جان؟؟؟؟ شما می خوایید هاستینگ داشته باشید به وسیله lamp؟ :| من شخصا خودم جزء کسانیم که به lamp به شدت علاقه دارم و حرفه ای هم دنبال یادگیریش بودم ولی هر چیزی جای داره برای استفاده! شما با پراید نمی تونید مسیر آفرود برید..!
استفاده از لمپ مناسب هست ولی در چه صورت؟ برای استفاده تک سایت. نه هاستینگ! شما هیچوقت توسط لمپ نمی تونید امنیت سی پنل، رابط کاربری، اکانتینگ و این موارد رو با این کیفیت کنار هم داشته باشید ( وقتی همه رو جدا اوکی کنید، تازه سی پنل خواهید داشت انگار فقط رابط کاربری... ). از لمپ برای هاستینگ استفاده نمیشه، چون باید به هر نفر یک سرور داد و واسش کانفیگ کرد! یا از سیستم های اکانتینگ استفاده کرد که کلی مشکلات دیگر خواهند داشت مثل اتصال به اسکریپت ها، امنیت، رابط کاربری و...
از طرفی فکر می کنید ۶۰ هزار تومان پول زیادی هست که طرف بیاد کلی تایمش رو بگذاره روی خوندن این مطالب درحالیکه می تونه همون تایم رو اگررررر داشته باشه بذاره رو سایتش؟ مثال رو براتون شفاف بزنم: مدیر پی سی دانلود ماهی ۶۰ تومان پول لایسنس واسش بهتره یا روزی فقط نیم ساعت سر خواندن این مطالب صرف کنه؟
حرف شما برای کسی هست مثل مثلا بنده حقیر که آره کارم اینه و باید بلد باشم یک سایت بالا بیارم به وسیله lamp بدون نیاز به هیچ کنترل پنلی...
حالا همین مدیر پی سی دانلود با خودش بگه من یک نفرو استخدام می کنم بشه مدیر سرورم. طرف حقوق ماهیانش چقدر میشه؟ حداقل یک نفر که علم کافی داشته باشه، ماهیانه ۱.۵ الی ۲ میلیون دریافت می کنه. هزینه خود سرور جدا... ماهیانه ۲ میلیون عقلانیه یا خرید یک هاست پر قدرت؟ اینا حرف هایی هست که اصولیش اینه! در سطح حرفه ای باید این چنین کارهایی انجام بده یک نفر! کارش با صرفا کانفیگ سی پنل حتی حل نمیشه...
حالا همین آقای مدیر پی سی دانلود میاد پیش چمیدونم هاست و هاستی حرفه ای شونو می خره که نیازش رو رفع کنه با ماهی مثلا ۵۰۰ هزار تومان. حالا اون شرکت به ۶-۷ تا سایت بزرگ مثل پی سی دانلود سرویس بده میشه ۳-۴ میلیون تومان درآمد. هم پول کارمندی که گذاشته دراومده، هم پی سی دانلود + ۶-۷ تای دیگر به هدفشون رسیدن با کمتر از یک سوم قیمت.
حالا شما بفرمایید کدام روش اصولی هست؟
با احترام.