-
October 16th, 2017, 04:20
عضو انجمن
اختلال در درگاه بانک ملت ...!!!؟
با سلام و عرض ادب خدمت دوستان.
از دیروز ( 23 مهر 96 ) درگاه بانک ملت فعال روی وب سایت ما ( tojihi.com ) دچار اختلال شده. یعنی اصلا به بانک ملت وصل نمیشه. قبلا مثلا ارور time out می داد و بعد از یک تا چند ساعت درست می شد. اما از دیروز این درگاه بانک ملت خطای Gateway Timeout میده. اینطور که خودم حدس می زنم چون فکر کنم خطای 504 هستش یعنی نمی تونه به سرور بانک ملت وصل بشه. آیا از دوستان کسی هست به این مشکل برخودره باشه؟ و آیا راه حلی داره برای رفع این مشکل؟
سرافراز و پاینده باشید.
-
-
October 16th, 2017 04:20
# ADS
-
October 16th, 2017, 04:23
عضو انجمن
پاسخ : اختلال در درگاه بانک ملت ...!!!؟

نوشته اصلی توسط
1wp.ir
از دیروز ( 23 مهر 96 ) درگاه بانک ملت فعال روی وب سایت ما (
tojihi.com ) دچار اختلال شده. یعنی اصلا به بانک ملت وصل نمیشه. قبلا مثلا ارور time out می داد و بعد از یک تا چند ساعت درست می شد. اما از دیروز این درگاه بانک ملت خطای Gateway Timeout میده. اینطور که خودم حدس می زنم چون فکر کنم خطای 504 هستش یعنی نمی تونه به سرور بانک ملت وصل بشه. آیا از دوستان کسی هست به این مشکل برخودره باشه؟ و آیا راه حلی داره برای رفع این مشکل؟
سرافراز و پاینده باشید.
با سلام و احترام
تمامی درگاه های بانک ملت از دسترس خارج شده اند و به نظر میرسد مشکل همگانی باشد . احتمالا در حال بروز رسانی سیستم و سرور هستند
موفق باشید
-
تعداد تشکر ها از vpgroup به دلیل پست مفید
-
October 16th, 2017, 13:15
متاسفانه مسئولینش اینقدر شعور ندارند که قبلش یک اطلاعیه یا ایمیل به مشترکین بدهند
-
تعداد تشکر ها از ahmad4u به دلیل پست مفید
-
October 16th, 2017, 13:28
عضو انجمن
چطور این را اعلام می کنند بهتر psp آسیا ! فکر کنم اینم ساختگی باشه . تو چند ماه اخیر خیلی قطعی داشته تا الان !!!
-
تعداد تشکر ها ازmizbanwebhost به دلیل پست مفید
-
October 16th, 2017, 13:38
عضو انجمن
سلام . درس شد .
هر چند وقت یه بار ای پی های خارج رو میبندن !
-
-
October 16th, 2017, 13:47

نوشته اصلی توسط
1wp.ir
از دیروز ( 23 مهر 96 ) درگاه بانک ملت فعال روی وب سایت ما (
tojihi.com ) دچار اختلال شده. یعنی اصلا به بانک ملت وصل نمیشه. قبلا مثلا ارور time out می داد و بعد از یک تا چند ساعت درست می شد. اما از دیروز این درگاه بانک ملت خطای Gateway Timeout میده. اینطور که خودم حدس می زنم چون فکر کنم خطای 504 هستش یعنی نمی تونه به سرور بانک ملت وصل بشه. آیا از دوستان کسی هست به این مشکل برخودره باشه؟ و آیا راه حلی داره برای رفع این مشکل؟
سرافراز و پاینده باشید.
متاسفانه دیروز غیر از بانک ملت اکثر درگاه ها با مشکل روبه رو بودن که کاملا ماجرا مشخص بود چه اتفاقی افتاده که الان تماس گرفتم با کارشناسشون مشخص شد که حلمه گسترده ای روی درگاه ها بود که ایران اکسس شده بودن
-
تعداد تشکر ها از BazPardakht.Com به دلیل پست مفید
-
October 16th, 2017, 13:56
عضو انجمن
درگاه ملت ما هم از دیروز مشکل خورده
-
تعداد تشکر ها از negarnovin به دلیل پست مفید
-
October 17th, 2017, 00:20
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
ahmad4u
... قبلش یک اطلاعیه یا ایمیل به مشترکین بدهند
من نمی دونم الان وبلاگ های شخصی پشتبانی آنلاین داره اما هیچ کدوم نه پشنبانی آنلاین داره و نه به قول شما اطلاع رسانی از طریق ایمیل. الان هم به وب سایتشون برید نه خبری از قطعی هست و نه معذرت خواهی بابت قطعی و اصلا هیچی ...
-
-
October 17th, 2017, 00:48
عضو انجمن
با سلام و احترام
بنده که فعلا از ترس خراب شدن تراکنش ها و بهم ریختن سیستم درگاه ملت رو کامل غیرفعال کردم . به شما دوستان عزیز هم پیشنهاد میکنم این کار رو کنید تا اختلال کامل رفع شود
موفق باشید
-
تعداد تشکر ها از vpgroup به دلیل پست مفید
-
October 17th, 2017, 00:57
عضو انجمن
با سلام
ما هم همین مشکل رو داشتیم. بنظر دیتابیسشون هم بهم ریخته بود. در طول روز تایم اوت هم میداد، هم ارور "متاسفانه، اطلاعات ارسال شده نامعتبر است و شما مجاز به انجام تراكنش نمي باشيد " !
ولی امروز بنظر به روال عادی خودش برگشته بود و بدون مشکل پرداخت ها انجام میشد.
با تشکر
پردازش تک
فروش سرور مجازی و اختصاصی ایران - دارای نماد اعتماد الكترونیكی
Phone: +98 921 280 2547 | Tell: +98 413 774 6224 | Telegram id:
@omid581
-
تعداد تشکر ها از slefx.ob به دلیل پست مفید