صفحه 22 از 24 نخستنخست ... 1218192021222324 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 211 تا 220 , از مجموع 232

موضوع: پیشنهاد فوق العاده سرور مجازی - از ماهانه 10000 تومان - پورت 1 گیگابیت

عضو انجمن ShahreServer آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    97
    تشکر تشکر شده 
    286
    تشکر شده در
    152 پست

پیش فرض پیشنهاد فوق العاده سرور مجازی - از ماهانه 10000 تومان - پورت 1 گیگابیت

با عرض سلام و خسته نباشید

پیشنهاد ویژه سرور مجازی لینوکس ویندوز

پلان زیر فقط برای مدتی محدود است :
    256 مگابایت رم - 15 گیگابایت هارد دیسک - لینوکس / ویندوز - پهنای باند 450 گیگابایت= ماهانه فقط 10.000 تومان
    512 مگابایت رم - 25 گیگابایت هارد دیسک - لینوکس / ویندوز - پهنای باند 750 گیگابایت = ماهانه فقط 15000 تومان
    768 مگابایت رم - 50 گیگابایت هارد دیسک - لینوکس / ویندوز -پهنای باند 1 ترابایت= ماهانه فقط 20.000 تومان
    1024 مگابایت رم - 80 گیگابایت هارد دیسک - لینوکس / ویندوز - پهنای باند 1400 گیگابایت = ماهانه فقط 25.000 تومان

این پلان ها در سایت وجود ندارد برای سفارش با ایمیل ما تماس بگیرید و فقط برای مدتی محدود است !

مشخصات سرور اصلی :
    - سی پی یو Xeon 8 هسته !
    دیتاسنتر NetDirekt
    - پورت 1 گیگابیت در ثانیه
    - امکان تست قبل از خرید

جهت دریافت تست به ایمیل info@shahreserver.com تماس بگیرید یا با همین نام کاربری پیغام خصوصی بدید

لینک مرتبط : پشتیبانی شهر سرور - اخبار

.در ضمن حداکثر زمان تحویل بعد از واریز وجه 1 ساعت میباشد.
    در صورت انلاین بودن بخش فروش "بصورت کاملا انلاین" پس از واریز وجه سرویس خود را دریافت کنید

- امکان راه اندازی شبکه های خصوصی ( V--P=N) کاملا رایگان میباشد
    - پشتیبانی و مدیریت سرور کاملا رایگان میباشد.
    - تعویض سیستم عامل کاملا رایگان بوده و هیچ محدودیتی در ماه برای تعویض سیستم عامل وجود ندارد. و کاربر هربار درخواست دهد رایگان تعویض خواهد شد.
    ویرایش توسط ShahreServer : August 22nd, 2010 در ساعت 01:29
    http://ShahreServer.com
    سرور مجازی از 10.000 تومان |-| نمایندگی هاست لینوکس |-| هاستینگ

2. تعداد تشکر ها ازShahreServer به دلیل پست مفید

3. # ADS

مدیر ارشد Ramin آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    746
    تشکر تشکر شده 
    4,989
    تشکر شده در
    1,513 پست

پیش فرض پاسخ : پیشنهاد فوق العاده سرور مجازی - از ماهانه 10000 تومان - پورت 1 گیگابیت

نقل قول نوشته اصلی توسط ShahreServer نمایش پست ها
    سلام به همه
    به نظر خودتون این روش قضاوت درسته؟
    دلیل جواب دادن به این پوست دفاع نیست ، بلکه بررس وقایع پیش آمده است!

1)تمام شرکت هایی که فروش Vps دارند تنها از طریق ticket پشتیبانی انجتم می دهند!
    2)تلفن دادیم برای مواقع خیلی خیلی خاص که مشکلی پیش می آید!
    3)اگر مورد کوچکی پیش می آید باید اینجور کنید؟دوستانی که چندین ماه از ماه بهترین سرویس داشتند دیگه چرا؟
    4)به نظر کل دوستان 20 مگابایت download در vps کمه؟
    5)ما گفتیم پورت 1 gig داریم خوب درستم هست!از روی 1 سرور حد اقل 20 تا vps می دیم!
    6)کدام شرکت با 8 هزار تومان اجازه دانلود 20 مگابایت می دهد؟

در مورد Raminn : مگر ما به شما نگفتیم که DC ما را 180$ جریمه کردند؟مگر به شما نگفتیم که اگر شما پرداخت نکنید ما ضرر می کنیم؟ حالا 200 هزار تومان مبلغ کمی نیست ولی وقتی شما پرداخت نکردید ما مجبور شدیم بدیم این خسارت کمی هست!ما که ایمیل های DC ار براتون گزاشتیم؟شما دیگه چرا؟

اگر ما می خواستیم با 8 هزارتومان 8 هزار تومان کلاه برداری می کردیم که نباید فقط 3 نفر ناراضی داشته باشیم؟

ما 168 عدد یوزر فعال داریم؟
    ببینید در این ضمینه مشکلات خیلی وجود دارد،آیا همیشه موشتری راضی است؟

ولی ما فقط از یک چیز ناراضی شدیم و بش ؟ اونم اینه که از یکسری از مشتری هامون که ما سعی بر پشتیبانی خوب برای آنها داشتیم توقع همچین کاری را نبود!

انشا الله موفق و سربلند باشید!

با تشکر از پاسخ شما .

فقط با چند خط پاسخ تمام پست ها و تاپیک هایی که ناراضی بودند را دادید.
    1)تمام شرکت ها یی که شما عرض کردید از طریق تیکت پشتیبانی انجام می دهند حداقل اگر تنها راه ارتباطی را تیکت قرار داده اند .انقدر ارزش قائل هستند که به تیکت ها کامل و درست و با لحن صحیح پاسخ دهند (به موقع پاسخ دادن را هم نخواستیم .فرض بر اینکه کارهای شما زیاد بوده )
    2)تلفنی هم که ارائه دادید یا اصلا پاسخ داده نمی شود و یا به اون شکل که خودتون میدونید پاسخ داده شده همیشه
    3)مورد کوچک؟؟؟دقیقا منظور شما از مورد کوچک میشه بفرمائید چی هست؟؟به اینکه صبخ از خواب بیدار بشوید و تمام فایل هاتون از بین رفته باشه میگید مورد کوچک آیا؟؟به اینکه به بهانه های واهی یک شرکت سرویس چند دین نفر را در حالی که تنها چند روز از شارژ ماهیانه گذشته بلوک میکنه و هیچ پاسخ قانع کننده ای نمی دهد می فرمائید مورد کوچک؟؟؟من ابتدا تصور کردم فقط سرویس من اینطور شده .اما چیزی که الان پیداست برای خیلی ها اینطوری شده پس تنها یک نتیجه میشه گرفت
    4)من یه چیز بگم ممکن بعضیا چیزی دیگه برداشت بفرمایند .اما من خیلی اوقات همین 20 مگ را هم نداشتم
    5)در این مورد اطلاعای ندارم پس پاسخی نمیدهم
    6)تنها با اختلاف 2 هزار تومان(یعنی مبلغ 10 هزار تومان ماهیانه) خیلی از شرکت ها سرویس های بالاتری و یا هم سط ارائه می دهند .حتی اگر سرعت هم این نباشه اما ...........نیست
    در مورد Raminn : مگر ما به شما نگفتیم که DC ما را 180$ جریمه کردند؟مگر به شما نگفتیم که اگر شما پرداخت نکنید ما ضرر می کنیم؟ حالا 200 هزار تومان مبلغ کمی نیست ولی وقتی شما پرداخت نکردید ما مجبور شدیم بدیم این خسارت کمی هست!ما که ایمیل های DC ار براتون گزاشتیم؟شما دیگه چرا؟
    من جریان این وی پی اس را در تاپیک زیر بیشتر از 30 خط تایپ کردم :
    http://www.webhostingtalk.ir/f129/15656/

که متاسفانه مدیران محترم تائید نکردند .که اگر تائید می شد نه تنها این ماجرا باعث تعجب بسیاری از دوستان حاضر در این فروم بود بلکه ممکن بود این موضوع را که شما عرض کردید برای من نوعی مزاح تلقی بفرمایند
    شما کی به من ایمیل های Dc را ارسال کردید بعد از 7 روز که وی پی اس من بسته بود و هیچ جوابی هم داده نمی شد و بالا خره به تلفن پاسخ داده شد .عرض کردید تیکت ارسال کن تا گراف ها و ... را برای شما ارسال کنیم .بنده تیکت ارسال کردم بعد از 48 ساعت باز هم با بیان چند کلمه پاسخ داده شد :"خسارت را بده" و مثل همیشه تیکت هم بعد از پاسخ بسته بود.این هم یکی از قوانین شما که تیکت را نصفه پاسخ می دهید و خودتون هم می بندید.من که تا به حال اینطوری ندیدهد بودم.اصلا شاید مشکل مستری حل نشد چرا تیکت باید بسته پاسخ داده بشود؟
    فکر کنم قصد داشتید ارسال کنید اماد فراموش کردید....
    دوست عزیز یا شما در این مملکت زیاد تو کار نیستید یا هستید اما بیان نمیکنید ."قطره قطره جمع گردد وانگهی دریا شود "
    در مورد 168 عدد هم که تا کنون فقط پست ها و تاپیک های ...... دیده شده
    http://www.webhostingtalk.ir/f129/15656/ + پست های قیلی همین تاپیک

اگر شما این چنین ناراضی شدید پس افرادی مثل من باید چکار کنند؟

در پایان عرض کنم که با این پست ها و ...... نه هیچ منفعتی برای بنده ایجاد می شود و نه آبروی ریخته من بر میگردد.تنها یک هدف داشتم و آن چیزی نبود جز اینکه : بقیه به اشتباه من و یوزر های بالا دچار نشوند .معنی رتبه 5 و ارزان بودن را هم تجربه کردیم/ موفق باشید
    ویرایش توسط Ramin : November 30th, 2010 در ساعت 15:56 دلیل: اشتباه تایپی

5. تعداد تشکر ها ازRamin به دلیل پست مفید

عضو انجمن reza115 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    201
    تشکر تشکر شده 
    1,175
    تشکر شده در
    833 پست

پیش فرض پاسخ : پیشنهاد فوق العاده سرور مجازی - از ماهانه 10000 تومان - پورت 1 گیگابیت

اقای تمیس
    مگه من بد میگم که قبل از خرید باید درباره فروشنده تحقیق کرد ؟

چرا باید تو گوگل تاک این حرفو به من بزنی ؟ :

"
    saeed: mamnon ke toy webhosting talk shoma ham nazari dadi
    in zahamateto bejavab namegzarim
    "

7. تعداد تشکر ها ازreza115 به دلیل پست مفید

تشکر تشکر کرده 
    97
    تشکر تشکر شده 
    286
    تشکر شده در
    152 پست

سلام
    لطفا کل پیغامات را بگذارید
    دیگه هم احتاج نیست بیشتر نیست ادامه بدید
    و بگید که شما مشتری چندین ماه قبل ما بودید

عضو دائم Metalik آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    420
    تشکر تشکر شده 
    1,526
    تشکر شده در
    905 پست

ما یه اشتباهی کردیم، با عجله یه review خوب برای اینا نوشتیم
    همین جا باید اعلام کنم که اشتباه کردم و پشیمونم
    از جای دیگه سرویس بگیرید
    اینا 15 تومن منو گرفتن و پس هم نمی دن همش بهونه الکی می آرن که باید شماره حساب بانک ملت بدید

10. تعداد تشکر ها ازMetalik به دلیل پست مفید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    658
    تشکر تشکر شده 
    42
    تشکر شده در
    31 پست

فکر کنم کمی بی انصافیه که آدم ساکت بمونه و حرف نزنه !

من از همون اولی که شهر سرور کارش رو شروع کرد ، ازشون سرویس داشتم.

تا الان هم هیچگونه مشکلی نداشتم باهاشون.
    از خوبی های این هاستینگ میشه به آپتایم بسیار بالاشون نزدیک به 100% اشاره کرد.

در ماه پیش قبل از اینکه من خودم سرور رو ریست دستی کنم ، دقیقا 43 روز آپتایم داشتم !

در مورد پشتیبانیشون هم ، من هر وقت با اقای رحمانیانتماس گرفتم ، سریعا پیگیری کردن و واقعا مشتری مداری رو رعایت کردن همیشه !

هفته ی پیش هم که سایت شهرسرور دان بود ، من با آقای تمیس تماس گرفتم چون مشکل داشتم و نمی تونستم تیکت بزنم و ایشون گفتن مشکل رو به ایمیل بفرتید و بعد از ارسال مشکل ، سریعا پیگیری کردن .

تشکر تشکر کرده 
    97
    تشکر تشکر شده 
    286
    تشکر شده در
    152 پست

سلام
    ممنون از همه
    آقای ما پول شما رو پس ندادیم؟
    من براتون گفتم که فقط این امکان برامون وجود داره که یا به یک حساب ملت واریز کنیم یا اینکه شماره شبا بدید تا براتون ساتنا کنیم!درسته؟
    واقعا که خیلی بی انصافی!اگر قرار بود پس بدیم که کارای دیگه می کردیم!چرا بی انصاف بازی می کنین؟من تمیس هستم!خودم هم مستقیم مدیریت را در دست گرفتم پس لطفا دیگه دروغ نگید!
    شکر خدا انقدر مشتریان ما زیاد هستند و شکر خدا همه هم آدم هسابی که دیگه این کار ها رو نمی کنند!

حرف راست با سند و مدرک بزنید تا همه بفهمند!
    شکر خدا این تنها پستی هست که 22 صفحه رفته و همه هم تا حالا راضی بودند و تا حالا 1 قرون هم به پول مردم راضی نبودیم و بگزاشتیمم 1 قرونی حروم و ناراضی بیاد تو زندگیمون!

13. تعداد تشکر ها از ShahreServer به دلیل پست مفید

عضو جدید Dr.SalaR آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    146
    تشکر تشکر شده 
    106
    تشکر شده در
    85 پست

شما اگه اینکاره بودی این ایمیل رو به قول خودتون اون همه مشتری ( فک کنم 168 تا بود ) نمیدادید و سنگ قلاب نمیکردین

با سلام به تمامی مشتریان و دوستان گرامی

شرکت شهر سرور قصد دارد از ماه بعد وی پی اس ها را تمدید نکند و با دیتاسنترsinglehop خداحافظی کند و از ماه آینده دوباره شروع به فروش وی پی اس در دیتاسنتر های دیگر و در کشور های مختلف انجام دهد !

لازم به ذکر است تیم پشتیبانی شهر سرور با 2 شرکت دیگر ادقام شده است و کل استراتژیک آن تغییر خواهد کرد!

نکته مهم که باید متذکر شوم : لطفا برای تمدید وی پی اس پولی به حساب شرکت دیگر واریز نکنید و به فکر جایی برای انتقال وی پی استان باشید!

در صورت هرگونه سوال تیکت بزنید.
    ویرایش توسط Dr.SalaR : December 4th, 2010 در ساعت 21:59
    Soft98.iR

عضو انجمن behrooz_iri آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    334
    تشکر تشکر شده 
    697
    تشکر شده در
    421 پست

هر کسی نمیتونه دوام بیاره اعصاب فولادین میخواد
    Je vous aime wht , pour ses spammeurs
    اين کوزه چو من عاشق زاري بود است ( بقیش با قانون امضا حذف شده خودتون حدث بزنید )

عضو انجمن GOD آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    317
    تشکر تشکر شده 
    1,300
    تشکر شده در
    543 پست

خود کرده رو تدبیر نیست.وقتی کیفیت رو فدای قیمت میکنید همین میشه دیگه
    دنیا که به کار ناکسان راضی شد گوساله بمرد و کره خر قاضی شد

17. تعداد تشکر ها از GOD به دلیل پست مفید

عضو انجمن reza115 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    201
    تشکر تشکر شده 
    1,175
    تشکر شده در
    833 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط GOD نمایش پست ها
    خود کرده رو تدبیر نیست.وقتی کیفیت رو فدای قیمت میکنید همین میشه دیگه
    دوست عزیز وقتی این تاپیک باز شد از این قیمت ارزون تر هم بود- یکمی بالاتر از این قیمت هم تبلیغش وجود داشت -با همین قیمت هم چند نفر دیگه بودند

این سرویس دهنده رو ما انتخاب کردیم چون دو هفته اول :
    همیشه آنلاین بودند و جواب تیکت ها رو خیلی سریع می دادند
    خیلی سریع خواسه مشتری رو برآورده میکردند
    خلاصه با مشتری راه میامدند

بعد از 15-20 روز مشکلات شروع شد و میشه گفت شهرسرور با 15 روز قبلش آسمون و زمین فرق می کرد !

به هرحال 2 ماه واقعا رنج و عذاب کشیدیم

البته شهرسرور از خیلی ها(lordvps) بهتر بود و هست !

صفحه 22 از 24 نخستنخست ... 1218192021222324 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)