صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 20 , از مجموع 25

موضوع: سوالات ثبت شرکت

عضو انجمن abbas141 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    546
    تشکر تشکر شده 
    472
    تشکر شده در
    283 پست

پیش فرض پاسخ : سوالات ثبت شرکت

نقل قول نوشته اصلی توسط mchteh نمایش پست ها
    سلام
    ممنون از راهنماییتون
    ببینید من سال هاست فعالیت میکنم در زمینه سئو و....من اکثر قراردادهای بزرگم رو بخاطر شرکت نبودن از دست دادم مث بیمه ایران- پدیده شاندیز-همراه اول
    اینا شرکتایی بودن ک طی چند سال اخیر خواستن بامن همکاری کنند اما چون شرکت نبودم نشد

الانم تنها دلیلم برای شرکت زدن این بود که بتونم پروژه های بزرگمو حفظ کنم
    رفتم یک جا اجاره کردم
    نزدیک 20 میلیونم بابت میز و صندلی وسیستم دادم
    کارمندمم ب اندازه نیازم گرفتم

الان در مراحل ثبت شرکت مشکلی ندارم و فقط اینک بعد ثبت باید ب نظام صنفی بپیوندم مشکل دارم

من نمیخوام شرکت در همه حوزه ها ثبت شه فقط در حیطه طراحی سایت یا یکی از همین خدماتم ثبت شه کافیه فقط برام مهمه ک ثبت شه

اما الان ب مشکل خوردم راه برگشتم ندارم

بعدش من که نمیخوام تو فضای حقیقی فعالیت کنم پس اصناف برا چی باید بگیرم؟

اصناف میگ باید 8 سال سابقه فعالیت داشته باشی اما من 8 سال رو دارم ولی نمیتونم اثباتش کنم چون شخصصی کار کردم

میگ برو ماست مالی کن به ی شرکتی ی پولی بده یه نامه رسمی بده بگ 8 سال پیششون کار کردی ما بهت مجوز بدیم

میگم بابا من 22 سالمه 8 سال پیش 14 سالم بوده اخه کدوم شرکتی 14 ساله استخدام میکنه

کلا الان ب مشکل خوردم نمیتونم مراحل شرکت رو لغو کنم

از طرفی هم دوس ندارم غیر قانونی بدون ثبت در اصناف پیش برم

لطفا راهنمماییم کنید

- - - Updated - - -

من الان خیلی شرکتا رو میشناسم که تو اصناف ثبت نیستن ولی دارن فعالیت میکنند اینا چجوری؟
    البته اینم بگم تو فضای حقیقی تبلیغ نمیکنن از شرکتشون مثل ی دفتر کار برای سایتاشون استفاده میکنن و اخذ قرارداد

ولی رسما شرکت هستند دیگ
    ثبت شرکت بی برو برگرد ، دردسر داره اونم دردسر های بزرگ نمونه خیلی خیلی کوچک 1 به 100 رو در مراحل ثبت شرکت مشاهده خواهید کرد .

ولی اصل موضوع از ثبت شرکت به بعد هست ، شما با شرکت بیمه ، همراه اول و... قرار داد می بنیدید فکر میکنید میتوانید حق حساب مالیات رو ندهید ؟

متاسفانه اطلاع رسانی در خصوص ثبت شرکت خیلی کم هست و خیلی از کسب و کار ها یک باره در مشکلاتی می افتند که گاهی به راحتی هم نمیتوانند خارج بشوند .

به عنوان کسی که همه این ها رو تجربه کردیم دارم میگم ، حالا باز شما یک قدم جلو هستید و جایی مثل این انجمن هست و دارید تحقیق میکنید ما اون موقع که رفتیم نه میدونستیم کجا بریم و نه کسی بود ازش بپرسیم دچار دردسر های شدیم که فقط برامون ضرر بود .

اما با همه این موارد پیشنهاد اصلی من این هست که بشینید دقیق مزایا و معایبش رو برای خودتون بنویسید اگر مزایاش بیشتر هست برید سراغش

بحث ثبت شرکت هم چیزی نیست که به تنهایی برید جلو ، شما دفعه اولتون هست که دارید این کارو میکنید .

میرید تو ملک مسکونی فعالیت تون رو شروع میکنید ، پس فردا حکم پلمپ براتون میاد ، توجه نکنید ، میان کل دفتر شما رو پلمپ میکنن ، چند ماه کل بندو بساطتون درگیر هست .

مالیات رو نمیدونید چی کار کنید ، داخل مسیری می افتید که باید ضرر های مالیاتی بدید .

شما اگر میخواهید ثبت شرکت کنید ، حتما نیاز هست در تمامی مراحل یک کارشناس حقوقی یک کسی که 10 بار این کارو کرده همیشه در کنارتون باشه .

خیلی از شرکت ها رو نگاه کنید اصلا یک کارشناس حقوقی دارند ، اما چون شما تازه اول کار هستید نیاز نیست یک نفر رو در این حوزه استخدام کنید .

شما حتما نیاز هست که با یک شرکتی که کارهای حقوقی و ثبت شرکت انجام میشه هماهنگ باشید و در تمامی مراحل تا زمانی که شرکت شما دایر هست اون شرکت کنار شما باشه .
    - سپیدار گیفت : فروش انواع فلش مموری تبلیغاتی و اختصاصی + فروش انواع پاور بانک تبلیغاتی و اختصاصی

2. تعداد تشکر ها ازabbas141 به دلیل پست مفید

3. # ADS

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    86
    تشکر تشکر شده 
    151
    تشکر شده در
    125 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط abbas141 نمایش پست ها
    ثبت شرکت بی برو برگرد ، دردسر داره اونم دردسر های بزرگ نمونه خیلی خیلی کوچک 1 به 100 رو در مراحل ثبت شرکت مشاهده خواهید کرد .

ولی اصل موضوع از ثبت شرکت به بعد هست ، شما با شرکت بیمه ، همراه اول و... قرار داد می بنیدید فکر میکنید میتوانید حق حساب مالیات رو ندهید ؟

متاسفانه اطلاع رسانی در خصوص ثبت شرکت خیلی کم هست و خیلی از کسب و کار ها یک باره در مشکلاتی می افتند که گاهی به راحتی هم نمیتوانند خارج بشوند .

به عنوان کسی که همه این ها رو تجربه کردیم دارم میگم ، حالا باز شما یک قدم جلو هستید و جایی مثل این انجمن هست و دارید تحقیق میکنید ما اون موقع که رفتیم نه میدونستیم کجا بریم و نه کسی بود ازش بپرسیم دچار دردسر های شدیم که فقط برامون ضرر بود .

اما با همه این موارد پیشنهاد اصلی من این هست که بشینید دقیق مزایا و معایبش رو برای خودتون بنویسید اگر مزایاش بیشتر هست برید سراغش

بحث ثبت شرکت هم چیزی نیست که به تنهایی برید جلو ، شما دفعه اولتون هست که دارید این کارو میکنید .

میرید تو ملک مسکونی فعالیت تون رو شروع میکنید ، پس فردا حکم پلمپ براتون میاد ، توجه نکنید ، میان کل دفتر شما رو پلمپ میکنن ، چند ماه کل بندو بساطتون درگیر هست .

مالیات رو نمیدونید چی کار کنید ، داخل مسیری می افتید که باید ضرر های مالیاتی بدید .

شما اگر میخواهید ثبت شرکت کنید ، حتما نیاز هست در تمامی مراحل یک کارشناس حقوقی یک کسی که 10 بار این کارو کرده همیشه در کنارتون باشه .

خیلی از شرکت ها رو نگاه کنید اصلا یک کارشناس حقوقی دارند ، اما چون شما تازه اول کار هستید نیاز نیست یک نفر رو در این حوزه استخدام کنید .

شما حتما نیاز هست که با یک شرکتی که کارهای حقوقی و ثبت شرکت انجام میشه هماهنگ باشید و در تمامی مراحل تا زمانی که شرکت شما دایر هست اون شرکت کنار شما باشه .
    سلام

ممنون از وقتی که گذاشتید و توضیح دادید
    من واحد اداری اجاره کردم پس مشکل پلمپ نداره درسته ؟؟؟

بله حق باشماست ما هم چون همین اول راه ب مشکل خوردیم با یک شرکت که در این زمینه فعالتیت میکرد قرارداد بستیم کلا ازمون 1800 گرفت بابت تمام کارا و گفت شما دیگ دخالت نکنید تا 10 روز دیگ تمام مشکلاتتون رو وکیل ما حل میکنه

بیمه هم که دیگ راه گریز نداره مجبوریم بدیم

اما در مورد مالیات ما باید چند درصد از درامد کل بدیم مالیات سالانه
    اطلاع دارید؟

- - - Updated - - -

شما فرمودید همراه اول؟ما با همراه اول چه کاری داریم؟

عضو جدید mehrangta آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    378
    تشکر تشکر شده 
    246
    تشکر شده در
    166 پست

تا چند سال پیش که با 500 تومن این شرکت های ثبت شرکت کار رو اوکی میکردن
    الان سرچ کردم برای انتخاب اسم شرکت هم سایت باز شده ظاهرا یکی از مشکلاتی که بهش گیر میدن همین هست

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    86
    تشکر تشکر شده 
    151
    تشکر شده در
    125 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط mehrangta نمایش پست ها
    تا چند سال پیش که با 500 تومن این شرکت های ثبت شرکت کار رو اوکی میکردن
    الان سرچ کردم برای انتخاب اسم شرکت هم سایت باز شده ظاهرا یکی از مشکلاتی که بهش گیر میدن همین هست
    اره الان خود اسم یک درگیری بزرگه - بهرحال برای کل کارا +پلمپ+ روزنامه رسمی از ما 1800 گرفتن
    کل مشکلمون بااصناف هم گفتن حل میکنند برامون
    ویرایش توسط mchteh : October 19th, 2017 در ساعت 01:06

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    0
    تشکر تشکر شده 
    0
    تشکر شده در
    0 پست

من می خوام یه طرح صنعتی برای حوزه های زیز ثبت کنم کسی میتونه تو نوشتن طرح توجیهی کمکی کنه باید به این ثبت شرکتا مراجعه کنم؟

عضو انجمن BAMPA آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    41
    تشکر تشکر شده 
    132
    تشکر شده در
    105 پست

اره الان خود اسم یک درگیری بزرگه - بهرحال برای کل کارا +پلمپ+ روزنامه رسمی از ما 1800 گرفتن
    کل مشکلمون بااصناف هم گفتن حل میکنند برامون
    متاسفانه الان موسسه های ثبت شرکت شدن دلال واسه خودشون !

کل هزینه ثبت شرکت شما + روزنامه رسمیتون حدود 200 تومن هزینه داره و خودتون هم میتونستید این کارو بصورت اینترنتی انجام بدید با documentation هایی که توی سایت ثبت هست ..

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    86
    تشکر تشکر شده 
    151
    تشکر شده در
    125 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط BAMPA نمایش پست ها
    متاسفانه الان موسسه های ثبت شرکت شدن دلال واسه خودشون !

کل هزینه ثبت شرکت شما + روزنامه رسمیتون حدود 200 تومن هزینه داره و خودتون هم میتونستید این کارو بصورت اینترنتی انجام بدید با documentation هایی که توی سایت ثبت هست ..
    به این سادگی هم که شما میگید نیست
    من به حرف دوستان بزرگوار همین انجمن رفتم خودم ثبت کنم البته نه برای هزینش میخواسم خودم یادبگیرم
    همون اول قضیه اصناف و چند سازمان دیگ جلومونو گرفتن گفتن باید لیسانس کامپیوتر داشته باشی و....خلاصه کلی مارو ازار دادن
    الان این شرکت با 1800 گفت انجام میدم 600 برای ثبت گرفت 1 تومن برای یچی که مربوط ب پلمپ بود 200 هم برای یک چیز دیگ - خلاصه اگ بتونن بااین یکوهشتصد کار مارو راه بندازن دمشون گرم

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    322
    تشکر تشکر شده 
    1,221
    تشکر شده در
    903 پست

سلام

ممنون از وقتی که گذاشتید و توضیح دادید
    من واحد اداری اجاره کردم پس مشکل پلمپ نداره درسته ؟؟؟

بله حق باشماست ما هم چون همین اول راه ب مشکل خوردیم با یک شرکت که در این زمینه فعالتیت میکرد قرارداد بستیم کلا ازمون 1800 گرفت بابت تمام کارا و گفت شما دیگ دخالت نکنید تا 10 روز دیگ تمام مشکلاتتون رو وکیل ما حل میکنه

بیمه هم که دیگ راه گریز نداره مجبوریم بدیم

اما در مورد مالیات ما باید چند درصد از درامد کل بدیم مالیات سالانه
    اطلاع دارید؟

- - - Updated - - -

شما فرمودید همراه اول؟ما با همراه اول چه کاری داریم؟
    مالیات بحثش جداست

اما یه قسمت وجود بنام ارزش افزوده

موقعی که میرید مالیات ثبت نام میکنید باید ارزش افزوده هم ثبت نام کنید

مالیات رو میتونید معاف بشید یه جوری درامد دو میلیون رو اثبات کنید مالیات معاف هستید

اما ارزش افزوده چه هزار تومان چه صد میلیون !نه درصد رو ازتون میگیرن و باید هر سه ماه یکبار پرداختش کنید

- - - Updated - - -

به این سادگی هم که شما میگید نیست
    من به حرف دوستان بزرگوار همین انجمن رفتم خودم ثبت کنم البته نه برای هزینش میخواسم خودم یادبگیرم
    همون اول قضیه اصناف و چند سازمان دیگ جلومونو گرفتن گفتن باید لیسانس کامپیوتر داشته باشی و....خلاصه کلی مارو ازار دادن
    الان این شرکت با 1800 گفت انجام میدم 600 برای ثبت گرفت 1 تومن برای یچی که مربوط ب پلمپ بود 200 هم برای یک چیز دیگ - خلاصه اگ بتونن بااین یکوهشتصد کار مارو راه بندازن دمشون گرم
    ثبت شرکت کلا 200 هزار تومان هزینه نداره

دردسر داره اما هزینه نداره براتون اگه خودتون ثبت کنید

اما بخوان بدین شرکت ها براتون ثبت کنن کلا هزینه تون بالا میره

جالب اینجاس بعضی از موسسات که شرکت ثبت میکنن خودشون شرکت نیستن

- - - Updated - - -

و در اخر اصلا نیاز نیستش به دفتر و اینا ثبت شرکت کلا بصورت غیرحضوری هستش

پس خودتونو توی دردسر و هزینه نندازید

و اشتباه مارو نکنید ! شرکت ثبت نکنید !
    فعالیتی ندارم اینجاتاپیکی هم درمورد من زده شده ازش بگذرید مسلما تخریبه وگرنه کسی از پولش نمیگذره

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    86
    تشکر تشکر شده 
    151
    تشکر شده در
    125 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط almandata نمایش پست ها
    مالیات بحثش جداست

اما یه قسمت وجود بنام ارزش افزوده

موقعی که میرید مالیات ثبت نام میکنید باید ارزش افزوده هم ثبت نام کنید

مالیات رو میتونید معاف بشید یه جوری درامد دو میلیون رو اثبات کنید مالیات معاف هستید

اما ارزش افزوده چه هزار تومان چه صد میلیون !نه درصد رو ازتون میگیرن و باید هر سه ماه یکبار پرداختش کنید

- - - Updated - - -

ثبت شرکت کلا 200 هزار تومان هزینه نداره

دردسر داره اما هزینه نداره براتون اگه خودتون ثبت کنید

اما بخوان بدین شرکت ها براتون ثبت کنن کلا هزینه تون بالا میره

جالب اینجاس بعضی از موسسات که شرکت ثبت میکنن خودشون شرکت نیستن

- - - Updated - - -

و در اخر اصلا نیاز نیستش به دفتر و اینا ثبت شرکت کلا بصورت غیرحضوری هستش

پس خودتونو توی دردسر و هزینه نندازید

و اشتباه مارو نکنید ! شرکت ثبت نکنید !
    اره اشتباه کردم اومدم شرکت شم ولی الان راه برگشتی ندارم همه سرمایمو خرج اینکار کردم

متاسفانه این شرکت به من گفت همه مشکلات رو حل میکنه
    اما الان ک تحقیق کردم دیدم هیچ کاری نمیتونه بکنه بهرحال من هرفعالیتی کنم اصناف پدر منو در میاره
    منم ده سال سابقه کاررسمی ندارم و نمیتونم مجوز اصناف رو بگیرم
    واقعا نمیدونم چ کنم

عضو جدید Raspberry PI آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    0
    تشکر تشکر شده 
    56
    تشکر شده در
    53 پست

یکم ک تحقیق کردم دیدم ما میشیم شرکت با مسئولیت محدود و....
    با کدوم تحقیق به این نتیجه رسیدین؟

شما میخواین کار ثبت شرکت خودتون انجام بدین یا به شرکت های مربوطه بسپارین؟

در هر صورت شما نیاز به اعلام مکان شرکت دارین پس اگه از قبل جای مشخصی داشته باشین بهتره

صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)