فورجی ایرانسل
فورجی ایرانسل
سلام دوست عزیز
به نظرم آسیاتک گزینه خوبیه علاوه بر خدمات و کیفیت سرویس دهی، گیگ باکس و آسیا دی ال هم بسیار خوب است.
سلام
کدوم استان و شهرستان هستید؟
من فن آوا رو پیشنهاد میدم
کیفیت اینترنت تا حد زیادی به منطقه ای که هستین بستگی داره ولی در مجموع شاتل مورد تایید هست
اسیاتک
سلام دوست گرامی
بنده نمایندگی آسیاتک دارم.می تونم کامل راهنماییتون کنم. طرح های جدیدی هست که بنا به دلایلی انتشار عمومی ندارن.
تو تلگرام بیشتر می تونم راهنمایی کنم....
@PCcamp_Admin
http://telegram.me/PCcamp_Admin
آسیاتک یکسال و نیمه بگیر (سرويس عصرانه 96 آسياتک 128k تا16مگ 18 ماهه 1396 گيگ 96 گيگ ساعات عادي و 16 تا 20 با 1300گيگ رايگان) بعد با طرح 80 گیگ 80 تومن حجم اضافه بخر
بسیار ممنونم از تمامی دوستان
انجمن سئو فروم (Https://seoforum.ir)؛ تالار پرسش و پاسخ سئو و دیجیتال مارکتینگ ایران
همشون مصل هم هستن و تو مخابرات سیم خط رو به dslam متصل میکنن البته اختصاصی خودشون تنها یک چیز در اتصال و استیبل بودن و کیفیت اینترنت شما بستگی داره اونم snr خط هست که همون به زبون خودمون کیفیت خط در کل شما اگر کابلکشی و زیر ساخت تلفن خوب داشته باشید در نتیجه اینترنت خوبی دارید و این بیشتر مربوط به مخابرات و خارج خونه هست و باید مخابرات فراهم کنه که نمیکنه
و در مورد قیمت هم بگم قیمت رو سازمان مقررات تعیین میکنه و شرکتها فقط با اعداد و کلمات بازی میکنن تا براتون جزاب بشه در حقیقت همشون یه قیمتن
توضیحات که دادم کاملا علمی و با تجربه کافی و اطلاعات است.
بنده کارشناس یکی از این شرکتها بودم .
موفق باشید
ویرایش توسط serverstar.ir : October 15th, 2017 در ساعت 16:01
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)