-
October 16th, 2017, 16:38
پاسخ : کدوم شرکت اینترنتی رو تائید می کنید؟

نوشته اصلی توسط
firebox
اره با بسته های متنوع و ارزون تر سرمون کلاه میزارن ! من از جایی که سرویس میگیرم ، اینترنت ۲ مگ ماهی ۱۰۰ گیگ برام ماهی ۷۵ تومن میافته ، مخابرات استانمون اینترنت ۲ مگ با ۱۰۸ گیگ حجم ۶ ماهه رو ۲۲۸ هزار تومن میده !
ببینید دوست عزیز،
با یک مثال ساده موضع رو براتون روشن تر میکنم!
فرض کنین من تولید کننده اینترنت هستم، و اینترنت رو با مبلغ 1 ریال برای هر مگابایت میفروشم
شما که نماینده فروش هستی از من میخری 1 ريال و با درصدی سود میفروشی !
شما نمیتونی اینترنت رو بفروش 0.9 ريال !!!! چون ضرر میکنی !
در مورد ترافیک و بسته های پشنهادی هم لازمه بگم هر پهنای باند 2 مگی ! 2 مگ نیست !
بنده در سال های 83 تا 86 در یک ISP فعالیت داشتم و راه کارهای فروش Oversell رو میدونم
کافیه ISP که شما داری ازش سرویس میگیری به جای شیرینگ 1 به 8 ! مثلا شیرینگ رو 1 به 12 یا 16 کنه !
اینجوری 2 مگ Bandwidth رو به 16 نفر فروخته ! و بحث ترافیک رو هم با روش های خاص دیگه حل و فصل کنه
در مجموع کاربران معمولی خیلی متوجه این موضوعات نمیشن و با ریاضیات موضوع رو حل میکنن
هرجا بسته های ارزون تر داشته باشه از اونجا سرویس میگیرن
موفق باشین
-
-
October 16th, 2017 16:38
# ADS
-
October 16th, 2017, 17:20

نوشته اصلی توسط
pedrammasoumi
ببینید دوست عزیز،
با یک مثال ساده موضع رو براتون روشن تر میکنم!
فرض کنین من تولید کننده اینترنت هستم، و اینترنت رو با مبلغ 1 ریال برای هر مگابایت میفروشم
شما که نماینده فروش هستی از من میخری 1 ريال و با درصدی سود میفروشی !
شما نمیتونی اینترنت رو بفروش 0.9 ريال !!!! چون ضرر میکنی !
در مورد ترافیک و بسته های پشنهادی هم لازمه بگم هر پهنای باند 2 مگی ! 2 مگ نیست !
بنده در سال های 83 تا 86 در یک isp فعالیت داشتم و راه کارهای فروش oversell رو میدونم
کافیه isp که شما داری ازش سرویس میگیری به جای شیرینگ 1 به 8 ! مثلا شیرینگ رو 1 به 12 یا 16 کنه !
اینجوری 2 مگ bandwidth رو به 16 نفر فروخته ! و بحث ترافیک رو هم با روش های خاص دیگه حل و فصل کنه
در مجموع کاربران معمولی خیلی متوجه این موضوعات نمیشن و با ریاضیات موضوع رو حل میکنن
هرجا بسته های ارزون تر داشته باشه از اونجا سرویس میگیرن
موفق باشین
درسته همه پهنای باند رو به یک قیمت میخرن ، اما مشکل اینجاست که مخابرات گرون فروشی میکنه.
من از سال ۸۷ تا ۹۲ از مخابرات اینترنت گرفتم ، به بعد هم چند بار isp عوض کردم ، اون isp های دیگه از نظر کیفیت بهتر نبودن ، بدتر هم نبودن.
-
-
October 16th, 2017, 18:25
این نمونه الان سرعت
Untitled.jpg
-