر چند ناچیز (ولی تعداد بالا) به سرور درخواست ارسال میکنند که برای شرکت اپلود محسوب میشه / وبسایت هایی اپلود سنتر هم که میزبانی میشن از این روش استفاده میکنند.
    دومین بحث اینکه این وبسایت ها بیشترین بازدید رو بر اساس عمر پیج دریافت میکنند (البته بنده نمیگم که سئوی قوی ندارند اتفاقا تعدا بسیار زیادی بک لینک و لینک بیلدینگ دارن و به طور بسیار زیبایی هم اسپایدر سازی کردند در وبسایتشون) و همچنین به دلیل سن بالای سایت برای گوگل شناخته شده هستند.
    نکته ی دیگرو هم بگم اینکه سایت سافت 98 و پیسی دانلود تا چند سال پیش بر روی سرور های روسی میزبانی میشدند و به تازگی به ایران اومدن.
    و مورد سوم و اخر اینکه سرعت دسترسی کاربرانشون به سایت و فایل ها بالا خواهد رفت و همچنین کاربرانی که از اینترانت استفاده میکنند هم میتونن از سایتشون استفاده کنند / در راستای همه گیر شدن اینترنت ملی

در اخر منتظر نظرات موافق و مخالف هستم.

ولی بنده هاست ایران رو برای سایت هایی که براشون سئو مهم هست پیشنهاد نمیکنم.
    هاست ایران با هاست خارجی فرقی نداره!
    لطفا شایعه پراکنی نکنید...
    شما دارید با شایعه پراکنی بی دلیل اقتصاد ایران رو نابود می کنید بعد میگی چرا اقتصاد ایران پیشرفت نمی کنه...
    اگه مردی پاشو با دست های خودت انجام بده تا وضع بهتر شود..
    برنامه نویسی ارکید
    https://orchiddev.ir
    طلاهاست

13. تعداد تشکر ها از Raymvnd به دلیل پست مفید

عضو انجمن ColdWorld آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    926
    تشکر تشکر شده 
    405
    تشکر شده در
    279 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Raymvnd نمایش پست ها
    شما دارید با شایعه پراکنی بی دلیل اقتصاد ایران رو نابود می کنید بعد میگی چرا اقتصاد ایران پیشرفت نمی کنه...
    کد:
    % Abuse contact for '176.9.61.160 - 176.9.61.191' is '@hetzner.de'

inetnum:        176.9.61.160 - 176.9.61.191
    netname:        HETZNER-RZ15
    descr:          Hetzner Online GmbH
    descr:          Datacenter 15
    country:        DE
    admin-c:        HOAC1-RIPE
    tech-c:         HOAC1-RIPE
    status:         ASSIGNED PA
    mnt-by:         HOS-GUN
    mnt-lower:      HOS-GUN
    mnt-routes:     HOS-GUN
    created:        2012-03-12T09:45:57Z
    last-modified:  2015-08-10T09:30:09Z
    source:         RIPE

role:           Hetzner Online GmbH - Contact Role
    address:        Hetzner Online GmbH
    address:        Industriestrasse 25
    address:        D-91710 Gunzenhausen
    address:        Germany
    phone:          +49 9831 505-0
    fax-no:         +49 9831 505-3
    شما که یقه درانی میکنی و شعار فقط بلدی بدی،چرا سرور و هاست سایتت از هتزنر آلمانه؟؟؟؟؟

شما خودت بیا و اقتضاد ایران رو نجات بده شعار نده!

یه بار اگه تجربه کنی حساب کار دستت میاد. من الان 4 بار هاست ایران عوض کردم روی پلن ها مختلف پارس پک میهن وب هاست و.... آپتایم سایتم به 1 هفته هم نرسیده. یعنی دیگه اشک بنده از کندی و بی کیفیتی این هاست ها در اومده،اونم هاست هایی با قیمت ماهانه 25 تا 30 هزار.ارورهای روزانه ی 700 800 تایی گوگل در وب مستر تولز مشاهده میشه که آدم میترسه وارد وب مستر تولز بشه!

هر روز قطعه بین 5 تا 10 دقیقه.ضربه بدی هم بهم زده.من هم بنا به دلایلی مجبور بودم از ایران بگیرم که جایگزین بسیار با کیفیت خارجی پیدا شد و از شر این مشکلات خلاص شدم

ویرایش توسط ColdWorld : October 20th, 2017 در ساعت 00:31

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    531
    تشکر تشکر شده 
    283
    تشکر شده در
    170 پست

من الان از یه سرویس دهنده امریکایی هاست دارم در 24 ساعت گذشته این وضعیت ارورهای 503 سایت بوده :

You have reached processes number limit 25367 times

طرف اومده کلود لینوکس نصب کرده و حالا حتی وقتی ارتباط سایت با سرور رو قطع میکنیم تعداد پروسس رو 99 درصد میزنه ! یعنی بجای 0 داره از 99 حساب میکنه ! و وقتی 1 پروسس در سایت ما ایجاد میشه به 100 میرسه و اپاچی ارور 503 رو برگشت میده ! ارسال ایمیل های سایت هم از همون روز قطع شده

48 ساعته تیکت دادیم هیچ پاسخیم نگرفتیم !

11 ماه از اعتبار سرویس مونده و نمیتونم کنسلش کنم .

حالا شما بیا بگو سرویس دهنده ایرانی ایراد داره . از 2009 با انواع هاست های بزرگ و معتبر ایرانی کار کردم مشکلاتی بوده ولی اینطور نبوده که رسیدگی نکنن و در سئوی سایت هم مشکلی پیش نیومده

همه جا خوب و بد وجود داره . هاست های معتبر زیادی در ایران در حال فعالیت هستن

از سال 2009 از شرکت های مختلف سرویس گرفتیم تنها مشکلی که در اکثر ارائه دهندگان داخلی دیدم اورلود بودن سرور هست که به دلیل اورسل اتفاق میفته .

16. تعداد تشکر ها از OMIDTU5 به دلیل پست مفید

تشکر تشکر کرده 
    20
    تشکر تشکر شده 
    26
    تشکر شده در
    16 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Raymvnd نمایش پست ها
    با احترام
    ما به صورت علمی و با ارائه مدرک و دلیل این بحث رو باز کردیم.
    اگر به صورت ذکر شده پاسخ میدادید خیلی بهتر بود تا اینکه به قصد تخریب پاسخ بدید.
    در هر صورت پاسخ شما هیچ سندیتی نداره.
    موفق باشید

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط OMIDTU5 نمایش پست ها
    من الان از یه سرویس دهنده امریکایی هاست دارم در 24 ساعت گذشته این وضعیت ارورهای 503 سایت بوده :

You have reached processes number limit 25367 times

طرف اومده کلود لینوکس نصب کرده و حالا حتی وقتی ارتباط سایت با سرور رو قطع میکنیم تعداد پروسس رو 99 درصد میزنه ! یعنی بجای 0 داره از 99 حساب میکنه ! و وقتی 1 پروسس در سایت ما ایجاد میشه به 100 میرسه و اپاچی ارور 503 رو برگشت میده ! ارسال ایمیل های سایت هم از همون روز قطع شده

48 ساعته تیکت دادیم هیچ پاسخیم نگرفتیم !

11 ماه از اعتبار سرویس مونده و نمیتونم کنسلش کنم .

حالا شما بیا بگو سرویس دهنده ایرانی ایراد داره . از 2009 با انواع هاست های بزرگ و معتبر ایرانی کار کردم مشکلاتی بوده ولی اینطور نبوده که رسیدگی نکنن و در سئوی سایت هم مشکلی پیش نیومده

همه جا خوب و بد وجود داره . هاست های معتبر زیادی در ایران در حال فعالیت هستن

از سال 2009 از شرکت های مختلف سرویس گرفتیم تنها مشکلی که در اکثر ارائه دهندگان داخلی دیدم اورلود بودن سرور هست که به دلیل اورسل اتفاق میفته .
    با احترام فراوان
    مشکل از کانفیگ کلاد هست دوست من . اگر مایل هستید دسترسی بدید براتون به صورت رایگان مشکلتون رو حل کنم.
    در ضمن مشکل کانفیگ ربطی به مبحث سئو نداره و همین طور مشکلی که برای سرویس دهنده های ایرانی گفتید هم به دلیل کمبود منابع هست.
    یکی از مشکلات دیگه سرویس های ایرانی هزینه های بالای اون هستش
    به عنوان مثال شما یک سرور با هارد هشت بگیرید از ایران به بالای ملیون ب فروش میرسه ولی در سرویس های خارجی مثل المان با سیصد هزار تومان قابل خریده. در هر صورت بحث سئو هست و لطفا تاپیک رو از مسییر موضوع با حاشبه خارج نکنید

- - - Updated - - -

بعضی از دوستان فکر میکنن که من به قصد تخریب سرویس های ایرانی تاپیک زدم و تاپیک رو با حاشیه میبرن ولی اینجا با ارائه دلیل علمی به شما پاسخ دادم
    ما اینترنت همین سرویس های ایرانی رو از خارج از ایران تامین میکنیم یعنی امریکا و شما فکر میکنید که منبع ارائه دهنده از ما ضعیف تره
    سرور های خارج از ایران با بالاترین کیفیت سخت افزاری و محیطی نگهداری میشن و از بروزترین سخت افزار ها استفاده میکنند و ما به دلیل تحریم ها نمیتونیم اونطور که باید به دیتاسنتر ها برسیم و بروزشون کنیم که طبیعتا از اون ها عقب تر هستیم. وقتی که تحریم هستیم و از هاست های ایرانی به گوگل نمیتونیم وصل شیم یعنی ضعف ؛زمانی که خزنده های گوگل به دلیل اپتایم افتضاح سرور های ایرانی نمیتونن به داخل سایت بخزن یعنی ضعف ؛بسیار اصلا تاپیک رو از اول نمیخونن و باز هم میگن سایت های بزرگ روی سرور های ایران هستن که من دلیلش رو توضیح دادم.
    بعضی ها هم نمایندگی هاست ایران و یا سرور دارن میخوان بفروشن تاپیک مشکل بوجود اورده براشون قصد تخریب دارن.
    در هر صورت کمی واقع بین باشیم و به خودمون رحم کنیم
    ارتباط Iranianroot

18. تعداد تشکر ها از iranianroot به دلیل پست مفید

صفحه 2 از 4 نخستنخست 1234 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)