شما یک بار با پشتیبانی جاهای معتبر صحبت بفرمایید. امکان نداره موضوع سایت و اسکریپت شما رو نپرسن! آیا بی دلیل هست؟ بعید می دونم. ضمنا مفهوم هاست اشتراکی درحال تغییر هست و الان اون مفهوم سابق رو نداره ( من صحبتم شرکت های حرفه ای هست ).
در هاستینگ های معتبر معمولا حداقل یک نرم افزار از هر موضوعی که بهترین هست نصب هست ولی برای همه فعال کنند صدای مشتری درمیاد! مثلا همین نرم افزار های کش. برای همین وقتی کاربر درخواست فعال سازی فلان نرم افزار رو بده، یا همون نرم افزار یا یک چیزی با همون کارایی رو براش فعال می کنند که طبق تحقیقات اون شرکت بهترین هست.
بکاپ گیری در شرکت های معتبر معمولا روزانه و هفتگی در یک سرور مجزا بکاپ می گیرند، آیا این کار برای شما قابل انجام هست یا نیاز به خرید یک سرور مجزا و هزینه مجدد دارید؟ ضمنا من شخصا نه دیدم و نه شنیدم که هیچ برند حتی نیمه معتبری بکاپ رو به مشتری نده ( از هاست! مال سرور مجازی نرمال هست بکاپی داده نشه چون باید کاربر قبل از موعد تمدید اطلاعاتش رو منتقل کنه ).
پس امنیت داده ها بیشتر نخواهد بود، به چند دلیل: 1- بکاپ گیری برند های معتبر کامل تر و بهتر هست. 2- اون ها برای سرور های هاستینگ امکانش خیلی کمه از رید 10 استفاده نکنند. 3- اون ها وارنینگ های هارد رو سریع تر دریافت می کنند و 100% همون لحظه برای تعویض هارد اقدام می کنند.
مورد دیگر اینکه من شخصا ندیدم برند معتبری به مشتری دروغی بگه! اگر جز این بود بعید می دونم معتبر می شد ( شایدم من اشتباه می کنم ).
علت اینکه شما با سرویس دهندگان ایرانی نمی توانید کنار بیایید از نظر من 2 چیز هست: 1- تقریبا همه دارن هتزنر ارائه می کنند. این مورد اصلا شکی درش نیست که باعث نارضایتی مشتری میشه. 2- شاید دانش فنی سرویس دهندگانتون مناسب نبوده ( بنده اطلاعی ندارم از کجا خریداری کردید ولی معمولا برند های معتبر هیچوقت این مشکلات رو ندارند ).
در انتها من یک پیشنهاد دیگر برای شما دارم، سعی کنید از سرویس دهندگان ایرانی معتبر خرید رو انجام بدید. شاید بتونند رضایت شما رو جلب کنند. نکته مثبتی که این موضوع می تواند برای شما داشته باشد، این است که تمام این خرید ها پس از مدتی که سایت شما تبدیل به غول شود، تبدیل به یک کانکشن قوی خواهند شد. در صورتی که با سرویس دهندگان خارجی کار کنید، از این امکان نیز بدون بهره خواهید بود. همانطور که مطلع هستید داشتن کانکشن های خوب در تمام دنیا می توانند موثر باشند، حال اگر سایت شما آمریکایی هست، پیشنهاد می کنم از یک هاستینگ معتبر در آمریکا خرید کنید، اگر آلمان است، از آلمان و... ( لوکیشن سرور نه ها! موقعیت شرکت رو منظورمه ). بازهم البته شما جای استاد بنده و جسارت نمی کنم خدمتتون. شاید تمام حرف های من اشتباه باشه ( این احتمال تا 99% هم ممکنه حتی ) ولی تمام این صحبت ها تجارب اندک بنده هستند که داشتم. ضمنا بنده با linode هم کار کردم چند وقت پیش و کیفیت مناسبی دارند، ولی این دلیل بر آن نیست که در ایران سرویس دهنده ای در سطح این شرکت نداشته باشیم.
باز هم مجددا پوزش می خوام اگر جایی در متن اهانتی شده به جنابعالی، بنده ارادتمند شما هستم و احترام شما واجب هست. صرفا هدف از صحبت، به اشتراک گذاشتن نظرات مختلف می باشد.
سعی بنده این بود که با این توضیحات، استارتر محترم رو راهنمایی کنم تا مشکلشون مرتفع بشه و بتونند تصمیم گیری درست تری داشته باشند، نه به انحراف کشیدن تاپیک ولی چون دیدم یک مقدار بحث این موضوع داغ شده بود گفتم نظراتم رو در این مورد هم اعلام کنم.
با تقدیم احترام.