متاسفانه در کشور ما موزیک و فیلم کلا با دردسر مواجه هست . خواه نخواه همیشه دردسر خواهید داشت .
موزیک یا یک اهنگ چیزی نیست بله ، کاملا نظر شما درست هست ولی متاسفانه نظر مسئولین کشور ما این طوری نیست .
به خاطر یک موزیک ، فیلم ور میدارن کل سایت شما رو ف-یل--تر میکنن و کلی به اعتبار و رتبه شما ضرر میزنند ، اگر شکایت هم بکنید به هیچ جایی نمی رسید .
به خاطر چند تا موزیک ، چند تا فیلم میریزن خودتون رو مدیران سایت رو دستگیر میکنن ، و تا بخواهید اثبات کنید که بی گناه بودید یه چند ماهی درگیرید .
نمونه بارزش رو میگم بهتون که جلوی چشم باشه ، تاینی موویز مگه داشت چی کار میکرد ، یکی از تاپ ترین سایت های فیلم ایران بود ، ریختن کل مدیراش رو گرفتن ، الان یک ماه سایت رو هواست .
به جرم چی ؟ به جرم فیلمهای مبتذل و مستهجن

- تاینی موویز سایت فیلم مستهجن بود ؟
با تمامی همکارانتون هم صحبت کنید ، من فکر نمیکنم کسی از همکارنتون بگه این حوزه بی دردسر بوده .
مشکل مطمئن باشید از هاست دی ال نیست ،مشکل خیلی فراتر از این حرفاست ، مشکل از اون تصمیم گیرنده گان این حوزه هست که سواد کافی ندارند .
شما از هاست دی ال برید ، روی شرکت x برای اون ها هم این نامه ارسال بشه چاره ای جز مسدود کردن ندارند . در تمامی هاستینگ هایی که قانونی کار میکنن این وضعیت هست .
من ، شما ، هاست دی ال ، شرکت های دیگر هاستینگ همه داخل یک تیم هستیم . اما گویا مسئولین و کسانی که در این حوزه دارند تصمیم گیری میکنند در یک دنیای دیگر زندگی میکنند .
متوجه نیستند که خیلی از همین سایت هایی که به همین راحتی میگن باید مسدود بشه ، ف ی ل ت ر بشه منبع درامد یک خانواده هست .
به نظر من جبهه ای که گرفتید اشتباه هست و جبهه شما باید به سمت مسئولین باشه . نسبت به اون ها باید اعتراض کنید .
- - - Updated - - -
نظر شما طبیعتا بسیار محترم هست ، ولی به نظر من هر کسی بالاخره یک سری بدی ها و خوبی ها داره ، همه ما این جور هستیم .
ولی توی این مورد تاپیک تون به نظر من هاست دی ال مقصر نیست و شما باید عنوان رو بی کفایتی (کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه) اعلام میکردید.
این پیام هایی که برای هاست دی ال ارسال شده است باید برای شما ارسال میشده است . باید با شما صحبت میکردند که مشکل رو رفع کنید . و اصلا کار به این جا نمی رسید که برند سراغ هاستینگ
اگر روی سایت شما بدترین محتوا هم هست ، باید ((کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه)) با شما تماس بگیره و با دلایل منطقی و با احترام از شما درخواست حذف اون ها رو بکنه .
شاید شما نمیخواستید اصلا هاستینگ بفهمه که سایت شما همچین مشکلی داشته ، به چه اجازه ای همچین پیام هایی رو برای هاستینگ ارسال میکنند . ؟؟؟
در کدام کشور دنیا همچین سیاست هایی وجود داره ؟ - باور کنید در عقب افتاده ترین کشور های دنیا هم همچین کارایی نمیکنن . که بگن اقای هاستینگ ور دار سایت ایشون رو مسدود کن
ولی از انجایی که اساتید (کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه) بسیار تنبل هستند ، کار راحت تر رو انتخاب میکنند . و یک راست میرند سراغ هاستینگ میگن ، سایت رو ببندید .