نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 53

موضوع: بی کفایتی هاست دی ال

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    43
    تشکر تشکر شده 
    89
    تشکر شده در
    52 پست

پیش فرض پاسخ : بی کفایتی هاست دی ال

نقل قول نوشته اصلی توسط Farid Saadat نمایش پست ها
    ببینید اصولا باید پیگیری بشه. این مورد یک ابیوز به حساب میاد. ولی به این جمله توجه کنید:
    ضمنا از میزبانی محتوای مذکور تحت نشانی جدید تا دستور رفع انسداد دبیرخانه کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه خودداری نمایید
    هاست دی ال می بایست به شما زمان می داد برای حذف محتوای مشکل دار و یا اگر سیاست کاریشان مسدودسازی هست، باید به شما زمان می دادند برای انتقال...
    من شخصا کسی رو مقصر نمی دونم در این اتفاق چون بستگی به سیاست شرکت داره...
    بعضیا میگن مطلب رو حذف کنین و میزبانی رو ادامه میدن و بعضیا هم خیر، کلا سرویس ساسپند میشه.

در مورد دوستانی که میگن سرور اختصاصی و سرور اختصاصی منیج شده و امثالهم،
    دوستان گرامی شما سرور نداشتید تا به حال؟ کامپیوتر چطور؟ مشکل بالاخره پیش میاد و نیاز به رفع مشکل هست + آپدیت ها لازم هستن، کانفیگ حرفه ای نیاز هست و این موضوعات...
    الان ایشون بخوان یک سرور اختصاصی خوب بگیرن ( هتزنر آشغال هست، دیتاسنتر خوب منظورم هست ) باید حداقل 300 تومان پول سرور اختصاصی بدهند ( سرور مجازی کارشونو راه بندازه، 120-150 باید هزینه کنند واسه یک سرور خوب با رم مناسب برای میزبانی سایت ). لایسنس سی پنل هم سر جای خودش ( باز هستند کسانی که میگن لایسنس اشتراکی، من مخاطبم این اشخاص نیستند چون از عواقب اطلاع ندارند ). حداقل ماهیانه 60 هم هزینه لایسنس هست. بعد میرسیم هزینه کانفیگ سرور. اگر بخوان سروری در حد جاهای معتبر داشته باشند، باید یک چیزی بین 200-300 پرداخت کنند + پشتیبانی ماهیانه 100 هزار تومان حداقل... میشه چقدر؟ 120+60+100= حدود 300 هزار تومان ماهیانه حداقل! تازه بازهم کانفیگ در حد هاستینگ های حرفه ای نخواهد بود!
    با این اوصاف دوستان معتقدند شرکت هایی که ماهیانه 1 الی 10 میلیون تومان برای مدیر سرور هاشون در نظر گرفتند، احمق هستند و کارشون بیهوده هست...
    هاست ساخته شده برای کاربرانی که سرویس حرفه ای نیاز دارند و نمی خواهند درگیر مسائل فنی شوند... وگرنه شما همه کار رو خودتون می تونید بکنید، نتیجه یکسان هست؟ لپ تاپ هم خودتون سر هم کنید کمتر درمیاد، مبلمان خانه، تلویزیون و امثالهم هم اگر خودتان درست کنید ارزان تر درمیاد ولی به چه قیمتی؟
    کیفیت افتضاح مجدد باید برید همون سرویس حرفه ای رو خرید کنید از آخر پول الکی ندید و خودتون درست کنید پس.

با احترام.

مساله اینه که ایرانی جماعت میخواد با دوتا کلیک زرت زرت همه چیزو درست کنه و اصلا تمایلی به مطالعه نداره و اوج مطالعش استک اورفلو و استک اکسچنجه
    شما اگه توی سایت php.net , apache.org و ... یکم فقط یکم مطالعه کنید همه چیزو به صورت کاملا ساده و قابل فهم برای همه توضیح داده
    من خودم هیچی حالیم نیست ولی 5 سال چندین سرور داشتم با دوازده سیزده تا سایت که همش مال خودم بود یک ریال هزینه ی لایسنس به سی پنل و ... ندادم چون اصلا نصب نکردم !
    و کیفیت سرور هام هم خیلی خیلی بهتر از شرکت های گنده ی این کار بود (اینو روزی فهمیدم که یک سرویس آشغال از پارس پک گرفتم)
    تنها کاری که کردم فقط و فقط داکیومنتای آپاچی و سنت اواس و ... با حوصله خوندم !
    توی خیلی از فروم های خارجی هم برید خیلیا حتی با اوبونتو سایت بالا میارن ! اصلا ماهیت اینترنت همینه
    ویرایش توسط bigcowboy : October 16th, 2017 در ساعت 18:23

2. تعداد تشکر ها ازbigcowboy به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)